- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
KSparrow #23628 üzenetére
Én nem tudom, de vagy tízet biztos rendbetettem (olyanok lettek, mint az újak).
ferret: legfontosabb az alapos por és zsírmentesítés. Mind belül, mind a sínen. A sínek is pontosan párhuzamosak legyenek! Mindkét oldalra szoktam tenni fél- fél csepp műszerolajat. A belső mechanika adja magát, de a tisztítás ott is nagyon fontos! -
-
-
-
válasz
KSparrow #23394 üzenetére
amúgy hány darab mobilod van?
illetve hogy/miből/honnan szereztél ennyit és hol tárolod őket?
(csak azért kérdem, mert nekem, mikor ~20 mobilom volt már az is problémás volt kissé számomra, nemhogy több száz...)szerintetek ha kiraknék egy olyan hirdetést hardveraprón, hogy felesleges/megunt/nem működő/stb. telefont, ami fél lábbal a kukában van ingyen átvennék állapottol függetlenül, akkor sokan jelentkeznének?
-
-
válasz
KSparrow #23360 üzenetére
értem köszi.
amúgy melyik volt az első RM-mel kezdődő? (a mostani Lumiáknál már csak ilyen van)
illetve milyenek vannak még ezeken kívül?amúgy a 3300-hoz véletlenül nem tud valaki adni burkot (elsősorban a hátoldala kéne, ami az akku alatt van, nem az akkufedél) illetve billentyűzet és billentyűpanel is jól jönne. no meg egy akku.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #23299 üzenetére
Mit 4-et... 4,2-őt is, de csak a Lithium. Ni-xx nem nagyon. Az tényleg 1,2-es. Legalábbis az én Energizereim. Ettől függetlenül a távirányítós autó repült tőle.
A lényeg az hogy én a sajátomat a múltban 3db AA elemmel hajtottam. Szal annak menni kéne. Nem hiszem hogy ennyire más lenne a pocket verzió.
nemtom bánjam-e hogy eladtam az OT-t. Elkezdett oszlopokban pixelhibás lenni, meg mint mondtam elég gatya volt. De faternak is még A35 ment abban az időben. Aztán mire legközelebb vettem és nem kaptam a telót, az K600-as SE volt. Közte meg Nokia 3310 és TCL Alcatel OT-E105
-
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #23236 üzenetére
Komolyan, 24 óra alatt nem tud senk írni, hogy:
Megyek/ nem megyek? Hányan leszünk? pakolnék be, de ha csak Minoltával lennénk, akkor nincs értelme megpakolnom egy táskát olyanokkal, mint E75 Proto, 7280, 7380, 5500, N76, illetve nem cipelem az eladó 720-ast, meg egyebeket. aki olvassa, annyit pötyögjön már, hogy jön-e!! -
draco31
veterán
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #23042 üzenetére
Nálam még ilyen telefon az életben nem volt, bár több telefonnal se futkoztam, az igaz, viszont a max üzemidő 3 nap egy 2330c személyében. Nagyon dícsérik ezt a samu s5610-et, hogy az akkuja milyen király, kíváncsi lennék, szerintem nálam ez se menne többet mint 3 nap, pedig mindenki hetekben beszél. Amúgy ha nokia lenne már rég megvettem volna és nem lennék itt
Audison:
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #23010 üzenetére
Ja én a képre értettem, 3310 van rajta meg egy 8800 be.
Nálam amúgy 8210-->3720.301-est nézegettem tagnap MM-ben, annyira tetszett alig akartam lerakni, fehérben volt, már szinte magaménak és belakottnak éreztem hogy fél perc alatt testreszabtam ahogy szoktam a jó öreg S40-et. Komolyan mondom ha lett volna benne vaku/lámpa, ott megvettem volna a helyszínen.
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #22994 üzenetére
Snapshot-ot ide: Mobilok a moziban, filmeken
-
ferret77
aktív tag
válasz
KSparrow #22942 üzenetére
A másik, hogy ha a pl a 8810 és társai a slide-osoknál vannak, akkor a 7110 és a 8110 miért a klasszikusnál? A 7380-as meg mit keres a slide-osoknál? Vagy az N97 miért nem a qwerty-nél van? Igaz, hogy írják, hogy nincs köztük minden, de azért az 5510-et berakhatnák még a qwerty-hez.
Ja és a 6650foldhoz a régi 6650-et tették be, ami ugye a folddal ellentétben nem kinyithatós.
Meg nem ártana valami sorrend, mondjuk időrendben. Amúgy tetszene az oldal. -
Mulderpapa
aktív tag
válasz
KSparrow #22820 üzenetére
Arra számított az eladó, hogy 20-26e Ft-ot fog kapni a telefonért, de a végén csak 6-7e Ft-ra ment fel az ára.
Mivel nem állított be minimálárat, ezért oda kellett volna adnia ennyiért, de gondolom ez nem tetszett neki és leütötte másik accountal fix áron, lezárás előtt 1 perccel.
Nekem is ment már el feleannyiért cuccom a vaterán, de ekkora pofátlanságot nem mertem megcsinálni, odaadtam annyiért, amennyiért elment a végén. -
ZsizsiZsozsó
tag
válasz
KSparrow #22714 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítségeteket. Emlékszem a 2 megapixeles kamerára, hogy akkoriban mekkora szám volt. Legelső Carl Zeiss optikás és N szériás Nokia volt. Ha jól tudom ez a Nokia tudott elsőként VGA felbontású videót is rögzíteni. Ezek még minőségi darabok voltak, épp a múltkor gondolkodtam el azon, hogy anno 2004-2005 környékén micsoda újdonság volt egy 1,3 megapixeles telefon kamerája vagy egy ne adj isten 2 megapixeles csúcs kamera. Az idő megszépíti az emlékeket, ma visszanézve az akkori kamerás mobilokat elavult és ronda képeket készítenek, ép tavaly mikor beszereztem a régóta várt N8-at döbbentem meg és csalódtam óriásit a telefon multimédiás képességeit illetően, hogy ez csak ennyit tud, sokkal jobbra számítottam. Nagyon elszaladt a telefongyártókkal és a felhasználókkal(is) a ló, óriásit fejlődtünk cirka 10 év alatt. Félelmetes. Emlékszem még 2002 környékén a Nokia 7650-es 3MB-os belső memóriájára, hogy az akkoriban mekkora szám volt, elvoltam hűlve mikor meghallottam, valamint a "profi" VGA kameráról szuper lavituszokban beszéltünk. Ma meg ott tartunk, hogy 41megapixel...
-
quailstorm
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HP notebook topic
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Netfone
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest