- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
lehella
senior tag
válasz
LaciGSM #34846 üzenetére
Köszi a javítást, akkor alaposan félrevezettek az emlékeim. 94-ben apámnak volt Westeles előfizetése, Nokia2110-el, kezdetben 6 jegyű telefonszámmal, majd elérakták a 9-est vagy a 0630-at nem tudom
Apropó a bankkártya méretű sim kártya mihez volt köthető elsősorban? Melyik telefonok, vagy szolgáltatók? -
-
stufen2
aktív tag
válasz
LaciGSM #30473 üzenetére
Annyira vicc, hogy az ő áraik amik elméletileg magasabbak, mint az apróhirdetéseké, de 15-20 %kal lejebb vannak az apróhirdetésekhez képest. Pl BB Q10 60-80ig van 90%ban, szerintük 37ezer párszáz, de ugye ők apróhirdetési áron számolnak be. Az meg, hogy 80-90 perc egy aukció illetve hirdetésfeladás, hogy is mondjam vicc...
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
LaciGSM #30473 üzenetére
Szerintem kb. reális.
Vagy te nem vennél tip-top Nokia N95-öt 3160 Ft-ért?
A kiírt árak a kitűnő állapotú, független telefonokra vonatkoznak. Tehát pl. ha van egy Galaxy S2-d, ami közepes állapotban van és T-függő, akkor már rögtön nem 33k-t, hanem csak 18k-t adnak érte. -
bunkomen
aktív tag
válasz
LaciGSM #30384 üzenetére
Elnézést, hogy itt és most fakadok ki... de rühellem ezeket az ajánlat várós "hirdetéseket". Mostanában már nem te vagy az első itt a fórumon. Ha valamit el akarsz adni, akkor adj meg egy árat/irányárat amit akarsz érte kapni és ne azt várd hogy majd a jó nép egymásra licitálgat.
Nagyobb sikered is lenne, például engem is érdekelne 1-2 Nokia, de én nem fogok ajánlatokat tenni (szerintem ezzel nem vagyok egyedül). Ha lenne egy irányár akkor meg azért lehet ráérdeklődnék, vagy mondanám hogy húúú haver ez nagyon sok, nem lehetne-e....stbstb
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest