- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbpro
tag
A hívásrögzítő az EU GDPR miatt nincs benne és emiatt bármilyen progit teszel rá nem fog menni. A miui 12-ben sem lesz benne mert az európában forgalmazott telefonokban nem szabad használni. Az egyetlen megoldás a BL nyitás és custom rom. Nálam pont úgy működik a telefon mint a régi xiaomik.
-
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Beköszönök előre Finominfo-ról rendeltem egy telót, jövőhéten megjön. Redmi 4X-ről vàltok àt
-
kisspall
aktív tag
A Global ROM-on nincs hívásrögzítő az EU GDPR miatt, ezért fel kell tenni az EU-s ROM-ot, amiben van. Valós az ellentmondás, vagy csak látszólagos?
-
-
kisspall
aktív tag
Értem, köszönöm.
-
V.Stryker
nagyúr
Volt valami hiszti, hogy törölve lettek hszek?
-
-
csú
újonc
köszi a tippet, következő kérdésem,pesten hol lehet BL nyitót találni aki aztán felteszi custom ROMot?Térítéssel persze.
-
-
H2o-pok
senior tag
Üdv
Biztonsági mentésnél, Hol tudom lementeni a telefon teljes (fotók, videók is) tartalmát, külső tárhelyre? Meet csak a telefon beállitásokat, és névjegyeket menti.
Köszi -
Uthenger
aktív tag
Total commanderhez van mtp plugin,
A mobilon meg a fajl atvitelt valasztod ki miutan usb-n radugod a gepre, es siman atmasolod amit akarszVagy ha plusz tapos usb-s vinyod van, akkor otg kabellel rakotod a mobilra...
Vagy wifi:)[ Szerkesztve ]
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
petra93
csendes újonc
válasz spiderpig820 #786 üzenetére
Nálam sem jön fel 8T-n a jelszó beillesztés. És szintén 64 karakteres wifi jelszóról van szó. Legfrisebb Global Stable ROM-on vagyok. Találtatok valami megoldást erre? Én hosszan gugliztam, de semmi :S
-
johnmay
csendes tag
Én a következő workaroundot csináltam: az NFC tools applikációval beállítottam egy NFC taget wifi hálózat hozzáadásra, aztán hozzáérintettem a telót ugyanehhez az NFC címkéhez.
Ami még eszembe jutott, hogy külső billentyűzettel (bluetooth vagy USB-OTG csatlakozással) meg lehet próbálni a Ctrl+V kombinációt. Mivel most nincs nálam ilyen, ezt nem tudtam kipróbálni.
Egyébként szerintem megdöbbentő ez a hiba (vagy fícsör... ).
-
banda1981
aktív tag
https://napidroid.hu/kiderult-nehany-miui-12-ujitasai-kozul/
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
Indiant
addikt
Hátha valakit érdekel. Ma tettem fel a Note 8-ra és a Note 8T-re a Fortnite-ot. Egyik készülék sem támogatott, de ettől még mindkettőn lehet vele játszani. Semmi hack.
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Új telefon vásárlásában segítenék egy ismerősömnek, ez az egyik kiszemelt. Így volna pár kérdésem a telefonról!
Előfordulnak fagyások, újraindulások, (túlzott mértékű) GSM/WiFi jelingadozások?
Van valamilyen típushibája a készüléknek?
Ajánlanátok jó szívvel a 8 / 8T valamelyikét egy 14 éves lánynak, aki csak használni szeretné a telefont, és nem szeretne hetente romolgatni, hátha azzal javítottak valami hibát (ha voltak)?A válaszokat előre is köszi!
Meizu MX3 32GB
-
Jakuu
őstag
Meg egy fagyasom illetve ujraindulasom nem volt vele, pedig mar kozel fel eve meg van a telefon. Teszem hozza, EU romot hasznalok kb mar 3 honapja.
Viszont a vodafon LTE-jet nem szereti legalabbis az enyem (a telenor ill tcom 4G siman megy), de lehet ez csak sim problema. Viszont mivel rendesen megy a 3G nem igazan erdekel.A wifije a kozepkategoria teteje, keves ingadozas, eleg stabil. A 2.4Ghz kicsit erzekenyebb a jelingadozasra, az 5Ghz teljesen rendben van. Uzemido kivalo. A telefonalasnal a hangminoseg rendben van, oda-vissza. Hangszoroja kozepes,na de ez nem egy hifi Viper4android-el keresztul lehet finomitani a hangzason. Van kulon jack csatlakozo ami plusz pirospont, de azert szerintem a Redmi 4X szebben szolt, bar eleg kicsi a kulonbseg.
GPS hamar talal jelet es viszonylag pontos is.
2 SIM kartyat kezel egyidejuleg microSD kartyaval, tehat nem hybrid slotos.
Kijelzo szinten kozep-felso kategoria.
Kozepes jatekokra is teljesen alkalmas, még a PPSSPP (PSP emulator) is roccenesmentesen elfut Vulkan APIt valasztva.
Egy 14 eves lanynak szerintem teljesen megfelelo.
Ez egy jo keszulek azert az arert, amennyiert vesztegetik. -
kisspall
aktív tag
Szeretném, ha állandóan futna egy program(Wave Up) a telefonon, de egy idő után bezárja. Az akkukímélőnél már átállítottam(Nincs korlátozás). Mit kell még tennem az ügy érdekében?
A MIUI optimalizálást is kikapcsoltam, jelentsen ez bármit. -
kisspall
aktív tag
válasz spiderpig820 #880 üzenetére
Nem, mert nem is tudtam, hogy van ilyen. Olvastam pedig az egész fórumot.
Hú, köszönöm, remélem beválik. -
anegytech1
csendes újonc
Sziasztok!
Redmi Note 8T telefonom van. A családban most 5en is Note 8-at használnak, náluk nincs probléma, csak néhány idegesítő apróság van, de azokkal lehet együtt élni.
Nálam egy ideje fel-le mászkál a netről. Először belassul nagyon a net, aztan megszakad, azt mutatja, hogy nincs jel. Eltelik fél perc, visszajön. Eltelik valamennyi idő, megint ledob a netről, egy perc után visszajön. Mindegy, hogy wifi vagy mobilnet, mindkettővel csinálja. Előtte általában rettenet módon belassul, nagyon nehezen tölt, vagy nem is tölt be semmit, de még mutatja a jelet, majd elmegy a jel. Aztán mindig visszajön a jel és egy darabig működik. De ez igy nem normális.
Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi lehet a megoldás? Szervizben foglalkoznak ezzel vagy visszaadják, hogy nekik működött, nincs probléma? Alapvetően csalódtam a telefonban, mert vannak idegesítő hülyeségei, de ennyi pénzért nagyon jó lenne, ha ez a netről dobálás megszűnne.
Ja, még valami. Elmúlt napokban csinált olyat, hogy engem nem hallanak, ha telefonálok. Vagyis valamikor csak szaggatottan hallanak, aztán egyáltalán nem, majd teljesen jól. Én hallok mindent. Ez lehet összefüggésben a netes problémával? Illetve ezt okozhatja szoftveres problema? -
Trooper82
senior tag
válasz anegytech1 #882 üzenetére
Engem sem hallottak vagy csak szaggatva amíg ki nem kapcsoltam a volte hívást. Nem tudom miért van ez, gondolom bug. Elméletileg jobbnak kéne úgy lennie. De mióta kikapcsoltam engem is jobban hallanak, én is jobban hallom a másik felet.
-
Trooper82
senior tag
válasz anegytech1 #884 üzenetére
És nálad is megoldotta a voltekikapcsolása, a "nem hallanak " gondot?
-
AlphaZulu
csendes tag
válasz Trooper82 #885 üzenetére
Nekem volt ilyen problémám. Wifi-vel nem jelentkezett, de a mobilnet állandóan megszakadt. Csak azt vettem észre, hogy semmi értesítés és semmi bejövő mail (céges telónak is használom, így napi 20 email érkezik). Rámentem a böngészőre és "nincs kapcsolat". Adatkapcsolat ki-be és ment egy darabig. Meguntam és szerviz lett a vége. Kicserélték a főpanelt, azóta nem próbáltam, mert kiszerettem a telóból, így várja új gazdáját.
Off topic: u.itt Redmi Note 8T frissen cserélt, független eladó
"My finger is on the button" - Chemical bros.
-
István2000
csendes tag
Sajnos az Android Autó nem megy vele(8t). "Kommunikációs hiba 16. "
Az előző szintén Kínai telefonommal működött. Tudja valaki a megoldást?István2000
-
Indiant
addikt
válasz István2000 #888 üzenetére
Hátha... [link]
-
Pzoli2
tag
Törlés
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Szia!
Egyenlőre csendes megfigyelő vagyok(jelenleg még LG V10 et használok,de szerenték váltani)és ismeretlen a MIUI.Azt hunnan tudom ellenőrizni vásárláskor,hogy EU ROM van a telcsin? Bocsánat,ha marhaságot kérdeztem."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Elnézést,kifutottam a szerk.időból.
Ha pl,innen veszem(Global),akkor bizonytalan a "vidéki" telefonálás?
https://www.mobilex.hu/xiaomi-redmi-note-8-pro-dual-sim-6gb-ram-128gb-548"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
banda1981
aktív tag
Eu-s rommal nem tudsz venni,mert annak nyitott BL kell!
Global Stable amivel tudsz venni,és az a lényeg hogy tudja a B20-t.......
Meg amit linkeltél az a Pro változat,vagyis MTK procis!
Vagy azt is szeretnél?
Én az enyémet itt vettem, esetleg nézz körül......
https://www.boltx.hu/[ Szerkesztve ]
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
gjoco1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest