- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Volt valami hiszti, hogy törölve lettek hszek?
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
ÁÁÁÁ, segítsetek! Valamelyik fórumtárs (ha minden igaz zsiráf a képe) linkelt valahová egy leírást, ami egy olyan progit tartalmaz,amivel root nélkül eltávolíthatjuk azokat az appokat, amiket amúgy a telefon nem enged törölni.
Egy órája keresem basszus... -
V.Stryker
nagyúr
Megmaradt eus rommal is az a hiba, hogy megakad a net mobilinternet alatt. Mindegy hogy Facebook vagy böngésző... megáll, sok masodpercig lagol. Dual sim modban hasznalom... egyik hivas, masik net
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
iMaverick #661 üzenetére
Most is muszáj, csak más okokból. Vagyis most nem muszáj, de vannak zavaró dolgok. Egyrészt telerakják a telefonokat minden szarral, ezer, a felhasználó számára tök felesleges ballaszttal. Hát nem igaz,hogy egy 4gb ramos telefonnál 1,5 giga szabad ram van bekapcsolás után?! Miért kell rámeröltetni olyan alkalmazásokat, amiket abszolute nem szeretnék és amiknek törlési lehetősége sincs meg?
Másrészt nagyon felgyorsultak a gyártók, tök feleslegesen. Évente két új modell jön kb. ugyanazon szériából, ennek pedig az optimalizáció megissza a levét. Én speciel már nem akartam romolni, eleve iPhone-ról jöttem, megszoktam, hogy minden faxán működik, de itt most a Note 8-nál kiidegeltek a hibák:
- a fényképező app indítása után folyamatosan villogott a kijelző, fotózni nem lehetett, fókusz nem volt, telefon restart kellett.
- csöngött a bejövő hívás miatt, de nem tudtam felvenni. Pedig basszus, egy telefonnál letojom,hogy nem megy a játékgyorsító, de telefonálni minden körülmények között lehessen már.Az egész gyári rom olyan volt, mint amikor úgy méssz az autóval, hogy benne ül 5 személy és tökig van pakolva a csomagtartó. Érzed, hogy ugyanaz a jó kis autó, de tele van ballaszttal. Most az eus rommal olyan, mintha tök üresen, egyedül ülnék benne.... könnyedebb.
-
V.Stryker
nagyúr
Abban tudtok segíteni, hogy miként kell frissíteni ha az EU-s romból kijön az újabb, akkor ha letöltöm az zip-et, miként installáljam fel úgy,hogy az adatok, programok megmaradjanak? Gondolom azért OTA nincs még ezekre....
-
V.Stryker
nagyúr
Igazából megoldódott és ez a lényeg, de köszönöm a kiigazítást. végülis bevált a leírt folyamat.
Amúgy ez az EU rom teljesen jó, ahhoz képest,hogy beta, tök hibátlannak tűnik. Tenyleg egy kicsit olyan levegősebb, könnyedebb az egész. Most belakom, aztán meglátjuk a mindennapokban.
-
V.Stryker
nagyúr
Kéne egy kis segítség, most aztán igazán.
Feltettem a romot (már kétszer) és mikor kérem,hogy reboot system, akkor a Mi Note 8 logó után villan, megint Mi Note 8 logó és visszalép a twrp-be, nem bootol be a rendszer. WTF?
-
V.Stryker
nagyúr
Na jó, kezdtek meggyőzni, hogy kipróbáljam.
Esetleg valakitől nagy kérés lenne összeszedni a lépéseket? BL nyitás, annak honnan progit, melyik twrp-t hogyan felrakni, romot honnan leszedni,stb. És mehetne be akár az összefoglalóba is. Főleg,hogy melyik usb drivert használtátok.. multkor egyik se volt jó.
Meló közben nem keresgélnék fél napot.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Nem nagyon pörög a topik.
De azért remélem lesz valami segítség. Szóval 11.0.4.0 rom van fent és sok a hiba vele... pl. hangos módban csak rezeg néha. A fényképező gyakran csak villog képestül, menüstől és csak a restart segít...
Van valami olyan rom, ami ki van herélve, minden működik alatta? Nincs igényem frissíteni, csak felrakom, belakom és jó esetben jóvanazúgy. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #422 üzenetére
Hát én a teljes gyalus verzióra gondoltam. Fastboot módban.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #419 üzenetére
Nekem Redmi Note 8 van és ez annak is a topikja. Nem a sima Redmi 8-é....
Természetesen díjazom a segítséget. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #417 üzenetére
Sima Redmi Note 8.
Nekem gyakran gond van a kamerával... elndítás után nem tud fokuszálni, villog a kép. Restart után rendbe jön.
Illetve az index appal is szokott szar lenni, az is kép megnyitáskor bezáródik. -
V.Stryker
nagyúr
MIUI 10-re vissza lehet térni? Hivatalosan, hivatalos rommal...
-
V.Stryker
nagyúr
Kizárt dolog. A win 10 egy erőszakos isten verése. Gyűlölöm. Annyira, hogy pár hónap használat után vettem itthonra egy mac-et. Azóta boldogság és gondtalan használat van.
Csak ilyen szarságok miatt van egy régi win 7-es gép meghagyva, hogy azokat tudjam futtatni, amiknek nincs mac-es megfelelője. Pl. ez.... -
V.Stryker
nagyúr
De melyik drivert telepítsem fel? Amit találtam Note 8-hoz, azt valamiért nem fogadja el a trinket-idp-hez a win7.
A másik gép meg mac, ott meg nem működik az a progi, ami kéne. Amivel az előretelepített szarokat leszedhetném.
Tehát nálam már ott megbukik,hogy rádugom a telót a gépre, akkor nem is kérdez semmit a telefon. -
V.Stryker
nagyúr
Valaki tudna linkelni egy működő usb adb drivert sima Note 8-hoz? Valami trinket-idp nek ismeri fel a win 7, de nem akar működni az istennek sem.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Hol találhatóak és vannak-e stabil, jónak mondható főzött romok a telefonhoz? Sok sok éve cserélgettem romokat, sok kikopott.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Botond2222 #311 üzenetére
Nekem a sima Note 8 is tianma paneles.
-
V.Stryker
nagyúr
Igen. Vagyis készenlétben nem, talán jobb is. Ha viszont nyomkodom, akkor érezhetően jobban merül.
A kijelző is más lett. alapbol vilagosabb fakobb színekkel. Ott kellett eszetlenkedni, hogy visszaállitsam.
8T - a led hiányt a hivatalos videó s összehasonlításban nem mondták. Nem is értem miért kell kihagyni. Eleve 1-2 mm-el nagyobb a készülék, elfért volna. Sorry a félre infoert.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Luck Dragon #172 üzenetére
Értesítés led mindkettőben van. A T bemn van NFC és nagyobb a töltő hozzá. Meg pici méretbeli eltérés van. A T nagyobb egy ket milimeterrel.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Szállító76 #170 üzenetére
Nem is tudtam,hogy lezárt képernyőn lehet időjárás.
Én még mindig úgy használom, mint 10 éve az ilyen telefonokat... Ugyanaz az elrendezés, nagyrész ugyanazok a programok.
Időjárásra én AIX Weather-t használom kizárólag. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Szállító76 #163 üzenetére
Működik, igen. Bár egyszínű, fehér.
-
V.Stryker
nagyúr
Redmi Note 8 MIUI 11 Global Stable Rom - csak saját felelősségre. Én még nem próbáltam.
Ha jól olvasom még mindig Android 9.
-
V.Stryker
nagyúr
A harmadik MIUI 11 turnus az elvileg Nov 19-én indult el. Amibe benne is van a Note 8 -ak frissítése. Ehhez képest még sehol semmi. Valakinél valami?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
cukkermukker #122 üzenetére
Nekem Meizu EP51-el jelzi csatlakozáskor az aptx-et.
-
V.Stryker
nagyúr
Mikor jön MIUI 11 nekünk? Nem a középső turnusban kellett volna legyünk?
Amúgy most hogy elvileg Android 10-el jön a MIUI 11, tehát két főverzió frissítésről van szó, szerintetek érdemes gyári alapot csinálni frissítés után és újra belakni a készüléket? vagy jó lesz sima ota frissítéssel is? -
V.Stryker
nagyúr
Hivatalosan csak ota frissítésként jönnek a romok vagy van valami hivatalos oldal, ahonnan a telefonhoz letölthetőek a romok?
-
V.Stryker
nagyúr
E
setleg azt meg tudnátok nézni, hogy ti be tudjátok-e állítani a helymeghatározást nagyon pontosra, amikor a wifi-t is használja?Én ha rábökök, akkor visszaugrik a csak gps-re....Most meg odanavigálok és azon van. Ki érti ezt?-
-
V.Stryker
nagyúr
Na, akkor jól emlékszem, hogy volt ilyen. Biztos valami - még nem aktivált - fejlesztés eredménye. Meglátjuk.
igazából a gyári launcher nem rossz, egyetlen dolog hibádzik, hogy a kedvenc AX Weather widgetje 4x1, túl kicsi és nem lehet nagyobbra méretezni. (6x5-ös nézetet használok. ) Valamelyik launchernél simán lehet a widgeteket nagyítani, az állat. De most ezért egy másikat feltenni... -
V.Stryker
nagyúr
Nekted adott a téma letöltési lehetőség? Én nem találom sehol csak a két gyárilag beletett témát.
-
V.Stryker
nagyúr
Ugyanez.
Amúgy ha beállítottam az arcfelismerést, akkor miért nem ugrik a kezdőképernyőre? vagy mit nem állítottam be hozzá?
Felemelésre felébred a kijelző, mutatja,hogy az arcfelismerés megtörtént de nem történik semmi. Nyilván ha felhúzom, akkor minden nélkül feloldja a készüléket, de ez nem lehet automata? hogy felemelem, felismer és már be is lép?
-
V.Stryker
nagyúr
Most jött meg a készülék. Honnan tudom, hogy global B20-as verzióról van szó? Nincs benne ehhez kapcsolódóan semmi jelölés?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #58 üzenetére
Én 59-ért rendeltem BoltX-től, két év garival.
-
V.Stryker
nagyúr
Akinek van... a MIUI 11 megjött rá? Haver 9T-jén már van.
-
V.Stryker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest