- Yettel topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t39zoli
friss újonc
Sziasztok! Én tegnap (2019.nov.29.) kaptam meg a Redmi Note 8 telefonomat, de MIUI 10 satbil verzióval. Szeretném megkérdezni, hogy valamikor én is megkapom-e a MIUI 11 frissítést, vagy valahonnét utólag be kell szereznem? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Victoryus
addikt
Ok, köszi, végül nem vettem meg. Nagyon tetszik, kamerában nagy ugrás lenne a redmi 3s-hez képest. Aki pl. arról váltott, neki nem szokatlan a nagyobb teló? Sajnos már majdnem mind 6colnál kezdődik.
-
Potrien
senior tag
válasz
aprokaroka87 #196 üzenetére
A Magyar forgalmazó is csak egy sima viszonteladó.
Nem a xiaomi gyár saját tulajdonú boltja.
Ök ezt a 8t t választották, de ettől még nem ez a hivatalos európai típus.
Hanem a sima 8! -
Potrien
senior tag
válasz
aprokaroka87 #194 üzenetére
A 8t ből vettek gondolom pár száz darabot a Lurdy házban lévő xiaomi viszonteladói.
Így gondolom arra kaptak jó árat, mint ha mindkét típusból vettek volna kevesebbet.
A Note7 nek igazából a note 8 az igazi utódja az egész világon.
A GSM arenán vagy bárhol máshol olvass utána a előbb írt tipusszámú készülék tudja a b20 at.
A 8t csak egy alváltozat, megnövekedett külső mérettel, értesítő LED nélkül viszont nfc vél. -
aprokaroka87
nagyúr
Igazából furcsa ez az egész, Nemrég néztem meg a Tech2 Redmi Note 8 tesztet, ha jól értettem Magyarországon csak a Redmi note 8t lesz forgalmazva hivatalosan.
Miért csinálnt 2+1 modelt a xiaomi?
Arra mennyi esély van hogy a Redmi note 8 eleve nem is global értékesitésre lett tervezve?
Inkább a Red note 8t tervezték arra.Amúgy telefonvásárláskor egyértelműen van jelezve hogy az adott készülék tudja a b20-at is?
-
Potrien
senior tag
válasz
aprokaroka87 #192 üzenetére
De van amelyikben van.
Redmi Note 8 Dual M1908C3JG (Global version)
B20 támogatott.
https://www.frequencycheck.com/models/OenwX/xiaomi-redmi-note-8-global-dual-sim-td-lte-64gb-m1908c3jg -
Laca0
addikt
válasz
Victoryus #190 üzenetére
A global rom-osban nagy valószínűséggel nincs B20 támogatás. Ezzel már találkoztunk itt a fórumon. A global verziós már jó lehet.
Én hoztam létre ezt a topicot, de még nincs elég tapasztalatom egy jó összefoglaló megírásához. Ha valaki úgy gondolja, hogy képes rá és szívesen meg is írja, akkor jelezze.
-
Victoryus
addikt
Alin néztem, most akciós, 46e Ft lenne ha tényleg rendelnék... Hány verzió van ebből? Nem írják a specifikációban a B20-at, pedig Global verzió. Illetve van GLobal rom-os meg van global version is, gondolom ez utóbbi lenne akkor ami nálunk is normálisan használható. Egy összefoglaló jó lenne felülte, mint a Redmi 3s-nél...
-
Buripeti1985
friss újonc
Sziasztok, én gearbesten rendeltem és másfél hét alatt megjött. Olyan kérdésem lenne hogy tettem bele sd kártyát amin korábbi képek vannak. Messenger ben szeretnék képet küldeni, de azt amit a telefonnal csináltam, viszont ha ràmegyek a képküldésre akkor a régi képek jönnek fel a listában. Az új képek meg sehol. Találkoztatok már ilyennel? Előre is köszönöm. Peti
-
sniper112
aktív tag
helo én érdeklődnék hogy iphone 6s ről váltanék ,van e itt valaki olyan aki váltott és hogy megéri e a váltás? köszönöm előre is a választ.
-
V.Stryker
nagyúr
Igen. Vagyis készenlétben nem, talán jobb is. Ha viszont nyomkodom, akkor érezhetően jobban merül.
A kijelző is más lett. alapbol vilagosabb fakobb színekkel. Ott kellett eszetlenkedni, hogy visszaállitsam.
8T - a led hiányt a hivatalos videó s összehasonlításban nem mondták. Nem is értem miért kell kihagyni. Eleve 1-2 mm-el nagyobb a készülék, elfért volna. Sorry a félre infoert.
-
kirusz1
őstag
Nálam is elérhető a miui 11.de nem frissítek több típusnál is vannak gondok a frissítés után
-
dodika66
csendes tag
Szia,
nekem a Cube recorder működik, a számot is látja.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorderMás:
Nem volt még Xiaomi telefonom és egyszerűen nem találom, hogy hol lehetne beállítani a SIM kártya színét. Létezik, hogy ebben nem lehet beállítani? Idáig minden kétkártyás telefonomon könnyen be tudtam állítani. Eléggé hiányzik. -
zocas84
kezdő
MIUI 11 el tapasztalta valaki rajtam kívül ,hogy az akku bár nem jelentősen de azért gyorsabban merül?
-
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Luck Dragon #174 üzenetére
A T-ben nincs értesítő led! Tudom, mert ilyenem van!
Jó lenne egy összefoglaló szerűség... -
válasz
cukkermukker #175 üzenetére
Természetesen
-
cukkermukker
csendes tag
válasz
Luck Dragon #174 üzenetére
Külföldi fórumokon én is ezt olvastam, majd írd meg hogy mi az igazság ha megjött
-
válasz
V.Stryker #173 üzenetére
Többit az rendben is van, de semmilyen leírást nem találtam arra vonatkozóan hogy lenne benne értesítő LED. T tulajok is ezt mondják. Azért nem is értem hogy a simában van a T-ben nincs mert az nagy meglepetés lenne, persze nem jó értelemben.
Majd kiderül , megrendeltem , kiváncsi leszek
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Luck Dragon #172 üzenetére
Értesítés led mindkettőben van. A T bemn van NFC és nagyobb a töltő hozzá. Meg pici méretbeli eltérés van. A T nagyobb egy ket milimeterrel.
-
Sziasztok, szülőnek szeretnék egy ilyen készüléket vásárolni, egyet szeretnék kérdezni hogy a sima és a T jelölt készülékek esetében az értesítő LED csak a T jelzés nélküliben van?
T jelzésűben pedig nincs?
Vagy ez most hogyan is van ? Előre is köszönöm.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Szállító76 #170 üzenetére
Nem is tudtam,hogy lezárt képernyőn lehet időjárás.
Én még mindig úgy használom, mint 10 éve az ilyen telefonokat... Ugyanaz az elrendezés, nagyrész ugyanazok a programok.
Időjárásra én AIX Weather-t használom kizárólag. -
Szállító76
tag
válasz
V.Stryker #164 üzenetére
Közben rá jöttem csak nagyon el van dugva, a toktól szinte alig látszik. És igen az rgb led jó lenne. Anno a 4X meg lehetet oldani okosba
Azt hogyan lehetne megoldani, hogy pl. az időjárást ne lője ki. Lezárt képernyőn mindig egy idő után eltűnik. Pedig be van állítva az akkukimélő nincs korlátozás. -
Laca0
addikt
Sajnos még nem tudok rá megoldást. 4-5 app-ot már kipróbáltam, de a hanghíváshoz nem férnek hozzá (pont amiatt, ami miatt a MIUI tárcsázó sem). Lehet kísérletezni a mic1-2-3 beállításaival, valamennyire érthetően fel lehet azért venni. A saját hangodat jól, de a másik felet alig hallani.
-
Potrien
senior tag
válasz
cukkermukker #167 üzenetére
Mivel a topic a telefonom típusáról van elnevezve, így azt gondolom itt van keresnivalója a kérdésnek.
A letölthető appok úgy tudom már nem rögzitik a hívást. -
Potrien
senior tag
Szervusztok
Nagyon nagy szükségem lenne a hívásrögzítésre.
Tudna valaki segíteni ebben? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Szállító76 #163 üzenetére
Működik, igen. Bár egyszínű, fehér.
-
Szállító76
tag
Sziasztok!
Nektek működik az értesítő led?
Én még csak töltésnel láttam hogy fehéren világít!
Volt már pár redmi a kezemben tehát tudom hol kell a beállításoknál bekapcsolni stb.. -
t1
veterán
Sziasztok. Melyik magyar webshopból érdemes megrendelni a készüléket?
-
zocas84
kezdő
Nálam is megérkezett 677M
-
Rellind
senior tag
Üdv.
Mi a véleményetek? 4GB memória elég lesz az elkövetkező 2 évre? Redmi 8T elég jó áron lenne most.... -
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok
Camera 2 api level 3 engedélyezve van a telefonon?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Plexicushio #149 üzenetére
?
Android 9-re gondolsz?Szerintem fog kapni majd Android 10-et is talán jövöre.
-
Plexicushio
senior tag
Andi 9?....
-
zocas84
kezdő
Beta valóban , nem is engedte telepíteni , neten olvasgatva van akinek már jött OTA MIUI 11 PCOMIXM Android 9el
-
V.Stryker
nagyúr
Redmi Note 8 MIUI 11 Global Stable Rom - csak saját felelősségre. Én még nem próbáltam.
Ha jól olvasom még mindig Android 9.
-
Rellind
senior tag
Sziasztok.
Redmi 8T tulajdonosok!
Tényleg 2 sim+micro sd kártya bővíthető lehetőséggel kapható, ahogy ezen a videóban látható?
Köszönöm -
gege321
tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy redmi note 8 4/64 telefont, de nem tudom honnan érdemes, hogy a garival ne szívjak és kellene a 2 év is. Még nem volt Xiaomi telóm ezért nem tudom melyik bolt ad gyári garanciát.
Köszönöm! -
V.Stryker
nagyúr
A harmadik MIUI 11 turnus az elvileg Nov 19-én indult el. Amibe benne is van a Note 8 -ak frissítése. Ehhez képest még sehol semmi. Valakinél valami?
-
Laca0
addikt
Javítsatok ki, ha tévednék, de a "tianma" nem egy panel tipus, hanem egy gyártó. Abból kiindulni, hogy volt/van pár gyártmánya, ami hajlamos volt beégésre, elég messzemenő következtetés...
A Note5-re írják még, hogy tianma paneles. Nekünk 2db van a családban, 1 és 2 éves készülékek, nyoma sincs a beégésnek. Úgyhogy véleményem szerint ez csak egy pánikkeltés.
Találtam egy videót, ahol egymás mellett van egy gyári és egy tianma (csere) paneles ájfon: a tianma panel képe sokkal szebb, mint a gyári. Tudom, nem erre irányult a felvetés, de szerintem ami szebb, kontrasztosabb, valószínűleg elég igényes ahhoz, hogy ne legyen rossz minőségű. -
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
cukkermukker #133 üzenetére
Akkor lehet, hogy én sem veszem meg. Szerintem akkor marad vagy a Mi 9 SE, vagy a Mi 9 Lite
-
cukkermukker
csendes tag
-
kirusz1
őstag
válasz
cukkermukker #129 üzenetére
Gondolom snapdragon
Laca0
Van itthon mire vagy kiváncsi? -
Laca0
addikt
Sziasztok!
QC3-as töltőt próbált már valaki hozzá? -
Minime55
csendes tag
Sziasztok
Azt írják hogy tianma panellel vannak szerelve a note 8 sd verziók, ez igaz? Sajnos jellemző erre a panelre a beégés.
-
cukkermukker
csendes tag
Köszi mindenkinek aki megnézte az aptX támogatást!
Az is eszembe jutott, hogy egy boltban ha van kiállított darab igazából le is tesztelhetem a fülessel (vagyis annak appjával ami kiírja menet közben), bár nem tudom mi értelme lenne hogy azt állítja a teló hogy támogatja miközben mégse :p -
kirusz1
őstag
válasz
cukkermukker #122 üzenetére
[kép] elvileg tudja
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Nekem Meizu EP51-el jelzi csatlakozáskor az aptx-et.
-
kirusz1
őstag
válasz
Hol tudom megnézni?
-
cukkermukker
csendes tag
Akinek van már Note 8 telefonja, meg tudná nézni, hogy milyen bluetooth codeceket támogat? Android 8.0-tól elvileg LDAC (Sony) van már mindegyikben, de pl a Qualcommos aptX és aptX HD körül gyanúsan nagy a csönd. Ha bármi másra csatlakoznék vele mint a Sony fülhallgatóm, akkor jó lenne az aptX.. : )
A Note 8 Pro pl. nem támogatja de nem is Qualcomm van benne -
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #120 üzenetére
Elvileg nem. De megmondom öszintén én még ki sem vettem a dobozból se a kábelt se a töltőt. A HTC U11 kábelét és töltőfejét használom . RN7, MI Max 3.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Mikor jön MIUI 11 nekünk? Nem a középső turnusban kellett volna legyünk?
Amúgy most hogy elvileg Android 10-el jön a MIUI 11, tehát két főverzió frissítésről van szó, szerintetek érdemes gyári alapot csinálni frissítés után és újra belakni a készüléket? vagy jó lesz sima ota frissítéssel is? -
kirusz1
őstag
válasz
BLUE TORNADO #113 üzenetére
Én Kínából szoktam rendelni blitzwolf,ugreen márkák amik megbízhatók
-
törölt tag
válasz
Van itt ilyen [link] Fogalmam sincs a minőségét illetően.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
Én ezt a kombót vettem külföldről hozzá (fele ennyibe sem került). A kábel már megjött, a töltő még nem.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Üdv tulajok!
Tudnátok linket küldeni, hogy hol lehet a telóhoz gyorstöltőt kapni? -
hippo0315
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy valaki probálta-e már, a WhatsApp-ot mind a két SIM kártyához (esetemben: magán és céges) használni? Egyáltalán lehetséges?
-
Laca0
addikt
Én az "Időjárás XL" appot használom már több éve. Itt is jól működik.
-
hippo0315
senior tag
válasz
Plexicushio #106 üzenetére
Valami más app-ot kell használni.
Ahogy probálgatom eddig mindnek volt valami nyűgje. -
Plexicushio
senior tag
Nálam az időjárás magától nem, vagy alig frissül.
Erre vonatkozó beállítást sem találtam. Ötlet?
-
hippo0315
senior tag
Tegnap jött meg a 4/128-as készülék, eddig szép meg jó meg minden
.
Kérdés, MIUI 11 mikorra várható? Esetleg Android 10-el együtt érkezik?ui.: Redmi 5-re már pár napja megjött a MIUI 11.
-
jjeahh
nagyúr
Valaki tud érvényes kupont 4/64gb verzióra? Kék színű előnyben
-
Plexicushio
senior tag
Hétfő óta van meg, szeretem
Bár az értesítések terén nem igazán van a rendszer a helyzet magaslatán, de erről mintha olvastam volna.
-
kirusz1
őstag
Most jött meg a telefon eddig nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest