- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
És a beépített hangszóró tisztító, nem lehet jó?
-
-
kisspall
aktív tag
[kép] Note 8
-
stanleyg
csendes tag
Üdv! A napokban vettem észre hogy hívásnál a hangszóró nagyon halk. Kihangositáskor minden oké, viszont rendes hívásnál max hangerőn kb annyi mint régen a minimumon.
Esetleg valami tipp?
Redmi Note 8, februárban vásárolt (Telenor)
-
hhgygy
senior tag
Nem mintha engem érdekelne, de megint halasztják a miui 12-t:
"The wait for the Redmi Note 8 to receive the MIUI 12 update goes on. "
Most már november a cél -
cinikis
tag
Sziasztok, új vagyok itt a kislányomnak szeretnék venni SRN20-at, és látom írtok "B20" ról ami nem tudom mi, tehát megköszönöm ha le írja valaki mi is az, és kell-e egyáltalán figyelni arra hogy legyen?
-
dethroner
veterán
Ahogy mondtam, ki vol kapcsolva minden benne, repülőmódban volt. Nem is nagyon piszkáltam, mégis elég jelentősen merült. Aztán tegnap késő este kicsit bekapcsoltam a wifit, talált frissítést, és utána varázslatosan helyre állt a fogyasztás. Ahogy a képen is látszik, éjfélig elég szépen lejt az aksi fogyás, majd ott megcsinálta a frissítést és szinte vízszintesbe állt az egész úgy is, hogy attól kezdve nincs kikapcsolva a sim és a wifi se. Még így is sokkal kevesebbet fogyaszt, mint korábban, amikor minden ki volt kapcsolva. Frissítés előtt a "telefon tétlen" 75%-ot elvitt, míg azóta ez lement 30% alá.
-
dethroner
veterán
Hello!
Nektek érzetre nem merül a teló túl gyorsan? Nem állítottam be szinte semmit rajta, muternak lesz ajándékba karácsonyra, csak addig próbálgatom néhaRepcsimódban 200mA a fogyasztása a rendszernek? Vagy valami eszi az aksit?
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Hívás közben, ha kilépek a menübe a telóval lenémítja a mikrofont a telefon, a másik oldalon ilyenkor nem hallanak semmit. Mi okozhatja ezt? van valakinek ötlete ?
-
Szabolcs2
csendes tag
Én is úgy gondolom, hogy 99% - egy ilyen multi nem bohóckodik ilyen apróságokkal, de azért biztos, ami biztos alapon rákérdeztem..Falun élek és ezért nem mentem volna be a városba, ha a hét elején úgyis megyek, de az akció ma éjfélig tart, így mindenképpen meg kell rendelnem, ha itt akarom megvenni és majd az áruházban átveszem.. (két napja még valóban 70e fölött volt az ára).
A telefonos ügyfélszolgálaton nem tudták megmondani, a kérdést sem nagyon értették, az emailra meg még nem válaszoltak, ezért megrendelem így és ha mégis az 1% jönne be, akkor visszaviszem.
-
Laca0
addikt
válasz
Szabolcs2 #1175 üzenetére
Menj be a médiába vagy az euronics-ba és nézd meg. Vagy rendeld meg és ha nem jó, akkor küld vissza elállással. A visszaküldési költséget bukod, de annyit megér a B20. Egyébként ezek az áruházak szerintem nem árulhatnak nem magyar piacra szánt termékeket, így lennie kell benne B20-nak. 99%
-
Szabolcs2
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek, segítsetek megállapítani, hogy a Mediamarkt Redmi 8T-je vajon tudja e a b20-at? Vagy az Euronics-é? Előbbinél most vitték le az árát és inkább venném meg egy ilyen nagy üzletláncnál, mint mindenféle webáruházban, mert a garanciaérvényesítés egyértelműen megy - csak beviszi az ember és kész.
Először az Alzáról rendeltem, de szerencsére napokig nem küldték, így vissza tudtam még mondani, miután felvilágosítottak ennek fontosságáról. Egy másik webshop pedig b20-al hirdeti magát, de sok panasz van rá, hogy a bolgár, meg román piacra szánt verziókat adják itthon el.., és amíg nincs vele probléma, minden szép és jó, de ha garanciáztatni kell, akkor megakad a történet.
Az MédiaM-nek már írtam tegnap, de nem reagáltak még és tartok tőle, hogy elfogy a shopból, azért is kérdezek itt rá, hátha egyértelmű a válasz.
-
yoshimo
csendes újonc
Sziasztok! Szeretnénk vásárolni egy sima note 8-at. Az egyik webáruház azt írta, a modellszámot nem tudják, csak az EAN számot. Valaki meg tudná mondani, hogy az EAN: 6941059630876 számú modell csak M1908C3JG lehet, vagyis van benne B20? Köszönöm!
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Kollegamnak a szoban forgo telefonja, es az android auto arm64-v8a verziojat feltelepitve, nem jelenik meg az ikonja.
Pedig megneztem a telefonnak Cortex A53 as procija van, az ugye 64 bites, tehat azt szedtem le.
Mi lehet megoldas ott?
Elnezest az ekezet nelkuli irasert. -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Mostanában nem néztem felétek, mert sok a meló. A telefon meg végzi a dolgát a xiaomi.eu rom-al.
Káromkodást mellőzzétek légyszi a topicban, mert ha meglátom, törlöm! Visszaesőknek komolyabb szankció jár.Egyedi, kontaktokhoz beállított csengőhangokkal mi a tapasztalatotok?
Egy fórumtársnak folyton elfelejti a telefon a beállított dallamokat, nekem meg most a xiaomi.eu-n már a beállítások sem mennek, mert hibaüzenetet dob. -
dethroner
veterán
Hali!
Megjött a muternak szánt Note 8Ismerkedési fázis veszi kezdetét. Wifin sebességteszt alatt az miért van, hogy a teszt elején a letöltés kb 220megabit, majd lassan visszaesik kb 100-ra, néha egész 70-ig ?
-
hhgygy
senior tag
Ezer éve használok mindenféle ketyeréket, de én vagyok a lammer vagy tényleg nem lehet állítani a képarányt az N8t kameráján?
-
banda1981
aktív tag
https://www.notebookcheck.net/MIUI-12-update-arrives-for-the-Redmi-Note-8-and-Redmi-Note-9-Pro-Max.496298.0.html
-
kisspall
aktív tag
Frissítettem közben. Aztán meg akartam nézni megy-e a mobilnet, nem lehetett bekapcsolni, egyszerűen nem reagált, lefagyott az egész, a bekapcsológomb hosszú nyomásával tudtam újraindítani. Közben hangosan .....fohászkodtam.
De azóta nincs vele semmi gond. Én is gyorsabbnak érzem.
Köszönöm a válaszokat. -
kisspall
aktív tag
Érdemes egyáltalán feltenni ezt a frissítést? Hoz valami pozitívumot? Mert lehet, hogy inkább kihagyom. Jól működik most, nem szeretnék nyűglődni vele. (11.0.9 Global van rajta)
-
hatvanil
csendes tag
Sziasztok! RN8-om van. Megfrissítette magát a legújabb 11.0.10-es MIUI-val tegnap. Azóta nincsen mobilnet rajta, a WIFI is kb 5 perc után kikapcsol, majd véletlenszerűen visszakapcsol. Csináltam utána többször gyári alaphelyzetre visszaállítást, de nem segít.
A korábbi 11.0.9-es MIUI-ra pedig nem tudok visszaállni.
Nálatok működik ez 11.0.10-es MIUI update? -
Bodz
nagyúr
válasz
BlackDemon #1150 üzenetére
Névjegyek/Beállítások/Telefonos fiókok/További beállítások/Hívóazonosító vagy Beállítások/Alkalmazások/Rendszeralkalmazás-beállítások/Hívásbeállítások/További beállítások/Hívóazonosító
-
Joe1
tag
válasz
dethroner #1148 üzenetére
Full Cover a teljes képernyőt lefedi, a széleit is. Amikor ráteszed, középen nyomd meg egy pillanatra, a szélei felé folyamatosan kinyomja a levegőt, törlővel rásegítel és a teljes felület tapadni fog. Egyébként jó amit rendeltél, remélhetőleg a valóságban alul kisebb lesz a fekete csík.
-
BlackDemon
csendes tag
Megoldódott.
-
BlackDemon
csendes tag
Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, hogy Redmi Note 8 telón hogyan lehet a hívószámkijelzést beállítani? Van Redmi 4A, Redmi Note 7, azokon simán lehet, de valahogy a 8-on nem bírom megtalálni. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi.
-
Indiant
addikt
RN8-ra esetleg valakinek nincs egy üvegfóliája?
-
hhgygy
senior tag
válasz
ivógéptanács #1143 üzenetére
Ha a fenti két gomb hosszan nyomására nem jön elő a menü, akkor passz, én nem értek hozzá, sajnos.
-
hhgygy
senior tag
válasz
ivógéptanács #1141 üzenetére
Volume up + power hosszan hard reszetteli
Utána még van opció megpróbálni a rebootot és ha nem megy, akkor minden törlése -
ivógéptanács
tag
Sziasztok srácok, baj van nagy,
teló - sima note 8 - nem tud bootolni, elindul , redmi felirat, sötét kijelző, majd elindul redmi felirat, sötét kijelző, na ezt imételgeti kb. 40 perce, semmire nem reagál, és a teló közben szépen melegszik. Köszönöm az ötleteket. -
Adebayor
aktív tag
Üdv. Elég halk a hívás kihangosítás. Autóba alig hallom, mit mond a másik. Lehet valahogy orvosolni? App, vagy hardver kellene? Köszi.
8t -
Joe1
tag
válasz
dethroner #1131 üzenetére
Nincs nagy eltérés a RN8 és RN8T kijelző színe között. Megoldódott a #1136-ban jelzett gondom, beállítás okozta a színek eltérését. A RN8-on be volt kapcsolva a Beállítások -További lehetőségek - Kisegítő lehetőségek - Színkorrekció (Jav.mód piros-zöld). Mostmár müködik a színséma és az olvasó mód is. Nagy nehezen, de rátaláltam.
Most már egyértelmüen látszik, hogy a 8T kijelzője kékesebb árnyalatú, a 8-as színe természetesebbnek tűnik. Akkor egyforma a színük, ha a színsémánál a 8-as hidegre, a 8T alapértelmezettre van állítva. Véleményem szerint nem egyforma a kijelzőjük. -
dethroner
veterán
Köszönöm mindenkinek a reakciókat, meg is rendeltem 47 pénzért, muter megint el lesz 4 évig biztosan, hiszen az oukitel u7 plus is már lassan 4 éve megy nála.Azt hiszem keresek a képernyőre kijelzővédőt, plusz a hátsó kamerákra is
-
Joe1
tag
válasz
Szia!
Bodz Ármester által felsorolt különbségeken kívül én azt tapasztalom, hogy a RM8 fehér háttérszíne pl a beallításoknál halványabb, kissé szürke árnyalatos a 8T-hez képest. Nyílván azonos fényerőnél, vagy miindkettő automata fényerőn van. Jelentős az eltérés, hiába variálok a színsémával is nem jobb, ez a képek minőségére is hatással van.
Lehet, hogy ez csak egyéni probléma, mert azt észrevettem, hogy az olvasómód ki-be kapcsolásával és az alatta lévő szabályozó csúszka mozgatásával nem változik semmi, lehet hogy állandóan bekapcsolt állapotban van?
Az is lehet, hogy más kijelzőt kapott a RN8--as, korábban már volt szó a rejtett menüről ahol ezt meg lehet nézni, de nem találom.
Előre is megköszönöm, ha valaki tud segíteni. -
dethroner
veterán
Az összefoglalót áttúrtam, köszi
De az NFC nem létszükséglet, az értesítési led sokkal hasznosabb, fontosabb. A muter réárős, tud várni 2 órát mire feltölt a teló, vagy majd beruház egy komolyabb töltőbe.
Kijelzőre és a hátlapi kamerákra üveget honnan érdemes venni? A dobozban van gyári szilikontok? -
Bodz
nagyúr
válasz
Eltérések a RN8 és RN8T között:
RN8:
nincs NFC
van értesítési LED
2A-es töltő jár hozzáRN8T:
van NFC
nincs értesítési LED
18W-os gyorstöltő jár hozzá
kicsit nagyobb a készülék házaElég vacak az automata fényerőszabályzás, a közelségérzékelő is vicces néha. Más bosszantó hibával én nem találkoztam még.
-
dethroner
veterán
válasz
kovacss72 #1129 üzenetére
Szia!
Köszi. Bármennyire is nézegetem a note 8 és note 8T között csak az NFC különbséget látom. Ha így van, akkor talán tényleg ugyanazt kijelzőt kapta mindkét teló. És mivel olcsó teló kell a muternak, szerintem rendelek is neki. Van amúgy valami nagyon extra, durva, különleges hibája a sima Note 8-nak? -
dethroner
veterán
Sziasztok!
A Note 8-nak milyen a fényereje? Itt csak a pro és a T modellnek van teszt, sajna a sima note 8-ról nem találtam. -
Pityu.
nagyúr
Valaki találkozott már olyannal,hogy ha telefonálok a közelségvérzékelő behülyül fejemhez emelem a telefont és mikor elvedzem nem jön vissza a kép míg a másik oldalon le nem teszi akivel beszélek. Meg duppla koppintással van hogy csak felvillan a kijelző.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Vásároltam egy Note 8-at, amihez egy 10 W-os töltőt kaptam. Legjobb tudomásom szerint ez a telefon 18 W-os gyorstöltést támogat.
Tudnátok esetleg ajánlani egy 18 W-os megbízható töltőt a telefonhoz?
Lehetőleg belföldről.Köszönöm előre is a segítséget!
-
Tökimanó
senior tag
Tegnap frissítettem a Mi Fit alkalmazást. Ma vettem észre hogy átállt angol nyelvre,de érdekes módon pár dolog viszont magyar maradt. Járt még valaki így aki használja? Esetleg tudja a megoldást is arra hogyan lehet visszaállítani teljesen magyarra? Az adatok törlését már próbáltam,eredménytelenül. A telefon 8T.
-
kisspall
aktív tag
Használja valaki aptx HD eszközzel valamelyiket? A menüjében szerepel ez a kodek, de valóban tudja-e?
-
banda1981
aktív tag
-
forgat
tag
Nagyon láma kérdésem lenne, múlt héten jött valami frissítés a Note 8 pro-ra azóta hsználhatatlan a Digi vowifije rajta. Hol tudom megnézni milyen frissítést telepített az utolsó 1 hétben, mert kb. azóta van ez a hiba. Ha miuit frissített, hogy tudom rá visszatenni az eggyel korábbit?
-
repro
tag
Sziasztok!
Kérdésem:
Redmi Note 8 telónál nekem homályosak a felvételeim.
Hogyan lehet ezen javítani, milyen beállítást csináljak? -
Pityu.
nagyúr
Lenne egy kérdésem,kamerában eltér a redmi note 8 és a redmi note 8T?Már úgy értem,hogy a kamera külsőleg ugyan olyan?Mert mivel a fenti képeken a kamera üvege betört vennem kéne hozzá de csak redmi note 8 kamera üveget találtam itthon az országban ránézésre képeket nézegetve ugyan az,ez lehetséges?
-
lacam
aktív tag
Sziasztok
Apósomnak szeretnék születésnapjára vásárolni egy 8T-t, mivel az ára aránylag OK és szükség volna egy dual sim-es készülékre.
Az okostelefonnal jelenleg ismerkedik, eddig egy sima egyszerű flip-es készüléke volt, most egy használt régi Samsung-ot igyekszik használni. A dual sim-re szükség volna, mert van neki egy T-comos SIMkártyája, amin "elnyűhetetlensok" adat van (6GB) havonta, illetve nonstop nézhető adatforgalmat nem generáló TV lehetősége (TVGO) aminek jó hasznát veszi egy kellemes tóparti peca közben, haépp felbőgnek a Forma1-es autók. A régi Vodás kártyáját, számát, kontaktjait meg úgy mindent meg akar tartani.
Ezzel a telóval jól gondolom hogy dualban használhatja az egyik SIM-et beszélgetésre és mindenre mi telefon, a másikat meg pusztán csak adatforgalmazásra? Olvastam neten olyat, hogy a SIM2 csak 2G adatra elég, így gondolom a SIM1-be kellene pakolni a Tcom-os kártyát a SIM2 meg a mindenmás.
Esetleg nincs olyan opció a készüléken, hogy a default a SIM2? Azt próbálnám elkerülni, hogy hívás indításakor, SMS íráskor fogadáskor, etc ..neki kelljen válogatnia hogy "na ez most SIM1 vagy SIM2". Olyasmi felületre nem lehet valahogy rákényszeríteni a telefont, hogy viselkedjen alapvetően 1 kártyásként, ne mutogasson, ne dobálja fel lehetőségként a második kártyát? ...a mobilnet meg a háttérben a másikról menjen.
Értitek, h mi a bajom és mit kellene megoldanom, igaz?
Köszönöm szépen a segítséget.
-
repro
tag
Sziasztok!
Új Redmi Note 8 tulaj vagyok.
Problémám,hogy ha hívok valakit, nem hallja amit mondok.
Mit kell állítanom a készüléken?
Előre is köszönöm -
73egon
tag
Sziasztok! Pár napja lettem boldog tulajdonosa egy 8T modellnek.
Egyenlőre semmi problémám a készülékkel, viszont amit megfigyeltem és érdekes, hogy szinte a zenelejátszó full hangerőn kell hogy menjen ahhoz hogy élvezhető legyen a hangerő. Másnál is nagyon halk? Vagy esetleg a fülesemmel lehet baj? AKG samsung fülhalgatót használok. -
Joltee
aktív tag
Üdv! "sima" Note 8-ra tudtok nekem egy jobbfajta mágnesesen záródó flip tokot ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest