- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
77karesz
tag
válasz
kisspall #1580 üzenetére
Bocs,félreérthetően írtam. Én a tárhelyen lévő " egyéb" méretére gondoltam.
Most én is úgy veszem észre,hogy pörgősebb lett,nem találkoztam azokkal a mikro laggolásokkal. A futó alkalmazásoknál a menü nekem is hiányzik kicsit,de le vagyok nélküle.
Az Inicializálás-nál nem értem igazán mire gondolsz. -
Alarikman
senior tag
válasz
kisspall #1535 üzenetére
Ezekkel az OTA-s frissítésekkel az a baj, hogy nem mindig frissül minden. Pl alapsáv, modem driver, stb. Fő Android verzió váltáskor ajánlott lenne a Teljes firmware letöltése(több giga). Persze csak annak, aki már csinált ilyet és tudja, hogy hol keresse, milyen verziót.
Ja és akinek valami gondja van a Factory reset is ajánlott. Látod megoldódott. -
tachikoma
aktív tag
válasz
kisspall #1528 üzenetére
Újabb bluetooth stack...
https://9to5google.com/2020/02/19/android-11-dp1-gabeldorsche-bluetooth/ -
Mr Paris
tag
válasz
kisspall #1504 üzenetére
ok, ez igaz, nekem csak annyi ezzel a "problémám", hogy nem értem, hoyg ha egy 5éves készülék ezeket minden gond nélkül tudta akkor egy hasonló kategóriájú de relatív új készülék miért nem tudja legalább ugyan azt (nekem nem kell több).
De igaz ami igaz ez egyéni probléma és millió egy ilyenről lehetne még említést tenni -
Aurig@
őstag
válasz
kisspall #1320 üzenetére
Ok, köszi.
Karácsora kapják a telókat. Viszont, mikor épp nem voltak itthon bekapcsoltam mindkettőt, hogy az aktuális Play áruházas frissítéseket rátegyem. Ekkor jelzett, hogy új rendszerfrissítés érhető el.
Majd négy nap múlva eldöntik kell e nekik ez az új frissítés vagy sem.
Egyébként azt vettem észre, hogy pörgősebb lett a múltkori 12.0.1.0 frissítés után. Remélem tetszeni fog nekik és ugyan úgy kedvelni fogják, mint a régebbi Redmi 4A-t. Ezeket váltja le az új Note 8.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged