- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
válasz
banda1981 #1650 üzenetére
Az akkut lehet tölteni, szerintem azzal nincs gond. Ha rajtahagynám a töltőn akkor feltöltené....már ha nem indulna állandóan újra.
A bekapcsológomb lehetséges esetleg, hogy elromlott. A gazdája előszeretettel nyomkodja a duplakopp helyett. Habár érzetre veszi a lapot....
Én még memóriahibára gyanakszom, meghalhatott a memóriacella aztán nincs ahonnan betöltse a dolgokat......habár eddig csak olyan memóriahibás cucc volt a kezemben ami read-only-vá vált.
-
Geby
senior tag
válasz
banda1981 #1647 üzenetére
Ebben reménykedem én is......
Nem tudom kikapcsolni. Ha nyomom 60 másodpercig a kikapcsológombit akkor is csak pár másodpercenként újraindul.
Fastboot módban pc látja. Fastboot devices parancs lefut....aztán pár sec múlva újraindul.Itt egy video onnantól kezdve hogy kikapcsolva töltőre rakom
[link] -
hukhl
csendes tag
válasz
banda1981 #1620 üzenetére
Mindenféle kombinációt kipróbáltunk legalább fél percig nyomva,de semmi.
hangerő fel v. hangerő le, hangerő fel + bekapcs, hangerő le + bekapcs. Nem értem, hogy tudott így tönkre menni. Ez kb olyan mintha vmi számláló lenne benne, ami ha lejár a következő bekapcsolásnál, ne engedje bekapcsolni... Szerviz tud ezzel vmit kezdeni? Lehet a telefon belsejébe valami hard reset gomb? Vagy esetleg akksi lecsatlakoztatás vissza csatlakoztatás segíthet?
-
-
robogo81
senior tag
válasz
banda1981 #1566 üzenetére
Ez gondolom a jelenlegi legfrissebb hivatalos rom,csak azért kérdem mert vagy 1 hete frissítette fel magát a telefon a miui 12.0.2.0-ra,de ez nagyobb verziósnak tűnik.
Szerinted melyik a jobb rom a 12020(Android 11) vagy a 12060(de 10el)?
Mintha a 11 lassabban futna a telefonon(mint régebbi),de a rendszer már vagy másfél éves és eléggé ráfér egy nagy generál.
Köszi hogy linkeltél frissebb romokat! -
Mr Paris
tag
-
-
hwswinfo
lelkes újonc
válasz
banda1981 #1396 üzenetére
Értelek...és nem veszem sértésnek dehogy. :-) Igen amúgy igazad van, az fejlesztői...csak maga az, hogy még nem jött ki újabb android és miui rá gyárilag telefonról frissítve, miközben Note8T-n meg minden más telefonra kijött. 2 hónapja kb. volt 2 napig egy frissítés aztán visszavonták ugye..röhej.
-
havri1
félisten
válasz
banda1981 #1392 üzenetére
Kipróbálom mindjárt köszi.
Azóta nézegetem, hasonlítom össze a telefonokat, és valamiért a 2 db redmi egész egyszerűen titkosítva van, valaki, valami, valamiért ezt megtette. És valószínűleg jelszót is kért, vagy az akkori miui jelszót írta be. Ami vélhetően így van, mert a kisebbik lányomén a MIUI pin-t elfogadja a twrp, csak a nagyobbik lányomén nem, akinek a MIUI alatt a pint kivettem, és azóta a twrp user 0-nak a jelszavát kéri. Nem fogad el semmit.
Addig idegesít, míg ráeresztek egy fastboot-ot - ha találok -, bár működik a telefon jól most, csak idegesít, miért van titkosítva. -
havri1
félisten
válasz
banda1981 #1389 üzenetére
Most ez ment fel:
twrp-3.5.0_9-0-ginkgo
De lehet megvan..titkosítva van mind2 redmi. Az én telefonom pedig nincs, az nem is kér jelszót twrp-be. Tehát nem a MIUI PIN kell neki twrp-be. Hogy mitől lett titkosítva, mert ahogy nézem nem 2 perc (legalábbis mi8 azt írja, órákat is igénybe vehet). Redmin nem tudom kikapcsolni se a titkosítást, csak írja a státuszt, hogy titkosítva.
hm... -
hwswinfo
lelkes újonc
válasz
banda1981 #1382 üzenetére
Stable beta rom amit írok android 10, 12.0.3-as miui-val, na ezt rálehet tenni akkor a telefonra, és erre majd ha kijön az android 11 és miui 12.5 nemsokára, azt is tegyük rá manuálisan..?
Csak mert ugye itt arról megy a témázás, hogy nagyon sokunknak még android 9 van a telefonján miui 11-el, mert csesztek kiadni a 10-et miui 12.03-al OTA-n azaz, hogy a telefon frissítse magát rendszerből!
Most már ugye napok óta ott van az android 10 és 12.0.3-as miui, manuálisan tegyük rá a telefonra ezt, aztán majd erre majd jön a 11 android meg miui 12.5 automatikusan, vagy mi legyen a sorrend és hogyan..? -
Indiant
addikt
-
-
-
-
-
Uthenger
aktív tag
válasz
banda1981 #952 üzenetére
Sziasztok,
Ha valaki használ custom Android 10-es romot, megnézné, hogy csak nálam van gond a viberrel, vagy minden rom esetében fennál a probléma?Ha a Viberben átváltok az első kamerára, majd vissza, akkor a legalsó kamerát használja, ami talán a mélység érzékelő lehet? és ugye pocsék a kép minősége...
Ha próbálok visszaváltani, akkor már az se megy, próbál fókuszálni, majd pár próba után lefagy, és viber eltávolítás és újratelepítés után jó ismét, a hátsó fő kamerát használja mindaddig, amíg ismét nincs váltás...
Köszi -
gjoco1
addikt
válasz
banda1981 #912 üzenetére
Igazán Én még soha nem használtam a V10 en sem az NFC-t
Viszont azt nem tudom miért,de ha már liba,akkor a 4/128-ast választom.Azért sasoltam a Not-ot,mert abban 6GB RAM van,de az MTK proci az ahogy mondjátok bizonytalan.Hamarabb letérdelhet,mit a Snapdragon,vagy kitudja,de nagyobb az esélye. -
-
H2o-pok
senior tag
válasz
banda1981 #813 üzenetére
Ezzel a telefonnal 2 hónap alatt annyi baj volt (igaz apróságok),....... A családban lévő 3 Huawei telóvol 2 év alatt nem volt ennyi gond.
Menüje túlbonyolitva, apróbb beállitások eldugva, ugy kell keresgetni. Ez nem megy, az nem indul........ ezzel a megosztással is most mi a büdös sz.. r lett? Most komolyan. -
kisspall
aktív tag
válasz
banda1981 #777 üzenetére
Köszönöm.
Ezen MIUI Global11.0.6 Stabil van. Jó lenn, ha szoftveres probléma lenne, azt meg tudnám oldani. Egy 8T-t már visszaküldtem, azon jó volt a kamera, más problémája volt. Nem szívesen variálnék már.Oldal irányú mozgatáskor jön ki legjobban. Szép simán megy, de néha ugrik, akad egyet.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
banda1981 #771 üzenetére
Mi a készítő neve?Mert én eddig ezt az egyet tudtam
-
Pityu.
nagyúr
válasz
banda1981 #748 üzenetére
Arra,hogy ez a telefon támogatja,míg RN7-et használtam én is örültem neki,de ide be be nézek nekem RN8 Pro van arra fabrikálják de nem tökéletes a google camera port és ilyenkor kicsit fáj a szívem
Android 10 témához RN8 Pro-n már páran megkapták,én még pl semmit de gondolom függ a jelöléstől is,gondolom akkor az RN8/8T-re is nemsoká jön.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
banda1981 #688 üzenetére
Mond elolvastad ami írtam anno fentebb?Le írom még egyszer,nem nekem volt gondom ezzel hanem egy két embernek az RN8 pro topikban mert milyen az,hogy nem adnak garancia papírt a telefon mellé amit én magam is tudok érvényesíteni,mint ami nekem is volt az RN7-nél.Én beszéltem a bolttal azt mondták,hogy ugyan az a garancia csak nem nálam van a garancia papír hanem náluk mert ők intéznek mindent,itt írták a másik topikba,hogy és mi van ha csődbe megy a bolt meg milyen már,hogy nem adnak garancia papírt majd ők intézik ez milyen kamu már meg ilyenek,erre írtam én,hogy van garancia és bízom a boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest