- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
noto
senior tag
válasz
V.Stryker #804 üzenetére
Sajnos ez nem csak ki irja de mégse megy rajta a net.
Kapcsolódik a wifihez és azt irja nincs internet elérés
Mi a francot kéne állitani rajta????
Barmelyik régi telom tablet stb ami látja a wifit
jelszó megadása után gond nélkül megy.
Más wifi hálozaton kiprobáltam ott megy.
De saját wifimel meg nem.....
amihez 8 eszköz gond nélkül tud csatlakozni.
ESETLEG VALAKINEK ÖTLET??? -
kisspall
aktív tag
válasz
V.Stryker #796 üzenetére
A szándék az lenne, hogy minden alkalmazás mobil adat hozzáférését letiltom és csak annak a néhánynak engedélyezném, amiket szükségesnek tartok. Egyenként ez elég hosszadalmas, ezért a kérdés. eddig még nem volt olyan eszközöm, amin ne lett volna erre lehetőség, ezen nem találok ilyet. De ha nincs, majd lassan végig zongorázom.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
V.Stryker #671 üzenetére
felső sávlehúzó -> fogaskerék -> Save to /DCIM/Camera. Ezt csak be vagy kikapcsolni tudod. Ha kikapcsolod, akkor a saját mappájába ment, és minden esetben csak belső memóriába, mert hivatalosan pixel telefonokra csinálták, azokban meg nincs SD kártya.
GCAM tool-lal lehet próbálkozni ha SD kártyára akarod menteni: https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-gcam-tool-automatically-photos-t3752115 (alkalmazásboltban is megtalálható)
-
Jakuu
őstag
válasz
V.Stryker #657 üzenetére
Siman megy minden hokuszpokusz nelkul a Gcam.
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/ Ez a legjobb mod szvsz a Note 8-hoz. A MGC_7.2.014_Parrot043-v3.apk- toltsd innen. Mar cfg fajt is kezel, tehat mentheto a konfig fajl is es mase is hasznalhato vele igy.
Azok meg itt talalhatoak : https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-parrot-02/ -
iMaverick
addikt
-
-
banda1981
aktív tag
válasz
V.Stryker #627 üzenetére
Csütörtökön, már általában közzéteszik a rommal kapcsolatos újitásokat,és a romot is!
OTA pedig 1-2 nap múlva jön,ha jó a rom és nem vonják vissza!
Frissíteni pedig updater 3 pötty rom betalloz.......
Vagy egyből telepíted TWRP-be!
De előtte érdemes TWRP mentést csinálni,ha mégis valami híba lenne a rommal!
De ki tudja mikor állnak megint munkába,a vírus miatt,mer az EU-s rom a Global Bétábol készül,ha jól emlékszem! -
Oldman2
nagyúr
válasz
V.Stryker #617 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de van itt egy kis félreértés...
A Power + Volume Up gombok folyamatos nyomvatartása alapból Recovery üzemmódban indítja újra a telót, a 'fastboot reboot' nem kell, adott esetben ezzel csak szivatja magát az éppen szenvedő személy.
Sikeres 'fastboot flash' után mehet a fenti gombkombináció. Minden Recovery esetében ajánlott, a fastboot-tal feltett img-t elindítva, már az új Recovery alól feltenni ismét az img-t, majd ott 'Reboot Recovery'.
Ez különösen igaz OrangeFox Recovery esetén, ahol a zip más segédállományokat is tartalmaz.
Valamint, szerintem fontos és jelenleg nincs az Összefoglalóban, hogy legyen Data Format is a TWRP-ből. Már írta is ezt valaki.
-
Laca0
addikt
válasz
V.Stryker #613 üzenetére
Beírtam a ROM felrakásának menetét az összefoglalóba.
V.Stryker:
Valami driver probléma lehet nálad szerintem. Az unlock progiban van jobb felül egy fogaskerék ikon. Ott végezd már el az ellenőrzéseket. Illetve ellenőrizd le, hogy a telefon menüjében is megcsináltál-e minden beállítást. Hátha kimaradt valami. -
-
iMaverick
addikt
válasz
V.Stryker #588 üzenetére
Ha már így írtad a 11.0.4.0-et, gondoltam rá lesek, hogy van-e frissebb? Erre mit látok a https://mirom.ezbox.idv.tw/en/ oldalon?
V11.0.6.0.PCOMIXM (2020.02.12)
Hoppá! (Na jó, azért nem örültem meg annyira, mert gyakorlatilag a security update-en kívül nem ír mást sajna) Azt írják, hogy Global Stable ROM... Ez OTA-n keresztül mikor fogja feladni a telefon? Vagy régió függő?
-
Jakuu
őstag
-
gascili
csendes tag
válasz
V.Stryker #359 üzenetére
Kezdd előlről, távolítsd el a drivert a gépről. Indítsd újra a wint.
telepítsd ezt: [ADB-Driver-Installer-v1.4.3]
utána ezt : [platform-tools]
A telót feloldott kijelzővel dugd rá a gépre, hogy biztos észre vedd a felugró ablakot.
Mondjuk velem előfordult már, hogy újra kellett húzni a wint, mert nem volt hajlandó felismerni a fastboot driver a telefont.
Ja és a win 7-et lassan el kellene engedni. 64 bites win 10 kellene. -
gascili
csendes tag
válasz
V.Stryker #357 üzenetére
a telefonon kapcsold be az USB hibakeresést.
Ha fel van telepítve a driver, rádugod a telót usb-vel, első alkalommal feldob egy ablakot a telefon, hogy engedélyezel-e valamilyen( nem emlékszem) elérést a windowsnak.
Na azt le kell okézni, külömben nem látja az ADB.
Amit fenn linkeltem, nekem hibátlanul működik.
Windózra nem emlékszem, de nekem linux alatt is trinket-idp-nek nevezi a telót MTP alatt. -
Uthenger
aktív tag
válasz
V.Stryker #342 üzenetére
Xda-n nagy a csend, telegramon megy az elet.
A fozott romoknal csak a fo kamerat tudod hasznalni, es nekem1 GSI-s rommal se sikerult elinditani a telefont...A 1216os Pizza aosip akku szempontjabol is jo, de kell hozza a genom kernel, mert anelkul nem mukodik a wifi:)
Az amit feltelepitesz es tobbe kevesbe kompromisszumok nelkul lehethasznalni, azt ugy hivjak hogy miui:)
-
Laca0
addikt
válasz
V.Stryker #335 üzenetére
Feltettem a fóliát és kipróbáltam a löttyöt a videó alapján. Varázslat! Nem tudom, hogy működik, de működik. Eléggé tud zavarni, ha valamit nem tudok megfejteni, úgyhogy ha valaki ismeri a mechanizmusát, kérem -akár privátban- is jelezze.
Az én tippem az, hogy ez a lötyi alapanyaga az a ragasztó, amivel be van vonva az üveg tapadó oldala. Amikor alácsurgatjuk, a ragasztó megtapad a két felületen és amikor elpárolog az oldószere, összehúzza a felületeket.pompom89:
Szerintem szolgáltatói hiba. Vodafone? Mert mintha nekem is lett volna már ilyen. Bejelentettem hibára és megoldódott. -
-
Oldman2
nagyúr
válasz
V.Stryker #284 üzenetére
Mert rengeteg dolog testre szabhatóbb, mint a normál MIUI ROM-okban.
Idézet a xiaomi.eu oldalról, a hozzáadott/módosytott funkciókról:Our ROMs features (Whats not in Global):
Based on China Stable / Weekly builds (except POCOF1, HMNote6Pro)
Enabled search gesture (swipe up) on the desktop
3way reboot menu (in dev settings)
Dark Mode (Night Mode) for 8.x/9.x devices (In the dev settings except 9.x/10)
Removed ads in MIUI system apps
Face Unlock for all 8.x/9.x/10 devices
Vertical clock widget on lockscreen
Steps counter in Assistant screen
More shortcuts on left lockscreen
Wake up gestures for 8.x/9.x devices
AI preloading option in MIUI Lab for 8.x/9.x devices
Fullscreen gestures for 8.x/9.x devices
Option to auto-expand first notification
Notifications priority settings
More edit options in Gallery app
Enabled MiDrive in File Explorer
Added landscape mode for SMS app
Sunrise/Sunset in the weather app
Google apps support integrated
Removed 5GHz region restrictions
Confirm dials from call logs
Morning report on alarm at morning
More apps supported for AOD notifications
More styles for AOD screen
Raise to wake gesture
AOD notification received animation
Default volume control stream toggle
Tap fingerprint sensor to wake toggle
More Camera features
Double tap to lock screen
Battery AI scenes
Allowed disabling specific system apps
Importing theme .mtz from zhuti.xiaomi.com via ThemeManager
No useless Chinese bloatware apps
More free RAM due to less background processes
Unified flat style app icons for both system and 3rd party apps
Advanced menu with color icons
No any Chinese character under the full system
Mi Video, Mi Music, Mi Browser: No any useless Chinese content
No possibility to re-lock bootloader accidentally with flash any xiaomi.eu release
Added real 27 languages translation made by Official MIUI Fansites and MIUI Fans
Added EU T9 dialer support
Added charging sound switch
Added Screen-OFF animation
Optimized GPS settings for EU
Optimized Battery consumption
Optimized RAM consumption
Added 3D Touch to MI5S 3GB RAM version
Added GSMalphabet into SMS app options
Added more icons grid layout 4x5, 4x6, 4x7, 5x5, 5x6, 5x7 (depends on device)
SafetyNet passed (Google Pay)
Play Store Certified
Deodexed
Added automated tasks in Security app
Added game speed booster
Added erase module (magic elimination) to Gallery photo edit options
Fixed low volume sound via headphone
Charging screen for all Android 8.x/9.x/10 devices
Widevine L1 (for supported devices)
And more, and more made by our 8 years MIUI mods experience. -
válasz
V.Stryker #173 üzenetére
Többit az rendben is van, de semmilyen leírást nem találtam arra vonatkozóan hogy lenne benne értesítő LED. T tulajok is ezt mondják. Azért nem is értem hogy a simában van a T-ben nincs mert az nagy meglepetés lenne, persze nem jó értelemben.
Majd kiderül , megrendeltem , kiváncsi leszek
-
Szállító76
tag
válasz
V.Stryker #164 üzenetére
Közben rá jöttem csak nagyon el van dugva, a toktól szinte alig látszik. És igen az rgb led jó lenne. Anno a 4X meg lehetet oldani okosba
Azt hogyan lehetne megoldani, hogy pl. az időjárást ne lője ki. Lezárt képernyőn mindig egy idő után eltűnik. Pedig be van állítva az akkukimélő nincs korlátozás. -
-
Laca0
addikt
válasz
V.Stryker #63 üzenetére
Nekem egyből felold. Én a felemelést ki is kapcsoltam, mert amint ránéztem már fel is oldott. Külön oda kell figyelnem a mozdulatokra ha csak az időt nézném meg rajta, hogy ne oldjon fel
Az arcazonosításnál van egy kapcsoló, hogy ne nyissa fel automatikusan a képernyőzárat. Ez alapból be van kapcsolva. Azt kell kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest