Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf74
tag
Igen. Beköltözést csináltam az előző Redmimből a felhőből. (Ezt most csináltam először)
Innentől kezdve a gmail-es telefonkönyv az alapértelmezett. Nem tudok simet elővarázsolni sehogy. Új névjegy létrehozásánál se enged simre menteni, se nem tudok simet választani sehol csak google fiók vagy mi fiók. ez a 3. Xiaomi telóm, nagyjából ismerem a rendszert. (alapszinten, nem Romolgatok) Vagy valamit rosszul csináltam az átköltözésnél (bár nem volt más opció, rányomtam és csinálta) vagy nem tudom. -
V.Stryker
nagyúr
Igazából megoldódott és ez a lényeg, de köszönöm a kiigazítást. végülis bevált a leírt folyamat.
Amúgy ez az EU rom teljesen jó, ahhoz képest,hogy beta, tök hibátlannak tűnik. Tenyleg egy kicsit olyan levegősebb, könnyedebb az egész. Most belakom, aztán meglátjuk a mindennapokban.
-
Laca0
addikt
Én írtam az összefoglalóba a saját tapasztalatom alapján a te segítséged után. Nekem a sima reboot és Power+VolUp után a gyári recovery-be lépett be, emlékszel? 2x is eljátszottam. Majd amikor harmadjára úgy csináltam, ahogy az összefoglalóba írtam, akkor lépett csak be a TWRP-be.
Írtam a data format-ot is (8-as pont). -
MrDerekas
addikt
De az az. Kérdés viszont mennyire tudod helyreállítani ezzel a számmal/simmel a Mi fiókod, ha nem kapod meg az sms-t rá
Lehet rákérdeznék a diginél, hogy wtf. Hálisten nekem még nem kellett sehol a recovery telefonszámot igénybe venni, de az ördög nem alszik, csak szundikál. Ezért vörös a szeme
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest