Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Aktív témák
-
darkmann
őstag
Pár régebbi hozzászóláson felbuzdulva kipróbáltam a Gcam portot. Nekem nem jött be. Lehet, hogy én vagyok láma, de a beltérben, lámpafénynél a mozgó gyerekeimről készített fotók sokkal gyengébbek lettek, mint a gyári app-pal fotózottak.
-
darkmann
őstag
Azt hittem végre a Redmi Note 7 teszt jön ki, erre itt egy Doogee teszt!
-
darkmann
őstag
Van itt valakinek 7-es sorozatú Samsung QHD smart Tv-je? Sajnos nem tudtam összelőni WifiDirect-tel a telefont és a TV-t, pedig Honor 8-cal ez pikk-pakk ment. Itt is azt írja, hogy csatlakozott, de nem jelenik meg a telefon képernyőtartalma a tv-n.
-
darkmann
őstag
Telenor VoLTE műxik!
-
darkmann
őstag
Sziasztok! Én is feliratkozok, remélhetőleg holnap megjön a Xiaomi.hu-tól a teló. Sajnos kényszerből váltok egy Honor 8-ról, aminek 1 év után az akksija elvesztette a kapacitásának 2/3-át, és bár gyári garanciával volt hirdetve, sajnos a cég és a honlap már nem elérhető, és a Huawei Magyarország meg mossa kezeit. Viszont annyi Xiaomi telefon van a környezetemben, amiknek egy részét én javasoltam, illetve szereztem be, hogy most már tényleg illene nekem is sajátkezűleg megtapasztalni, hogy mennyivel nyújt többet egy adott kategórián belül, mint a konkurensek. De nem most kezdtem a Xiaomival, mint gyártóval, hiszen van már Amazfit Pace-em, villanyborotvám, BT hangszóróm, BT-s szelfibotom, okosotthon rendszerem is tőlük. És remélem, hogy az eddigi tapasztalatokat továbberősítve folytatódik ennél a telefonnál is a kiváló szoftveres támogatás.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest