Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
darkmann
őstag
Pár régebbi hozzászóláson felbuzdulva kipróbáltam a Gcam portot. Nekem nem jött be. Lehet, hogy én vagyok láma, de a beltérben, lámpafénynél a mozgó gyerekeimről készített fotók sokkal gyengébbek lettek, mint a gyári app-pal fotózottak.
-
darkmann
őstag
Azt hittem végre a Redmi Note 7 teszt jön ki, erre itt egy Doogee teszt!
-
darkmann
őstag
Van itt valakinek 7-es sorozatú Samsung QHD smart Tv-je? Sajnos nem tudtam összelőni WifiDirect-tel a telefont és a TV-t, pedig Honor 8-cal ez pikk-pakk ment. Itt is azt írja, hogy csatlakozott, de nem jelenik meg a telefon képernyőtartalma a tv-n.
-
darkmann
őstag
Telenor VoLTE műxik!
-
darkmann
őstag
Sziasztok! Én is feliratkozok, remélhetőleg holnap megjön a Xiaomi.hu-tól a teló. Sajnos kényszerből váltok egy Honor 8-ról, aminek 1 év után az akksija elvesztette a kapacitásának 2/3-át, és bár gyári garanciával volt hirdetve, sajnos a cég és a honlap már nem elérhető, és a Huawei Magyarország meg mossa kezeit. Viszont annyi Xiaomi telefon van a környezetemben, amiknek egy részét én javasoltam, illetve szereztem be, hogy most már tényleg illene nekem is sajátkezűleg megtapasztalni, hogy mennyivel nyújt többet egy adott kategórián belül, mint a konkurensek. De nem most kezdtem a Xiaomival, mint gyártóval, hiszen van már Amazfit Pace-em, villanyborotvám, BT hangszóróm, BT-s szelfibotom, okosotthon rendszerem is tőlük. És remélem, hogy az eddigi tapasztalatokat továbberősítve folytatódik ennél a telefonnál is a kiváló szoftveres támogatás.
Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Crimson Desert
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest