Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
wanted5
őstag
Jelentem kipróbáltam és gond nélkül működik az 5 ikonos téma. Tehát a következőket kell tenni, ha 5 ikont szeretnétek egy sorba:
- régiót állítsd át EU-n kívülre pl Egyesült Államok
- a témák appban keress "5x5"-re
- a legelső találatot "Android black 5x5 (in design)" töltsd le, de ne alkalmazd
- lépj vissza a témák app kezdőoldalára, majd a jobb alsó sarokban kis mosolygós fejre kattints
- a téma szerkesztése menüpont alatt asztalnak válaszd ki az "Android black 5x5 (in design)"-t
- ha kész, akkor a régiót állítsd vissza Magyarországra
ui:. a két topikból csináljunk már egyet, elég kényelmetlen mindkettőt figyelni és posztolni
-
wanted5
őstag
Én rendeltem hozzá az Aliról ~5 ezer értékben egy csomó kacatot. Nilkin tokot, meg egy másik fajtát is, tempered glass, hydrogel izét, kameravédőt. Majd írok róluk, ahogy megérkeznek.
-
wanted5
őstag
Berendeltem én is egyet. Remélem jó lesz. Viszont nem tudom, hogy, ha megjön frissítsem-e. A 4X-nél voltak olyan gondok, hogy frissítés után, főleg a miui 10-re váltáskor drasztikusan csökkent az akkuidő.
Tokot nem tudom milyet kellene venni. Nektek van már valami tapasztalat?
-
wanted5
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
wanted5
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Több lehet a reklám
-
wanted5
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
valami eu szabályozás, gdpr, nem tudom
-
wanted5
őstag
válasz
tylerszeged
üzenetére
Átállítod nem EU-s országra a régiót, a téma app-ban beállítgatod, amit akarsz, majd vissza Magyarországra.
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest