Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- iPhone topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
válasz
wanted5 #1288 üzenetére
Teszt topikot nem zárnak be a modik, egyesítésre sincs lehetőség.
Ha azt szeretnéd/szeretnétek, hogy ez legyen a fő topik, olyat lehet kérni a mod.ker.-ben, hogy a teszt topik "összefoglalójába" kerüljön bele ennek a linkje, mint forgalmasabb, több infót tartalmazó téma. -
forgonati
őstag
válasz
wanted5 #1152 üzenetére
A kameravédő "üveg" nem a legjobb. Nekem is megjött de természetesen köze nincs az üveghez, műanyag a cucc. Felraktam, szépen illeszkedik is, nem is mondanád meg hogy van a kamerán valami. De a képminőséget rontja. Középen ok, de a kép szélei felé észrevehetően mos, kezd elveszni az élesség, a kép legszélén meg már egyértelműen homályos. Le fogom venni. Gagyi fos, mint annyi minden amit onnan rendelsz... Mondjuk 80 cent nem nagy érvágás. De inkább kiadnék 5x annyit érte, ha tudnám hogy tutira üveg...
-
azimut
aktív tag
válasz
wanted5 #1152 üzenetére
Csatlakozom, hasonlóan, 4féle tokot kb. 16 $-ért. Hegezoo kolléga 4db tokja tizenpárezer forint, egy kicsit húzós, persze ezek az itthoni árak. Ebből kijönne pl. egy hozzá való élvezhető hangtechnika is.
Gondold meg Hegezoo fórumtárs, igaz az Aliról pár hetet várni kell.
Korábban írtam: pattintós, mágneses, flip, normál típusú, amelyik beválik abból majd minőségit veszek. Habár, mire a tokokat leamortizálom, már másik fórumon fogunk lelkesedni egy újabb csodáért.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest