Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
Reverting #1292 üzenetére
Így tényleg kényelmetlen a téma figyelése. Ha nem lehet a kettőt egyesíteni, akkor szvsz át kellene menni a teszt topicba. Ugyanis azt előbb megtalálja aki a RN7 topicját keresi mint ezt. Egyébként a témának van egy 3. topicja is. Én anno azt találtam meg először, de félhalott volt már akkor is. Jóval utána találtam meg ezt, ami működik is. Viszont most a tesztet olvasva, arra fog mindenki rátalálni, és nem erre. Ha mindkettőt akarja valaki követni, akkor telefonra van egy PH app a playon. Azzal viszonylag egyszerű a dolog, sőt telefonról is könnyű vele linkelni, képet beilleszteni. Nem kell bohóckodni a teljes verzióval. Ajánlom legalább kipróbálni. Ha nem tetszik, akkor lehet törölni.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest