- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabacsik
őstag
Nekem alapból se tökéletes a google előzmény de lehet nálad az kell hogy meg legyen adva az engedély, hogy a helyadatok mindig engedélyezve legyenek. Ha viszont úgy van akkor passz. A gps tökéletes mert sokat túrázok és az alkalmazás (locus pro) végig követi a mozgást 8 órán át is.
-
MR ME
aktív tag
ajánlott a factory reset frissítés után, de én úgy szoktam vele lenni, hogy addig míg nem találkozom bug-al ami esetleg amiatt lehet, hogy nem csináltam resetet, addig nem húzom újra, szerintem hivatalos rom-oknál ez nem is jelenthet gondot, de pl nem hivatalos, xiaomi.eu rom frissítésnél pont most volt h kellett, meg is javult tőle
összegezve, ha nem muszáj, sztem felesleges, ha észreveszel vmit "furcsaságot", akkor gyalulj
-
szabacsik
őstag
A nagyobb verzió váltások után azt mondják érdemes a factory reset... De öregszem és lusta vagyok. Nekem is frissült, és hála az égnek nem érzem hogy kéne fr.
Igazából nagy előnnyel nem jár szerintem. Én balga letöltöttem és úgy voltam majd egyszer frissítem... Nem tudtam, hogy egy telefon restart után egyből felkúszik... De szerencsére nincs hatrányom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest