- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
Nos eltelt kb két hét. Azt mondhatom, hogy jó ez a telefon. Stabil, gyors, a kijelzője kifejezetten szép, a hangja is jó (youtube-ot néztem párat rajta), semmi fakszni, teszi a dolgát. Oké, én csak melóra használom, telefonálás, email, némi kis internet meg yt, szóval semmi extra, de erre tökéletes választás. Az akksi jól bírja, néha, ha látom, hogy alacsony a %, töltőre teszem, nem is néztem, talán hétfőn meg tegnap volt töltve utoljára.
-
orso0355
őstag
Oké
Így egy napon belül teljesen jónak tűnik. A kijelzője nagyon szép, ez elsőre is látszik. Mindent sikerült telepíteni, beállítani, hangok, értesítések, minden, amit én használok.
A névjegyekkel gyűlt meg kissé a problémám, de ez úgyis minden telefonnál más és más (vezetéknév-keresztnév probléma, duplikátumok, sim/gmail/Xiaomi fiók szinkronizálás stb), már rendbehoztam.Amit valószínűleg pluszban fel kell tennem (főleg ahogy itt olvasom az AOD érdekességeit), az az előző telón is volt, a Prof Reminder, ami azt csinálja, hogy ha nem fogadott hívásom van, vagy efféle (beállítás szerint), akkor jelez, pl. felvillantja a képernyőt. Nem nézegethetem állandóan, ez viszont felkhívja a figyelmemet rá.
Viszont akkor nem tudom (és ha valaki ebben tud segíteni, azt megköszönöm), hogy mire való az a beállítás az AOD menüben, hogy "Értesítési hatás", és ott lehet választani pulzálást meg mindenféle szép dolgot. Beállítottam, volt nem fogadottam, de nem pulzált, meg semmipedig ez nagyon hasznos lenne.
-
cs.zs.
veterán
Sziasztok,
segítsetek lécci!Bár nem Pro, csak egy egyszerű kis Note 12 S.
Amikor töltőre teszem, kiírja hogy turbocharge, szépen mutatja a pörgő százalékokat, de csak pár mp-ig, aztán elsötétedik.
Az always-on display be van kapcsolva, és az is hogy "a töltési animáció megjelenítése feloldás után" - de feloldás után sem mutatja már azt.
Hogyan kell folyamatosra kitenni (lezárt képernyőnél) ?csak most látom hogy mellényomtam, nem "válasz" akart lenni, hanem új
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest