- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebla
aktív tag
Na ezt leírom.../gyári beállítások visszaállítása elött: /Bank kártyám lejárt, kaptam újjat. A simple és a walet is működött a régi bankártyával. Az uj bankkártyával csak a simple. Kollégám hasonlóan járt. Neki is kártya csere volt. Neki csak a walet ment. A simple nem. pedig elötte ment mind kettő.
Most nekem factory reset, nekem nem megy egyik se... szal már kezd tele lenni a tököm ezzel az egésszel.... OTP VISA
"A bankártya nem használható érintéses fizetésre" ezt írja mindkettő alkalmazás a simple meg a walet is...
ujra telepítettem, minden adat törlése elötte stb.. -
draco31
veterán
És ez tuti jó minőség is.
Egy régebbi okosított autós töltőm van Xiaomi, abba dobtak még egy FM transmittert is. BT-n kapja meg a zenét, és a teló appban beállított frekin szórja FM-en szép tisztán. De az még csak 2 x 10 wattos emlékeim szerint. Kinézete alapján viszont nem árulja el mit is tud. -
csabi324
tag
Előzőleg Samsung telefonom volt.
És nagyon hasznos volt hogy a gyors hívásindítást kilehetett pakolni a kezdőképernyőre.
Belepakoltam a sűrűn hívott névjegyeket egy mappába és két érintéssel már hívtam is akit kellett.
Nagy nehezen elfogadtam ezt a "hamis" AOD-ot ezen a telón de az már bosszantott hogy a gyorshívásindítás sincs meg rajta.
És láttam hogy elég gyakran írod a True Phone appot.
Jó hogy feltelepítettem.
Köszike.
Esetleg van jobb fajta billentyűzet app tipped a gyári helyett? -
csabi324
tag
(KÖZBEN MÁR SIKERÜLT MEGOLDANOM.
AZ ENGEDÉLY TILTVA VOLT)A Truephone alkalmazásban szeretném a kezdőképernyőre kirakni gyorshívásban egy pár névjegyet.
Hosszanrányomva egy névjegyen kiválasztom a parancsikon létrehozását,azon belül a közvetlen hívást.
Mutatja hogy a parancsikon létrehozva de nincs sehol.
Ez alkalmazás hiba vagy valami engedély szükséges neki? -
RootOfOrigin
csendes tag
Letöltöttem a Devinfo-t, és amikor meg szerettem volna csinálni a tesztet, akkor pipa helyett X-et kaptam, valahogy így:
Nem a legjobb hír, attól tartok...
#904 Alien4
Nyomásra a gomb előhozza a képernyőzárat, csak az ujjlenyomat olvasó funkció nem akar működni, illetve restart után működik 1-2 olvasásig, utána jönnek a hibák megint. Lehet hogy tényleg elszállt a szenzor...
-
zsiz
őstag
Nyilván sok mindentől függ, de ma rögtön 20%-kal több maradt az akkuban. Ma is neteztem, ugyanazokkal játszottam, ugyanúgy wifi/4G/Bluetooth/NFC bekapcsolva, full fényerő, 120Hz.. [kép] [kép] Ennyiből ugyan nagy következtetéseket nem lehet levonni, de talán segített a FR valamennyit, viszont frissítés előtt még mindig azt mondom, hogy jobban bírta.
-
Pendragon911
aktív tag
Tovább nem bírja, az már egyszer biztos
Még olyan sok ideje nincs fent az új rendszer, hogy ezt pontosan meg tudjam mondani, de mivel kb. ugyanolyan felhasználás mellett 40% alá megy nap végére, mint amennyit a Note 9 Pro-t használtam, így nekem eleve rosszabbul teljesít a telefon az elődhöz képest. Könnyen lehet tehát, hogy jobban merül, de talán nem nagy mértékben. Én is azt vártam volna a frissítéstől, hogy esetleg az akksi idő javul valamelyest, hogy jobban optimalizálva lesz a rendszer. De még bármi lehet.
-
draco31
veterán
Ebben nekem nincs tapasztalat, mert megvásárláskor ment is fel minden frissítés, és csak utána költöztem be.
Egyenlőre még azzal harcolok, hogy továbbra sem akar minden csipogni, aminek kellene.
Pl. a gmail nem akar csipogni még, a youtube az néha már igen, de inkább nem.Az ébresztő viszont veszettül hangos, pedig emelkedő hangerőt nyomtam neki. Ehhez képest a note 9 pro-ra nem tudom hogy ébredtem fel korábban
-
zsiz
őstag
Nálam is dupla a dátum a frissítés óta, ez nem a hőfok. [kép] Még nem szántam rá magam, hogy megnézzem mit lehet kezdeni vele.
A másik számomra zavaró dolog ez az új kereső volt, ami előjön ha fentről lefelé húzol a kezdőképernyőn. Kb két percen belül kapcsoltam is ki.. nekem az értesítések vannak erre a mozdulatra állítva, így nagyon zavart, hogy sose az jött elő, amit én szerettem volna. Persze biztos meg lehetne szokni ezt az újítást is.#813 Pendragon911 Én mstore-ból rendeltem, vodás és digi sim kártyával használom. Bár én nem hinném, hogy ennek köze van a frissítés ütemezéséhez.
Mondjuk régen (15-20 éve) mintha valóban lett volna ilyen. -
Latza
aktív tag
Teljesen jól működik, egy-két grafikai elem módosult (pl. a képernyőzáron megjelenő óra stílusa - bár ez változtatható lett), de ezen kívül semmi különbséget nem vettem észre a korábbi rendszerhez képest.
Talán csak az automatikus fényerőszabályozás lövi be sötétebbre a kijelzőt sötét környezetben. -
Balinkó29
csendes tag
Végül sikerült! Az angol nyelvre állítás segített. Úgy tényleg kifért majdnem a teljes szöveg. Nem fogjátok elhinni az arcfeloldással akadt össze. Amint azt kikapcsoltam lehetett állítani az automatikus fényerőt! De hogy miért nem mehet együtt a kettő nem is értem. Eddigi telefonjaimon (másik Redmi-n is!) működött együtt a kettő.
Köszi mindenkinek aki segített! -
Balinkó29
csendes tag
Nem tudom ott bekapcsolni. újraindítás után sem. Ha el akarom húzni a csúszkát akkor irja ki egy szövegbuborékba hogy valamit ki kellene kapcsolnom elötte de nem látszik a szöveg vége hogy mi lenne az... Akkumulátorkimélő nincs bekapcsolva tehát nem az akadályozza. Teljesen tanácstalan vagyok
-
Forestjo
senior tag
Csak a lezárt képernyőn nem jelenik meg semmi, amikor belépek a kezdőlapra, akkor már látom a menükön a kis piros értesítést, hogy hány üzenet jött. Meg ha lehúzom az értesítési panelt, ott is ott vannak, csak a lezárt képernyőn nincs semmi! És ez a zavaró, mert nincs mindig idő nyitogatni a mobilt, hogy lásson az ember valamit.
-
Forestjo
senior tag
Igen, köszi, de nekem akkor se mutat a képernyőzáron semmit. Lehet hogy azért, mert egy animált témát raktunk ki?
A másik kérdésem, hogy a menüben a további beállítások alatt ott figyel a "képernyő videó felvevő". Ennek egy sereg beállítása van, de hogyan működik, azt sehol se látom.
A Huawei-en volt olyan, hogy a hangerő fel+a bekapcsoló gombbal a kijelzőn lévő bármit fel lehetett venni, akár videót is. De ez itt nem működik. Ez mi ez? 😉
És még egy bónusz kérdés: a Messengerben hol lehet állítani, hogy hangosabb legyen az értesítés hangja, az jellegzetes Messenger hang?
-
bubus66
nagyúr
Akkor ott máshol van. Most néztem a feleségem telefonján belépsz a Névjegyzékek (Telefonkönyv) Felül jobb oldalt a körre rányomsz és a legördülő menüből kiválasztod a beállítások menüt, görgetsz a közepe felé közepetáján ott lesz ilyen, hogy Alapértelmezett fiók ...... azt nézd meg.
-
rebla
aktív tag
Ez a google tárcsázó akkora gagyi hogy hihetetlen... Sim re másolni nem lehet vele.... Semmi logika nincs benne... Katasztrófa szerintem. Most egy sim masolo alkalmazassal próbálok rendet rakni a duplikalt szamok közt. Régen be lehetett allítani hogy a telefonkönyv melyik számokat mutassa az eszközt, a simet, vagy a gmail szamokat vagy mindet, ennél nem talalom.
-
adrian94
őstag
Azt is észrevettem, hogy nem mindegyik app jelzésénél villan fel a képernyő ha le van zárva a telefon..
Pl ha Viberen kapok üzenetet akkor felvillan.. de ha emailt kapok gmail-en vagy üzenetet messengeren akkor nem..
Ugyanazok az engedélyek vannak megadva mind a 3 app-nál..
Erre van valami megoldás?
-
adrian94
őstag
-
Adee_91
aktív tag
-
sunavlys
senior tag
nincs engedélye az alkalmazásnak a file-ok kezelésére
beszéltem a program készítőjével és valóban az az oka, hogy megváltozott a filekezelés módja (programozása), már dolgozik rajta
ami még furcsa számítógépről bluetooth-on nem tudok átküldeni *.dia és *.dtx fájlokat
zip, doc, xls, jpg, stb megy
-
rebla
aktív tag
Ja elötte megrendeltem egy weboldalról, 3 napot írt beszerzés jogcímen. Aztán egyre csak nőtt az idő... aztán 5 nap mulva 7 napot írt. Akkor elszakadtt a cérna, vissza kértem a pénzt, párnap mulva vissza utalták... szal nem mindegy honnét rendelsz. Pedig ez a bolt is fent volt árukeresőn stb... nem is friss vállalkozás volt ....
-
Pendragon911
aktív tag
Szia, nem te vagy az első, aki nem talál ehhez a típushoz készült config fájlt, mert ahogy eddig olvastam, nem készült még. Viszont próbáltam néhány verziót feltelepíteni (igaz, config fájlt nem másoltam sehova, nem tudom melyiket és hova kell) és többnyire elindult, de bizonyos funkcióknál kilépett mindig. Neked ilyen problémád nincs? Ezek szerint van működő config.xml-ed?
-
sgabor
csendes tag
-
rebla
aktív tag
Megoldás:
Beállitások -Lezáróképernyő értesítései menü.
Át kellett kapcsolni a formátumot nincs értesítésről, értesítés és tartalom megjelenítésére. (Érdekes modon minden más alkalmazás jelzett hanggal rezgéssel hogy nem volt átkapcsolva...)
A viberben nem tudtam bekapcsolni a képernyőzár megjelenítés értesítése kapcsolót,csak miután a fentit átkapcsoltam.
Lehet az volt a gond hogy kábellel költöztem át az új telefonra redmi note 7 ről és valami beállítást is át vitt...
A lényeg hogy jó lett.
Örülök hogy beálítás gond volt... user error
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged