Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Latza
aktív tag
Teljesen jól működik, egy-két grafikai elem módosult (pl. a képernyőzáron megjelenő óra stílusa - bár ez változtatható lett), de ezen kívül semmi különbséget nem vettem észre a korábbi rendszerhez képest.
Talán csak az automatikus fényerőszabályozás lövi be sötétebbre a kijelzőt sötét környezetben. -
Latza
aktív tag
Sziasztok!
Már én is bő két hete ismerkedek a telefonnal, egy Redmi Note 8T-t váltott.
Tetszik, hogy könnyű (bár műanyag hátlappal még könnyebb lehetne), gyors, szép a kijelzője. A hangja is megfelelő, és a MIUI-val is elvagyok.
Amin nem lepődök meg az a fényérzékelő működése - még nem láttam olyan Redmi telefont, ami normálisan tudta volna szabályozni.
Vettem rá (Nilkin) tokot és kameravédő üveget; utóbbi miatt jobban kiáll a hátlapon, cserébe könnyű törölni, mert sík az egész kamerasziget felülete.
Lehet, hogy a tok vastagsága miatt van, de nekem az oldalsó ujjlenyomat érzékelő nagyon nem jön be. A korábbi hátlapihoz képest nehezebben ismeri fel a mintát (nyilván, hiszen sokkal kisebb), cserébe nyomásra kell állítani, különben össze vissza érzékel, ha épp ott fogom meg a telefont. A lényeg, hogy pontosan rá kell nyomi az ujjamat, és akkor jó.
Ami viszont csalódás, az a kamera. A gyári app-al készült fotók már a Note 8-nál sem voltak erősek, de GCam-mal teljesen jó képeket lehetett produkálni vele. A lehetőség itt is adott, de hiába van meg a program, én nem nagyon találtam hozzá nekem megfelelő beállítási profilt. Szerencsére a Note-8-ból áthozott config fájl működik itt is, de nem az igazi (pl. nincs 50 Mpixel lehetőség). Titkon remélem, hogy egyszer egy hozzáértő veszi a fáradságot és csinál hozzá egy megfelelő modot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest