Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Hello,
A tv-men nincs lehetőség sem semmilyen kép javító dologra. Nem smart tv. Xbox S en nincs lehetőség játék minőség változtatásra.
Kábelen csatlakoztatott kontroller is ugyanezt produkálja.
Ki húztam az xbox ot 20 percre a konektorból, majd vissza dugtam stb... tehát ezek meg voltak mielőtt írtam.
Tele van ezzel a hibával a net. Mind xbox mind ps oldalról.
2018 óta van ez a hiba.Nekem lemezes verzió van meg, de xbox on mindegy hogy lemezes vagy digitális, mert nem a lemezt használja /ps en lemezt használ/
Ami most eszembe jutott, még nem próbáltam lemez nélkül felrakni, hogy a lemezről semmit se olvasson be.
Hétvégén meg fogom úgy próbálni, hátha a lemezes verzióval van vmi.Miért rakod off ba, mikor a játékról beszélünk? A hiba is hozzá tartozik a játékhoz. Ha másnak is lesz ez a probléma nem fogja megtalálni a megoldást az off miatt. :)
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest