Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Én egyszer végigcsináltam pár collectiont de meguntam, semmi kihívás nincs benne, sokkal nagyobb fun a srácokkal hülyülni, pénzt meg kb már mindenből lehet szerezni annyi féle biznisz van a gameben, hogy ami kell azt farmolás nélkül is meg lehet venni, még nem tart ott mint a GTA bár ki tudja mi lesz még (remélem minél több ruha mert az újak is tök jók lettek )
-
szajmi222
csendes tag
https://youtu.be/rysx-4lmJ78
Itt meg tudjátok nézni a bár dekorációkat, és nem kell zsákbamacskát venni 10-15 aranyért.
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
-
negyven2
nagyúr
Ez kimarad múltkor de valószínűleg a többség már tudja.
Elég sok early access dolgot kapnak most a PS4 tulajok, amik nagy része Január 21-ig csak ezen a konzolon lesz elérhető (még PC/Stadia-n se)!
- Azok a PS4 tulajoknak akik elindítják a Moonshiner karrierjüket és a Monnshiner Shack-be vesznek egy Bárt is bele, azoknak 5-ös Role szint után ingyen jár a zenekar.
- Új Gang Hideout is jár nekik, ami Beaver Hollow-ban található
- Új ruhák közül csak itt érhető el a Salizzo Double Bandolier, a Starrett Hat, Rulfo Boots, Gordillo Half-Chaps
- A Hat Flick, a Howl, a Jovial Laugh, Subtle Wave és a You vs Me emote is csak ezen a platform lesz elérhető január 21-ig
Valamint a December 19-től kezdő ünnepi idöszakban érkező limitált ideig elértő játékmódok egy részével is csak a PS4-es tulajok tudnak majd játszani.
Ezen felül a PS4-es tábor kapja meg elsőként az összes PC-vel és Stadival érkezett extra tartalmat. Az Xbox-os közösségnek január 21-ig kell nélkülözni ezeket.
-
wolf13
őstag
-
Van egy ilyen rész a changelogban:
"Replaying a Story Mode mission via the Pause Menu will now give you access to all currently owned weapons in the current story progression"
Ha jól veszem ki, akkor a 70 arany medál elérése így még könnyebb.
-
negyven2
nagyúr
Azért az előre látható volt, hogy kezdenek vele valamit, mert nagyon tönkre vágta a játék gazdasági részét. És ez nem csak amiatt rossz mert így kevesebb Gold Bar fogy, hanem mert ezzel a térképpel lényegében fölöslegessé tették a játék nagy részét. De pár/nap hét és elképzelhető, hogy lesz új térkép.
Ami engem (és több ismerősömet) is zavar kicsit a mostani update-el kapcsolatban az az, hogy most nagyon sok PS early access dolog lett. Itt főleg a PC-s kiadás extráit értem ami január 21-ig csak PS-en érhető el. A leginkább fájó pont ezekből, a Photo Mode.
-
Mike
veterán
a gyűjthető cuccok helyeit is átvariálták, nincs többé kényelmesen, fejből cointúra
komolyan, van náluk egy részleg, akiknek az a dolguk, hogy hogy basszunk ki a törzsközönséggel, aki napi szinten játszik -
Mike
veterán
a Rockstar sportot űz a játék szétbaszásából. Főleg az "improvements" tetszik
https://support.rockstargames.com/articles/360040486473/RDR2-Title-Update-1-15-Notes-PS4-Xbox-One-PC-Stadia
-
negyven2
nagyúr
Igen, és elég érdekesen. Ráadásul ilyen bug már régen is volt csak nagyon ritkán. Most pl. Takeover-ben ugy kezdtem hogy halál után vagy volt vagy nem volt (hiába van elmentve az off-hand minden ruhámra).
Free Roam Event alatt volt olyan, hogy mikor lerakott, akkor nem volt fegyverem (de dualholster igen).
-
negyven2
nagyúr
PS4-en is elérhető a PC-s Photo Mode (gondolom 30 napig exclusive)
Plusz most már kell az Off-Hand Holster a duál pisztolyhoz, revolverhez
-
Dani82
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ps4et es ez az elso jatek amit vettem hozza.
Van esetleg valami oldal, ahol reszletesen le van irva mi, micsoda, mert annyira bonyolult szamomra, annyi dolog van, hogy fogalmam sincs mit kene csinalni?
Leginkabb az online resz erdekel, mert szeretnek masokkal jatszani majd. -
ughhh
senior tag
Shotout series-ben lehet tudni mikor jonnek vissza a regi jatekok mint a most wanted, name your weapon, public enemy? Mert kb 1-2 honapja ha belepek csak az a races vereny megy.
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Úgyse játszol vele
-
negyven2
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ez kimaradt...
“Set up your own underground Bar with customizable décor and the option to add a country band complete with dance floor to entertain your friends and clientele.”
mondjuk ezek alapján ezt simán belerakhatnák

-
Mike
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
nincs
-
NB2
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Moose antler kell...
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Röviden...
December 13-án, pénteken érkezik az új tartalmi frissítés minden platformra- Új Role érkezik, a Moonshiner
- Ezt minden Trader Role-al rendelkező játékos el tudja majd indítani aki legalább az ötödik szintet elérte a Trader Role-ban, vagy legalább egy sikeres eladása volt már. Valószínűleg ugyan-úgy 15 aranyba kerül majd ez is.
- Ez lényegében ez üzlet saját ingatlannal, ahol az elő szint az épület a második meg maga az üzlet, amiben egy földalatti kocsma is üzemel amit testre is szabhatunk majd.
- Új sztori küldetéseket is tartalmaz majd a Moonshine szakma, amiket egyedül vagy Co-Op-ban lehet majd játszani.
- Moonshine Role érkezik egy csomó új csak ebben elérhető cucc is.
- Kapunk egy új Revolvert is a Navy Revolver személyéében
- Új ruhák is érkeznek, valamint több saját Outfitet is tudunk majd elmenteni
- Érkezik az Outlaw Pass 2 -
IntelKiller7
nagyúr
December 13
-
negyven2
nagyúr
A fő küldetések után már nem lehet fejleszteni a tábort, sőt igazából a Chapter 5-tól már nem is igazán érdemes.
Az, hogy kihagytad a Guarma-s állatokat, az annyira nem gond, mert az nem számít bele semmibe se (maximum nem lesz meg minden állat).Moose-t meg én a legkönnyebben a Legendary Moose környékén találtam
-
NB2
aktív tag
A fő küldetések után van még lehetőség fejleszteni a táborban? Nincs még moose/panther/iguana peltem. Mondjuk előbbit már kb 2 hete keresek és cseszik előjönni, pedig voltam a két sarokban is, ahol írták, hogy ott respawnol. Mondjuk a játék vicces, mert először rókákat kerestem. Amióta elloptam a trapper alatti csókától, azóta folyamatosan összefutok velük
Cougarral szintén ugyanez a sztori.
Viszont az 5. chapter egymásba fonódó részei miatt nem tudtam studyzni az összes madarat. GRRRRRRRR! Ez elég köcsögség volt a játéktól. -
Triathlete
senior tag
Valaki elmondaná, hogy miben jobb a trader vagy bounty hunter 20-as szintjéért kiváltható ló, mint a 20-as collectoros? Sebességben biztosan nem, de gondolom biztosan van valami más előnye is mint a HP. Köszi előre is!
-
negyven2
nagyúr
Heteken belül jön az új Online Update!
-
negyven2
nagyúr
All Legendary Bounties Now on the Bounty Board!
Röviden a lényeg:
- Az összes Legendary Bounty most már elérhető külön menüpontban a Bounty Board-on.
- Minden Bounty Board-os célpont (elvileg a legendások nem): 50%-al több pénzt, és 25%-al több XP-t add (elvileg Role XP-be is).
- A héten csak Free Aim-ben játszható a Gun Rush játékmód- Madam Nazar heti kollekciója: Feldspar Arrowhead, Endicott Diamond Earring, Emmeline Coral Earring
- 25% kedvezmény van (35% Twitch Prime megléte esetén):
* A Bounty Wagon-ra és a Bolas-ra
* Minden Madam Nazar-nál kapható dologra
* Minden a Fence-en található dologra- Azok a PlayStation Plus--al rendelkező játékosok akik November 25-ig játszottak az Online-al, ezeket a tarot kártyákat kapják meg: Page of Pentacles, Knight of Pentacles, Queen of Pentacles, King of Pentacles.
Illetve hamarosan (pontos idő nincs, mert nem tudjuk, hogy a Rockstar mit ért azalatt, hogy soon) , több infót kapunk a következő Update-röl (itt az új tartalmi frissítéseket és az új
) és a következő Outlaw Pass-ról.bugokat kell érteni 
-
Deck
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Akkor jó lesz gyűjtőgetnem.
Téli sportokról van hír? Snowboard, sí, szánkó stb?
-
FIREBLADE78
addikt
Jah és rudolfot megveheted a lovastól 5000 dolcsiért.
-
Deck
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Huhu. Ez kell nekem
-
FIREBLADE78
addikt
és a grincs szánkózik hegyoldalban.
-
szajmi222
csendes tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Tavaly karácsonykor a játék online része 3 hetes béta verzióban leledzett, ez lesz az első "valódi" karácsony a vadnyugaton, szóval még nem tudjuk mi a szokás rockstaréknál, de valamivel készülnek remélhetőleg. Pl. visszahozhatnák a zoknit, mert arról csúnyán lemaradtam.

-
Mike
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
nem igazán
-
Triathlete
senior tag
Karácsonykor szokott lenni valami különlegesebb dolog? Gondolok itt pl. ruhadarabokra amik csak ilyenkor szerezhetőek meg vagy fegyver skinekre, stb...
-
Mike
veterán
aha, a GTA V gyönyörűen fagyott tőle, kipróbáltam anno amikor a ps-t megvettem
Cactus, wesder:
van a pc-nek létjogosultsága. Eszembe nem volt pl. a skyrimet megvenni konzolra, mert nem mod-olható. Eszembe nem jutna diablozni, simsezni, startégia játékot, taktikai fps-t játszani rajta.most már csak azt nem értem, miért magyarázkodom itt tök ismeretlen embereknek, hogy ne gondolják azt, hogy egy agyatlan fasszal beszélgetnek
tudjátok mit? kényelmesebb ha a hülyének néztek
sokkal kevesebbet kell gépelni -
Mike
veterán
azért szögezzünk le valamit: a volt GTA-s haverokra azért sértődtem meg, amiért nem voltak hajlandók utánam jönni a platformra, és olyan kifogásokkal, hogy őket ez a szar (mármint az rdr2) nem érdekli. Most bezzeg igen. de ez az én egyéni szoc problémám. Leírtam már nekik párszor, aki akarta megértette, nem fogom ezerszer elismételni. Plusz nem vagyok kíváncsi az agyatlan konzol köpködésre sem. Nem tudom feltűnt-e, de elengedtem a PC-s topikot.
A stadiával kapcsolatosan az az averzióm, hogy stream szolgáltatás korábban is volt, várjuk ki mi lesz belőle.
harmadrészt baromira nem érdekel a konzol topikban hogy milyen a többi. ez van, ez ilyen. akinek ez nem elég az szépen futtatja pc-n, stadian, akármin, de hagy ne kelljen már nekem az ezzel való nyűglődéseit itt olvasnom.
a konzol, a pc mind csak eszköz, arra valók, hogy azokon programokat futtassunk és bármennyire úgy tűnik, nincs eszközfétisem.
91 óta van PC-n, szerinted tényleg megbántam minden fillért?
azt sem értem, hogy ezt miért nem privátban beszéljük meg, ki kíváncsi erre?
de most már ideírtamwesder, nem bírtad, ki igaz?

van pc-m wesder. nem is egy. asztali is, noti is. most is pc-ről írok. de az rdr2-t nem fogom pc-n futtatni, bill+egérrel, ezt hagy döntsem el én, engedd meg nekem! -
Én értem, hogy megsértődtél a többiekre, mert nem akartak ők is konzolt venni, te megtértél és megbántál minden fillért, amit valaha PCre és ahhoz kapcsolódóan költöttél, de amit csinálsz az már kb. boszorkányüldözés. Miért?
Stadianak pont annyi köze van a konzolhoz (talán picit több is), mint a PChez, ráadásul ahogy a kolléga írta pont nem arról van szó, hogy hány FPSt tol az adott platform...
-
RudY
addikt
Red Dead Redemption 2 Stadia vs Xbox One X vs PC Analysis
Digital Foundry -
FIREBLADE78
addikt
A legnagyobb király viszont én vagyok. Mivel nem online játszom
-
szajmi222
csendes tag
Aranyat a napi challengekkel lehet farmolni. Ha folyamatosan minden nap csinálod, akkor 28 nap után fél aranyat ad egy küldiért, plusz 1.5-öt, ha mind a hetet megcsinálod, az 5 arany/nap csak a 7 küldiért. Erre rájött plusz 9 küldetés a szakmák bevezetése óta, ami 4.5 arany/nap bár ezek eléggé időigényesek.
A lényeg, hogy soha ne szakítsd meg a napi sorozatot, legalább egyet akkor is meg kell csinálni, ha kevés az ember ideje, és csak 15 percet tud játszani az adott napon. Így megmarad a fél arany/ küldetés arány. Én 194 napja(ekkor jöttek be a napi challengek) minden nap megcsinálok legalább egyet. 3 hétig szervizben volt a gépem, akkor Pepeninho lépett be az accountommal és csinálta a napi küldijeimet, hogy ne szakadjon meg a sorozatom.Köszönet neki.
Erre jönnek még a különböző küldetésekből származó jutalmak, plusz az awardsok reseteléséből jövő arany, de nagyot a napi challengekből lehet kaszálni. Lényeg a folytonosság. -
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
A Daily Challenge-ekért azért sok arány jár 28 nap után. A képet még alapvetően nem ide csináltam, hanem ismerősnek (folyamatosan nyafog, hogy nincs aránya, pénze, de tenni érte nem akar). Csak észrevettem, hogy már csak 3 nap 3 óra mínuszba vagyok és utána végre játszhatok a játékkal.
ez az idő korábban vagy 30 nap volt. Vagyis ez a része is megjavult -
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Biztos retardált vagyok a kolléga szerint, de én nem a pénzen hanem az ezer aranyom akadtam fent amit nem értek. A pénz az egyszerű, de ennyi aranyat hogy? meg direkt kerekítetted a kép kedvéért vagy mi ?
Én a collektorral gyorsan eljutottam 100 rankig,de az arany akkor se jön könnyen
-
szajmi222
csendes tag
-
negyven2
nagyúr
válasz
szajmi222
üzenetére
GTA-ban hányszor hozamvágták azt még tavaly is, hogy mindenki aki 300 felett van az csaló csíter, mert nem lehet senki se ekkora szintű (6 éves játék!. De RDO-ban is ha bemegyek már akár csak egy Story mission-re is, akkor olyan 10-böl 2-3 alkalommal megy is ráma kick. Meg ugye itt van, hogy csíter vagyok, leginkább azért mert defensive-ben meg tudom magam védeni, ők meg nem tudnak leölni (de tényleg, az ilyen estekben folyamosan jönnek az üzenetek, hogy vegyem ki magam defensive-böl és játsszuk le úgy
).De igen, én is furcsámnak találom, hogy ez sok pénznek, aranynak számít.
-
szajmi222
csendes tag
Hú, ezer arany, meg 50k dollár. Komolyan mondom, mintha retardáltak között lennék. Áprilisban kezdtem ezt a karit. Áh, lépek is.
-
latyaaaa
újonc
Sziasztok. Horseman challange 10-est csinálom. Már csak a Hungarian half bred hiányzik, és kapaszkodjatok meg, már lassan nettó 12 órája keresem! Ezt értsd tényleges keresésnek, retkes távcsővel kezembe lovagolok mint egy f***. Már kezd nagyon fel*****
Bocsánat de ez már kezd nagyon frusztrálni..
Már néztem vagy 10 videót de egyszerűen nekem nem spawnol.
Legtöbbet Blackwater mellet mutatják de ott kb 8 órát keresem de semmi.
Valaki nem tudna segíteni? Mert esküszöm ennyi időbe nem telt megcsinálni a 70 gold medálos trófeát, mint ezt a retkes lovat megtalálni.
Vicc az egészben hogy a személyes lovam az pont egy hungarian half bred
Ne haragudjatok az alpári kifejezésekért, de nem hiszem el hogy 12 órája keresek egy lovat és nem találok...
Az új codot ennyi idő alatt ki platináztam.
Köszönöm -
FIREBLADE78
addikt
Végre megvan a 100 %. Ennyit szenvedni. Hú. Legend of the west trofi az mi? Játék elvileg vége,de kirakott artur sírjához és úgymond nem állt meg az élet. Tudok még ezt az gyűjtögetni az idők végezetéig?
-
negyven2
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Én vagyok a RDR2 Crytek-je... Csak akkor veszek valamit ha 1.5$

Amúgy Daily Challenge (napi minimum 9.5 arany, de a átlagban inkább 12-13) plusz a Collector Role nagyon adja a pénzt + XP-t (az XP meg a térképet ami még megint arány+pénz).
De ahogyab néztem Redditen, vannak akiknek abból áll már csak a játék, hogy minden nap összeszedik az összes kollekciót (napi 4000$ + ~30 000XP) na ott már nem ritka a 2-300k pénz. És akkor még nem beszéltünk a glitcherekröl akik már millió felett járnak

De számomra itt is a baj, mint GTAO-ban, hogy már nincs semmi amit meg szeretnék venni (vagyis lenne, de úgyse használnám).
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- FIFA 16 Playstation 4
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Leginkabb az online resz erdekel, mert szeretnek masokkal jatszani majd.

Nem rémlik az iguana sem.