Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Ok, de ezt miért kell szinte naponta megosztanod velünk. nem tetszik az online, ok
-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Bekotott szemmel, hatragubancolt kezzel. Es igy is tok jol nyomja!

Egyebkent tenyleg szanalmas vagy! Ennyit gorcsolni azon ami nem tetszik....
Mindenki tudja, hogy nem szereted az online reszt, de ezt miert kell allandoan hangoztatni?! Engedd el! Esku, atirom az alairasom arra, hogy "Major Lionnak nem tetszik az RDR 2 online" ha megigered, hogy tobbet nem jossz ide gyalazni! -
Major Lion
senior tag
Neked eddig nem tűnt fel hogy nekem az ONLINE nem tetszik?
Ha figyeltél volna csak egy picit is akkor láttad volna, hogy a Single-el semmi gondom nem volt, leszámítva egy két apróságot.
Te tényleg úgy látod a játék online és single része egyenlő szinvonalat képvisel?GTA single elég jó volt, nem kiemelkedő de sok bajom nem volt vele, online jól indult, több száz órám van benne, aztán valamikor a heist-ek után elkúrták azt is, ha neked az se tűnt fel akkor te tényleg bekötött szemmel játszol, és neked minden jó ahogy van.
-
ivcsi86
tag
Hali.
Mikor levadászok egy állatot, megnyúzom (látom hogy már beplusszolja a dolgokat az inventoryba) utána fel lehet még tenni a nyúzott tetemet a lóra.
Ennek van értelme? Mert ugy vettem észre, hogy akkor már nem ad pluszt, csak ott van. -
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
200? Mennyi lehet abban ami még tetszik is.
Ja, sokat.
Gta5 - öt is szidtad ennyit? -
Major Lion
senior tag
Tudom te nem vagy trophy vadász meg ilyen dolgok téged nem hajtanak, de másokat meg igen. Egyébként se hiszem, hogy ez nagy melo lenne nekik, inkább csak beleszarnak, hoz így is elég pénzt. Persze az sokat elárul, hogy már több akcióban is szerepelt a játék, ilyen GTAV-nél évekig nem láttál

-
Major Lion
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem legalább annak nézz utána hogy mik azok a küldetések amiket könnyen kihagy az ember mert nem kötelező, akkor legalább azok miatt nem kell majd ujra kezdened. Szerintem párhuzamosan jo haladni a mellék küldikkel, meg a gyűjtögetéssel is, én legalábbis így csináltam. De ahogy jól esik

-
Major Lion
senior tag
válasz
Vincent7100
üzenetére
Több mint kétszáz órám van a single-ben, hagyjuk már ezt a ki tud miben elmerülni dolgot. Akkor és annyit irogatok amikor és amennyit akarok, engedd el, ez így marad

-
marilllyo
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Lehet vegyítve is. Egy a lényeg, hogy főküldetésre csak akkor menj, ha már az összes mellékküldi / stranger / activity ki van pucolva. Így tuti nem hagysz el semmit.
-
FIREBLADE78
addikt
Szeretném 100-ra húzni majd a sztorit. Érdemes megcsinálni az összes küldetést és utána rámenni a kiegészítő dolgokra?
-
Vincent7100
csendes tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Most komolyan. Te ezért jársz ide?
Rengeteg hibája van nyilván a rdr2-nek. Ettől még baromi jó játék. Biztos lehetne sok minden egyéb az online-ban még. Senki sem vitatja. A játék nagyon megosztó, ez egyértelmű és valószínűleg szándékosan. Az rdr2-t azok tolják, azoknak tetszik, aki szeretnének egy hangulatba, világba elmerülni. Akik szeretnének saját tempójuk szerint játszani. Akik nem az instant akciokert vannak oda. Mindezek mellett azért van benne bőven akció is, akár npc-k, akár playerek ellen.Abszolút megértem, hogy neked nem tetszik. De annyi más játék van, engedd már el ezt!
Hogy folyvást idejössz és nyavajogsz, az már-már a szánalmas kategória...
Tényleg engedd el, ez nem a te játékod, ennyi. -
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
pedig jó ez
-
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
xD
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
nem állitottam be sehogy
mész, lelövöd a pirosakat
ok, plakettet nem kapsz, azt hozzáképzeled#6181
mivel egyikőtök sem játszik vele, nos nekünk virágszedőknek nem olyan nagy baj ez -
Major Lion
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ugyan már, mexican standoff? Minek az

-
Carlos Padre
veterán
-
Major Lion
senior tag
Nem az a kérdés mire elég, hanem hogy miért lenne jó? Just for fun. Elvégre szórakozni szeretnék, gyűjteni a most wanted posztereket

Azért ne állítsuk már be ezt úgy mint egy rohadt nagy kérést, elvégre a banditák üldözése vérdíjért kb a western-ek egyik alapköve, míg a dinamittal szaladgálás egyik táborból a másikba nem éppen az

-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
A gta-ban max 10k
Mire elég ott az? Semmire. Egy 16 perces küldetésért kapott pénz fele. Itt meg pillanatok alatt fel tudsz menni 20-30 dollárra. Pár barát, és nagyon kényelmesen lehet keresni. Az itteni bounty rendszert azért találták ki, hogy ne legyen kedved játékosokat lövöldözni passzióból. Leszedi a gép őket, nyugi. Utána első dolga lesz befizetni.
Amúgy meg látszanak a piros játékosok a térképen, mész, és negbünteted őket. Jó, pénzt nem kapsz, de úgysincs mire költeni -
Major Lion
senior tag
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Hogy hogy mi értelme lenne? GTA Online-ban mi értelme?Mi értelme lenne elkapni azokat a seggfejeket akik amúgy másokat zaklatnak és emiatt bounty van a fejükön? Hát szerintem rohadt sok

Az meg hogy a barátod leszed a pénzért, na bumm, ezeket ki tudnák védeni, de GTA-ban se zavarta őket.
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Sikerült a karácsony óta elkezdett játékot tegnap este befejeznem. Mármint a story-ban elérni a 100%-ot.
A térképpek kapcsolatban lenne egy kérdésem:A bal alsó részt teljesen kihagyták a story-ból, nem volt semmi dolgunk arra. Most hogy vége lett a történetnek, így elkeztem elmenni óda és látom, hogy frankón meg van ott is csinálva a pálya. De érdemes arrafelé járkálnom? Lesz ott bármi, story-n kivüli mellékküldik, vagy valami? Vagy legalább egy dlc-t odatehetnének 
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Annak mi értelme lenne? Ez nem Story mód, itt az nem lehetséges...kicsit utána gondolsz rá is jössz miért...(segítség: Online, sok játékos, ismerősok, baratok... )
Neeem ilyen nem lesz

-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Lehet szaladgalni tomahawkal is. Bounty pedig van!
Orom olvasni az elegedetseged. -
Major Lion
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Egy újabb egyszerű ötlet, ami nem értem nekik miért nem jut eszükbe. Még a GTA Online-ban is volt Bounty rendszer
Egy ilyen kis apróság is sokat dobna az outlaw feeling-en. Mi lenne ha választhatnál is hogy sheriff vagy outlaw? ááá, annyi lehetőség lenne a világban, de nem, rohangálj táskákkal meg dinamittal, mint a GTA Online-ban, fantáziátlan béna játékmódok amiket ráadásul csak copy paste-eltek. -
törölt tag
Merre jártam ma.. [link]
-
törölt tag
Jött egy új Mode . (?)
-
Mike
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
ja storyban? rég játszottam már storyban, számtalan update előtt
-
Ra's al Ghul
senior tag
Nem!
Ahogy olvasgatok más oldalakon nem csak nekem van ilyen problémám.
Szóval minden egyes mentett outfit neve így néz ki: "Saved Custom Outfit One/Two/Three/Four"
Ha törlöm az összeset (2 darabot tudok törölni mert ennyit tudok csak csinálni).
Szóval mentek egyet és nem a One vagy Two slotra menti hanem rögtön a Three-re majd a Four-ra. Ennek köszönhetően a harmadig outfitet (sem a negyediket) már nem tudom menteni mert úgy érzékeli, hogy elértem a maximum menthető outfitek számát. -
Mike
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Nem tudod menteni? A számozás mindegy
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Másnál is van olyan jelenség, hogy nem tud saját outfitet létrehozni csak egyet?
Nálam most úgy néz ki, hogy töröltem az összes (2 db) outfitet és amikor újra létrehozok akkor rögtön a 3-as és 4-es outfittel kezdi és így nem tudok 1-es se 2-est létrehozni. Ezt nem javították már? Nagyon sok időm benne van már a játékban szóval újra kezdeni meg tuti nem fogom... -
Vincent7100
csendes tag
Másnál sem megy online? Unable tó connecting to Playstation network at this Time. Ezt írja egész délután. PS networkom megy asszem, minden más működik... Plíz tráj egen...
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
ilyet simán tudunk játszani.
te leszel a hunter, és minket kell elkapnod -
Carlos Padre
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
Én is nagy reményekkel vágtam bele a multiba, de gyorsan elillant a lelkesedés. Sajnos csupa trendi jatekmódot raknak bele, amik nagy része nem működik western köntösben, miközben semmi autentikusabb nem látszik, hogy jönne. Csak az, hogy a renitens játékosok kapnának egy wanted posztert a sheriff irodában, és le lehetne vadászni őket mint bounty hunter hatalmasat dobna a játékon.
-
marilllyo
veterán
Persze.. mindenki máshogy játszik. Ha mindenkinek ugyanaz tetszene.. mennyivel könnyebb dolguk lenne a készítőknek.

Magamról elképzelhetetlennek tartom, hogy leüljek egy sportjáték elé...
Én ebben a játékban pl. a vadászgatást / tanulmányozást élveztem a legjobban. Napokig kúsztam / másztam a dzsumbujba miatta. Tetszett a collectibles is. A Legendary állatok felkajtatása is.
A sztori szinte nem is érdekelt. Valahogy engem ez nem fogott meg. Volt 1-2 epic küldi.. de azért már csak végigvittem.
A multi olyan so-so nekem. Sajnálom, hogy az elején abbahagytam. Az első naptól fogva multiztam, de aztán 28-nál abbahagytam mert jött más. Most viszont eléggé le vagyok maradva és ezt érzem is.
Játszottam pár kört a Pepéékkel is. Jó kis társaság. Sajnos ők este én meg napközben vagyok inkább, így váltjuk egymást. De pl. egyedül képtelen vagyok leülni elé. Azt se bánom, ha a térkép másik oldalán málnát szed, de legyen valaki a session-be.
-
Mike
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
nem is vitatom el a jogot senkitől hogy csinálja
az ő dolga, milyen alapon szólnék bele?
max nem értemonline meg pláne, simán megöltem már ennyi medvét, meg jó pár meg is ölt
ezzel együtt rólam tudni kell, hogy nekem egy játék végigjátszása is "nehézséget" szokott okozni nem hogy achit gyűjtögessek
még a rdr2 storyt sem fejeztem be
-
marilllyo
veterán
Hát erről már beszéltünk szerintem és nem jutottunk dűlőre. Gondolj arra, hogy ezt is a készítők rakták a játékba. Sőt még egy könyvet is adtak ki hozzá.
Btw. jelen esetben semmi ostobaságot nem kérnek ezek. Ha egy követ elhajítasz az is valamilyen trófea / achiba számolódik bele.
De próbáld úgy felfogni, hogy ...teszemazt....végigviszed a story-t meg az összes mellékküldit. Mi marad? Challengek, vadászgatás, gyűjtögetés. Nem?! Na hát ha ezeket is megcsinálod mind... akkor erős túlzással de kész is vagy. Bemész multizni... szinte minden jön magától. Semmire sem kell "ráfeszülni".
A 70 arany medál lóg ki a sorból, de az meg egy külön fejezet...Fel lehet azt fogni egy ügyességi játéknak.Szerintem nincs ebben semmi ördögtől való...
Szerk.: A kilépegetés opcionális. Mint írtam... bőven belefut az ember 18 medvébe a kalandok során.
-
Mike
veterán
válasz
Gery9112
üzenetére
tőlem, oldja
de ez a kilépek, újraindítom, belépek, csak azért hogy meglegyen egy achi
tudom, sokaknak számít ez
mint a hogy a 100%-ot vagy a platinázást is teljesen értelmetlennek tartom
de csinálja akinek ez tetszik
én csak annyit állítottam, megöli a hangulatot
a játék innentől kezdve egy leküzdendő feladat. -
marilllyo
veterán
válasz
üzenetére
Pikk-pakk megvan. Strawberry felett (Vallace station-tól balra) van egy hely. Erdő... ott van Grizzly lelőhely. Odamész... teszel egy két kört..megjelenik. Lelövöd. Ments egyet, majd töltsd be a mentést vagy lépj ki a játékból, majd újra be. Ezek refresh-elik az állatokat. Vélhetőleg újra megjelenik.
Pár óra alatt megvan.Én úgy csináltam egyébként, hogy ha valami SideQuest, collectibles vagy bármi (elég sokminden van azon a részen) arra vetette a sorsomat, akkor már felkajtattam egy mackót is. Én a fejemben kb 10-nél járhattam, mikor bedobta a trófit.
-
FIREBLADE78
addikt
Megcsináltam a [link] videó alapján a dolgokat. Viszont az utolsó extra ( (22:17-nél) helyen nincs ott a cellában található hulla mellett a térkép. Viszont megadta a 10-es szintet. Illetve a legutolsó kettő helyen sincs semmi ( saint denis bánya féle és a temető.) Ez attól lehet,hogy anno a valentine mellett lévő leégett faluban megcsináltam az arany rúd gliccset?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Most kezdtem a játékot és kíváncsi lennék "hogyan" álljak hozzá. Mire érdemes költeni, mi legyen a top prio? A tábort fejlesszem? A lovam? A felszerelésem?
Lóval kapcsolatban: melyik a hatékonyabb, hogy ha az első állatot megtartom és fejlesztem vagy inkább cseréljem le egy drágábbra? -
Major Lion
senior tag
válasz
Vincent7100
üzenetére
Nem lehet, az túl jó lenne a játékosnak, Online-ban nem az a cél

-
leroyclub
senior tag
Köszi az infókat. A dead eye-t nem igazán értem hogy kell használni. Vadászatnál megvan, hogy az állatok nyomát tudom követni, de harc közben nem jöttem még rá, hogy lehet aktiválni (PS4) pedig egyszer elvileg kiírta.
Pepeninho: még egy lovam lehet? Nyereg nélkül, vag hogy működik ez?

-
Pepeninho
őstag
válasz
Vincent7100
üzenetére
Lehet a szekerre pakolni. Mi eljutottunk addig. Indulasnal viszont csusztak le rola a dolgok. Szerintem nem fogjak soha megcsinalni, mert akkor nem menne az ido a henteshez valo elmenetellel. Nem viccbol nincs eszakon hentes. Az a legjobb penzforras vadvilag szempontjabol.
-
Vincent7100
csendes tag
Ja, csak azt mind meg kell szelidíteni.
Kérdésem, szekérrel lehet valamit kezdeni? Próbáltam online orozni egyet, sikerült is, de nem lehet rá/bele pakolni semmit. Se eladni sem. ( Storyban a fence emeraldnal megveszi) Ez így elég izé. Persze értem valahol, mindenki szekeret lopna akkor azt termelné a sok sok dollárokat egy fordulóval... -
Wlac
Ármester
válasz
leroyclub
üzenetére
A ruhák kinézete akkor számít, ha bounty van rajtad. Ha más ruhára váltasz, nehezebben akadnak a fejvadászok a nyomodra. Az alultápláltság nem gond, szerintem a játékosok 99%-a nem kajált rendesen. Ha sokáig nem látogatod a campet, akkor egy csapattársad elmegy érted, de amúgy nincs hátrányod.
A halászatnak nem sok értelme van az ételszerzésen kívül, a vadászatnak a craftolás miatt van. A szütyőket érdemes megcsinálni, a Legend of the East elég nagy segítség (de ha megmaradsz az alapnál, az sem gond). A kissebb állatok szőrét elrakja Arthur a táskájába, de a nagyokat csak a lóra lehet teríteni. Viszont többet is rakhatsz egymásra, szóval nem kell minden szarvassal a trapperhez/Pearsonhoz rohannod. Természetesen csak a Perfect szőrmék számítanak craft szempontból, szóval ha nem vagy pénz hiányban, a Good és a Poor ott maradhat.
Lockpicket a Fence-től tudsz venni, egyébként folyamatosan nő az életed és a staminád, bár a maximum szintet csak a Challenge-ek teljesítésével tudod elérni. A Dead Eye-ban lesznek a legjelentősebb változások (nagyobb kontroll), de azok a sztorival jönnek. A legendás állatokat érdemes vadásznod, és a trófeáikból talizmánokat és trinketeket craftolni, mert azok is jó kis bónuszokat tudnak adni (pl. nagyobb eséllyel nyúzol jó minőségű szőrmét, jobban bírod a piát stb).
-
l.skywalker
titán

Új showdown mód jön az Online Beta-ba [link]A lényeg, hogy robbanóanyagot vigyünk be sikeresen az ellenfél bázisára és apránként robbantsuk fel, amit az ellenfél - értelem szerűen - megpróbál megakadályozni.
A héten ezen túl minden Képesség kártya 30%-os XP boost-ot kap és jöttek új kozmetikai cuccok is
-
leroyclub
senior tag
Pár hetet vettem meg a játékot és már beletettem pár órát de egy pár dolgot még nem értek. Jelenleg 35% körül vagyok chapter 3-ban. Ami nem teljesen világos:
- Ruhák kinézetének van bármi értelme a meleg-hidegen kívül (mi van ha nem az évszaknak megfelelő a ruhám)?
- Kicsit alultáplált vagyok, pedig próbálok figyelni az evésre. Lehet belőle baj?
- Ha pár napig nem nézek a camp felé van bármilyen hátrányom belőle?
- Vadászatnak, halászatnak és a gyüjtögetésnek a magam szórakoztatásán és a legendás állatokon kívül van valami haszna?
- Nincs valami személyes inventoy? Pl, mikor egy nagy állatot lövök és lenyúzom a bőrét akkor elfoglalja az egész lovat. Nem lehet valahol gyűjteni? Mindig azonna el kell vinnem a trapperhez?
- A karakter fejlődést olyan semmilyen érzem, hiába haladok előre a történettel nem nagyon változik semmi, nem kapok új képességeket? Valahol az elején volt lockpick lehetőség amit nem találok azóta sem... -
Pepeninho
őstag
Uj jatekmod igazi potizabalo daralas!

Ket sajat "haza" van a ket csapatnak, csapatonkent 8 emberrel es mindegyik csapatnak a sajat bazisan van par darab dinamittal megpakolt nyeregtaskaja. Aztan uccu neki, vigyed a masik csapat hazahoz es durranjon aminek durrannia kell. A sajatodnal meg probald megakadajozni az ellenseget a lerakasban. Vicces! En mondjuk jobban orultem volna ha van vedekezo es tamado csapat. Igy eleg kaotikus, foleg ha a rendszer kulonrak a haveroktol.
-
Major Lion
senior tag
szerintem neked már elég kopottak az emlékeid arról, hogy én miket írtam ide. javaslom, hogy olvasgass vissza, vagy pedig fejezd be a valótlanságok terjesztését.
onnan képzelegtem, hogy te magad mondtad

nem zavar, hogy csesztetsz, téged zavar, hogy én ide irogatok, de van egy egyszerű megoldás: nyiss egy rajongói RDO topikot, ahol te lehetsz a házigazda, és ott majd annak engeded meg hogy irogasson akinek te akarod.
-
Wlac
Ármester
Na megszereztem én is a 100%-ot, az egyetlen single trófea a 70 arany küldetés maradt, de azt egy ideig hanyagolom, inkább kezdem a multit.
Kicsit stresszeltem a Gambler 9-10-től, de mindkettő könnyen meglett. A dominózás bejött, ezért hamar megvolt egy ellenfél ellen az Emerald Stationnél, a póker trükkje pedig az, hogy újra kell játszani a negyedik fejezetben található "A Fine Night of Debauchery"című küldetést. Itt automatikusan megnyerünk két játékot, és amikor visszakerülünk free roamba, megmarad a 2/3-as progress. Ezután menteni kell egyet és megnyerni egy pókermeccset. Ha veszítünk, akkor visszatöltés után ugyanúgy 2/3-on fog állni, így egy gyors all in-nel nagy eséllyel percek alatt megvan.
-
BigBlue69
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
"ugysincs mire költeni" akkor minek lennének heistek..
Azért érzed az iróniát saját hozzászolásodban is ugye?
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
előtte nem reagáltam, de te csak tettél rá egy lapáttal
életedben egy jó szavad nem volt erre a programra csak fikázni jársz ebbe a topikba. pedig elengedhetnéd. tudjuk hogy szar, elmondtad már párszor, köszönjük. hagyd meg azoknak a játékot akik így is élvezik.
másrészről nem tudom honnan képzelegted össze hogy én nem szólok hozzád. egyébként van ennek egy egyszerű módja: nem írsz ide fikakommentet, és lám nem csesztet emiatt senki -
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Semmi olyan, ami neked kéne. De nem fakadok sírva ha nem játszol vele, sőt arról se ha leszoksz erről a topikról
-
Mike
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem. De gondolj bele ha lehet, mit fogsz fikázni?
-
Major Lion
senior tag
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Major Lion
üzenetére
A játékélmény többek között, hiszen aki játszik a játékkal, innen vagy onnan úgyis szerez játékbeli pénzt amivel vásárolhat magának játékbeli tartalmakat. Minél több játékmód van annál élvezetesebb, mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet.

-
Pepeninho
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
De hianyoztal!

-
Wlac
Ármester
Na este végre meglett mindkét állatos trófea (Skin Deep és Zoologist), úgyhogy már csak az utolsó 3 Gambler challenge maradt és megvan a 100% single. A 70 arany medált szerintem pár hónap múlva fogom megcsinálni, mert sok lenne most újrakezdeni az egészet.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nagyon jó
Mondhatnám Wooow 
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
-
Pepeninho
őstag
Elozo jobb!

-
szajmi222
csendes tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
😂😂
-
Carlos Padre
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha figyeltél volna csak egy picit is akkor láttad volna, hogy a Single-el semmi gondom nem volt, leszámítva egy két apróságot.