Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
Mike: már megválaszolta a kérdéseidre a választ, én csak kiegészítem őket.
Én a kollekciókat (a hetit és a BH Role Awardot is), úgy követem nyomon, hogy kitűztem őket. Mert bár jelzi őket ha kész van, de így rájuk tudok egyből nézni, hogy melyikből mennyi hiányzik (aztán rájuk lépve azt, hogy mi). A listát amúgy a Social Club-on is meg lehet nézni (miből mennyi van, és mi hiányzik)
Bár nem hiszem, hogy ez hiba, de a heti kollekciók leadásához, fel kell venni a postán a hozzá tartozó levelet, mert különben nem engedi leadni őket (általában a listában az első).
Tábor esetében Mike már leírta, hogy mitől függenek a lerakás feltelelei. Bár abban téved, hogy a sima játékból való kilépés - ha ezt a táborból teszed - nem föltétlenül jelenti azt, hogy máshová fogj letenni. Ugyanis a játék szinkronizációban, az egyik legutolsó helyen pont a tartózkodási hely van. sokszor volt már olyan, hogy kiléptem a játékból, majd visszalépve oda tett le ahol a kilépés elött vagy 10-15 perce voltam.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden esetben így van, mert lobby váltás esetében menti helyet, illetve akkor is, ha aranyat kapsz. Pontosabban, nem küldetés után, ha nem pl. Daily Objective, vagy reward aranyat (award restet, vagy kuponok által kapott arany-at).Nagy tábor meg tényleg csak akkor kell ha veled együtt számítva, 4 főnél többen vagytok a posse-ban. Szinte semmi különbség nincs, maximum egy-két prop picit módosul (pl. nagyobb az asztal, hogy a teljes posse le tudjon ülni). A lerakása és a napi fenttartása is drágább).
-
Mike
veterán
1. vannak trükkök, hogy elkerüld a vándorlást
pl. sosem a campből lépsz ki, hanem attól távolabb, de nem is a térkép másik végében
fontos még a szerencse faktor, hogy amikor online belépsz, épp egy játékos ne legyen a camped helyén, illetve más campje se legyen a helyén.
a játék közbeni vádorlást a háttérben lévő session váltás okozza, erre igaz az mint amikor belépsz. onnan tudod, hogy a háttérben sessiont váltott, hogy a health core-n kivül az összes sárga core-d kifehéredik (vagy az összes). utóbbi időben nekem nem szokása rakosgatni a már lerakott campet, de ez a Rockstaron múlik.
1+. arra is vannak trükkök, hogy hol kell állni, amikor a campet leteszed, hogy oda tegye ahová akarod.2. nagy camp szebb
egyébként akkor van értelme, ha 7 fős posse-t akarsz, mert azt másképp nem lehet. nagy campet kevesebb helyre tud letenni, azt vedd figyelembe. 3. a visszaszámolós collection a heti? az első, aminél van egy piros dátum? azt le tudod adni Madam Nasar-nal vagy a postán. az hetente változik, azért írja ki mennyi idő van hátra, amig le tudod adni.
-
wolf13
őstag
Sziasztok!
Három kérdésre szeretnék választ kapni. Az egyik, hogy online részben meg lehet oldani , hogy a camp (kis) ne "vándoroljon" ? Van értelme a nagy campnek ?
Az utolsó pedig, hogy ha megcsináltam egy visszaszámolós collectiont akkor annak jutalmát az idő lejártával kapom meg (pl:4 nap múlva) , vagy le kellene adnom valahol?Köszönöm előre is.
-
negyven2
nagyúr
válasz
solyom00
üzenetére
Szinte minden egyes Crime-ban lehet találni (ott az előző hozzászólásomban a lista Reddit linkje), elvileg a Free Roam-os random Crime-ok esetében is.
A csillag jelzés meg szimplán csak annyit jelent, hogy azt a küldetést még nem csináltad meg (legalábbis ezen update óta). -
solyom00
csendes tag
Köszi a segítséget! Bármelyik crimes-os missionbe lehet capitalet gyüjteni? Illetve a free roamos missionjeibe is, a crimesos missionöknél mit jelent a sárga csillag a küldetés mellett?
-
negyven2
nagyúr
válasz
solyom00
üzenetére
Capitale-vel lehet (őket) indítani. Standard esetében 15, Hard-nál 20 míg Ruthless nehézség esetében 25 db kell belőle. Capitale-t Crime küldetések esetén lehet találni (itt van egy hozzávetőleges lista, hogy merre vannak)
Capitale-böl nálad maximum 50db lehet egyszerre. A Quick Draw Pass-ban (a fizetős) kapsz 25+40-et, amiket a postai/tábori lerakatba küld el.
Arra azért figyelni kell, hogy ha elinditod a küldetést, akkor egyből levonja a nehézségek megfelelő mennyiséget belőlük. Vagyis ha kilépsz küldetés közben akkor elbuktad azokat. Sajnos ugyan ez a helyzet már akkor is, ha rögtön a küldetés indulása után pl. lefagy a játék, megszakad a net (én jártam már úgy, hogy rányomtam, hogy indítsa el, és abban a pillanatban ki is fagyott a játék. Így el is buktam a 25 Capitale-t.
Amúgy Standard fokozaton olyan ami van amit szeretnél, Hard-on csak Wide Lock On Aim van, míg Ruthless-en csak Free Aim (pluszban az egyéb vele járó dolgok, mint az, semmilyen ellenfelet nem jelez a térkép, nagyon szívósak az NPC-k, és akár két-három lövésből is leszednek. Ruthless nehézségi fokozaton $225 és 0.48 aranyat add maximum (indítás, checkpoint visszatöltés utáni 30+ percben).
-
solyom00
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a blood money missionnál az opportunitiesen belül mit kell csinálni, hogy a covington emerald küldetést eltudjam indítani?
-
negyven2
nagyúr
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Sajnos igen, eléggé kihalt ez a topik, de a PC-s RDR2 topikban azért néha van élet. Vagyunk ott páran konzolosok is.
-
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Köszönöm megnézem este, igaz én állandóan azt a Third Person részt nézegettem, biztos az Invert Look lesz a megoldás.
Jól megállt ez a topic egyébként, kezdik abbahagyni a game-t az emberkék?
Jó lenne találni 1-2 tapasztalt társat aki segítene elindulni, egyelőre csak olvasok,olvasok,olvasok, de rengeteg az infó
-
negyven2
nagyúr
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Pedig ott van az opció (igaz, hogy én Xbox-on vagyok de a beállítások ezen része ugyan az)
Menu ——> Settings ——> Controls ——> és itt a legfelső opció az Invert Look
Esetleg még olyan lehetőséget tudnék elképzelni (ami nem valószínű, hogy így van mert gondolom más játékkal is játszol), hogy a PS4 rendszer szinten van előállíva valami (már ha van rá lehetőség... bár ugye ez minden játékra vonatkozna).
-
Srácok segítene valaki?
Tegnap elővettem a szekrényből a lemezes verziót és felléptem az online-ra.
Story-val nem nagyon játszottam.
A kezelés elég fura kis GTA online után.
A jobb analóg kar fel-le iránya számomra fordítva működik, a az előre megírt control beállítások egyike sem fordítja meg, manuálisan nem találom hol lehet belenyúlni bármelyikbe.
Szeretném ha a jobb analóg kar előre tolásával felfele és ne lefele nézzen
. Tud valaki segíteni? (PS4). -
negyven2
nagyúr
Május 13-tól elérhető lesz az Xbox Game Pass és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetőknek a Red Dead Online (ez a kiadás a Story részét nem tartalmazza).
A Game Pass Ultimate előfizetők pedig akár egy Androidos készülékeken is tudnak majd vele játszani (az iOS/PC-s Cloud Gaming elérhetőség jelenleg tesztelés alatt van). -
negyven2
nagyúr
Persze, hogy számít, de itt nem erről van szó, hogy sz*r a net, hanem hogy a kapcsolódás a szerverekhez néha eléggé be tud hülyülni. Mármint az közismert dolog, hogy az online egy nagy része a Social Club szerveken fut, és ha ehhez valamiért vacakol kapcsolódsz (aminek nincs sok köze a te netsebességednek, kapcsolatod minőségének), akkor képes elég komoly bugokat produkálni (ekkor jön elő, pl. a végtelen töltés, vagy a moonshine eladás fekete képernyője... vagy az, hogy csak úgy eltűnik alólad a szekér). De a vacak SC szervek miatt van az is, hogy mostanában ismét, van hogy 2-3 percenként vált sessiont a játék (amit vagy úgy veszel észre, hogy eltűnik a táborod, vagy úgy, hogy a buff-olt arany Core-ok átváltanak csak úgy fehérbe).
-
negyven2
nagyúr
Erre írtam többször, hogy én nem kifejezetten farmolok, csak vagyok a játékban és csinálok dolgokat. Nem egy farmer emberke van GTA forumson, és ott van olyan, hogy 3400 órát rakott a játékban és 910-es szinten van már 5000+ aranya és 1,2 millió $RDO-ja. De még ez se igazi farmer, mert ott vannak azok a diszpéldányok akik már vagy a 3. acc-ot viszik ki 1000-re (minden nap az összes daily, valamint felszedhető collector dolog, plusz a pénzkereső üzemek futtatása (napi 12+ óra biztos belemegy nekik a játékba).
A szintlépés meg úgy működik ha jól emlékszem, hogy 100-as szintig minden következő szintig +25 XP kell mint az előtte levőhöz. 100-as fölött meg ez +50 XP-re változik.
solyom00: Ezt neked kell kitapasztalni hogy melyik a legjobb számodra. Én normál beállítások mellet használom. PvE-re meg Free Aim-et használok.
Viszont, ez lehet, hogy csak placebo, de néha az az érzésem, hogy a hálózati kapcsolódás, játékbéli bugok is be tudnak zavarni a célzásba (és itt nem azt értem amikor defenzívbe mész be PvP-be).
Ezt úgy értem, hogy nagyon sokszor érzem azt, hogy nekem rosszul működik a hitbox. És nem szimpla lagg-ról van szó, mert ekkor NPC-re se tudok normálisan lőni.Példa. Bemegyek egy Showdown-ra és ott a legjobb szerepem is maximum a golyófogó (vagyis esek kelek, alig tudok bárkit eltalálni (kint PvE-ben is még egy egyszerű ambush is egy kis kihívást okoz bekapcsolt Aim mellett)...
Újraindítom a játékot (akkor cache törléssel), visszarak ugyan azok köze a játékosok köze és ez a probléma megszűnik. Vagyis kihívás vagyok immár, és általában ilyenkor már nem rajtam múlik, hogy nyer vagy veszít a csapat (tehát nem az van, hogy csak úgy átrohan rajtunk a másik, ugyan azokat a tagokat felvonultató csapat).
-
negyven2
nagyúr
válasz
solyom00
üzenetére
Igazából a nagyon jó PvP játékosok többsége maximum annyit trükközik, amit maga a játék alapból megenged (vagy ki lehet hozni belőle). Értem ez alatt a számukra jól beállított Lock On/Aim Assist-ot, az analóg karok és a dead zone érzékenységét. Pluszban a megfelelő Ability kártyák használta, megfelelő fegyverekkel (meg sok-sok tonik, Seasoned Big Game meat). De a apróbb játékmechanikai dolgok ismerte is előny. Például, hogy a bokrok növények takarásában nem működik a Lock On, ha tereptárgyak mögött futsz el (pl., fedezékek), akkor is elveszi az célzás rásegítést. És természetesen ott vannak a reakcióidők is, mint hogy vetődés közben nem tudnak befogni, de te Free Aim-ben PiB esetén be tudod célozni a másik fejét.
És itt jön képbe pl. Xbox esetében a még mindig legális Elite Contoller magasított analóg karjai (vagy sima kontrollerre vehető magasítók). De ha már írtam, akkor ott vannak még a nagyon jó Free Aim-es játékosok is, akik Lock On mezőn kívül nagyon halálosak tudnak lenni (általában sniper-el).
Természeten vannak olyanok is akik már a szürke zóna eszközeit használják. Pl. a mód kontrollereket, bill. és egér kombinációját, játékbeli glitch-et használnak (vagy egyszerre az összeset). Ezeket, az Online játékosbázisának egy nagyon kis része használhatja, de az aktív kompetitív PvP játékmódokban játszok közül sokkal nagyobb ez a szám. De még így is ők a kissebség (persze ez nem vigasztalja azt akit az ilyenek 30:1-re elvernek showdown-ban).
Viszont a nagy szint nagyon nem jelenti azt, hogy valaki jó PvP-ben (és nem a smurf account-ok miatt).
Én leginkbb csak akkor megyek showdown-ba, ha a napi küldetés megkívánja, de azért van olyan, hogy csak úgy bemegyek egy pár meccsre. És ez alapján azért mondhatom, hogy már a legtöbb "verhetetlen" PvP játékost már névről ismerem. Azért raktam idézőjelet, mert a legtöbbje csak akkor erős, ha más hasonló játékos is együtt van vele. Sajnos a matchmaking része a játéknak nem a legjobb, simán összerakja a (bár játék nem számolja azért a játszam végi eredményből leszürhető) a 10+ K/D-s játékosokat egy csapatba, míg a másikban mondhatni, hogy kezdők vannak. És ehhez nem is kell Posse-ban lenniük (akkor ugyanis egybe rakja őket). A másik zavaró dolog, hogy amikor te nagyon jó vagy, az ellenfél se olyan kemény, de folyamatosan bukjátok el a játszmákat, mert a csapattársak maximum meghalni jönnek be (fent említett matchmaking miatt).A másik kérdésre meg annyit, hogy én jelenleg 668-as vagyok, és aktívan 2 éve játszok (3 070 óra). De már a játék kijövetele után kb. 1-1,5 évvel csak Xbox-on vagy 10-15db, 1 000-es szintűvel találkoztam. Én amúgy nem megyek rá az XP-re (meg pénzre/aranyra), hanem csak amit add a játék normál barangolás mellet.
-
solyom00
csendes tag
Néha úgy érzem pvpbe a játékosok fele trükközik valamivel, de azt se tudom elképzelni mennyit játszhat valaki hogy pl 707-es rankja legyen
-
negyven2
nagyúr
Nem laggolt, hanem ahogyan írtam, ezt a glitch-et csinálta. A jelentés, pedig ebben az esetben lehet nem fog sokat érni, de itt jogosabb. A lasszós trollkodás, sajnos egy game design hiba (azért lehet lasszóval elkapni a másikat, hogy pl. ne egye meg a medve/puma a másik játékost Naturalist event alatt).
-
negyven2
nagyúr
válasz
solyom00
üzenetére
Az egy csalás glitch. Lényegében azt csinálják, hogy folyamatosan nyomják a guggolás gombot. Pontosabb nagyon gyorsan guggolnak le majd állnak fel (Lancaster Repeater-el kell célra tartani). Ezt gyári, módosítatlan kontrollerel nagyon nehéz megcsinálni, és főleg mod controller-el, vagy makrózott bill./egérrel lehet megcsinálni (de gyári controller esetében se lehetetlen, csak ott nem fogsz villogni a másiknak).
Dinamit/throwing weapon azért gyorsan elintézi ezeket a [...]-at (meg a robbanó/tüzes lőszer).
Nyugodtan lehet csalásért jelenteni. Legjobb ha videót csinálsz róla és azzal jelented az ilyeneket Rockstar-nak. Bár az is igaz, hogy ez is egy day1 óta létező bug.
Mike: a mostani Featured/Hardcore Series-ben a Gun Rush, ami only Free Aim/no Ability Card-os. De igen ott van még a Defensive bug amine vagy te, vagy a másik játékos kerülhet.
-
solyom00
csendes tag
Még egy kérdés onlinenal kapcsolatban, az mitől van hogy pvpbe van olyan játékos akire ha rácélzol folyamatosan szaggat, vibrál a karaktere így kb becélozni sem lehet, ő viszont állandóan első a listán, lövi a legtöbb embert... xboxon játszom
-
Mike
veterán
válasz
solyom00
üzenetére
az olyankor van, ha valaki defenzívben ment gun rushra
ez egy bug, ilyenkor az embert nem fogja az auto aim és verekedni sem lehet vele, és alig sérül
de a shoti és a dinamit őt is megöli
cserében neki is free aim van és verekedni se tud
van aki szándékosan használja ezt a bugotennek nincs köze a hc-hoz
-
solyom00
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudja miért van az, hogy Hardcore seriesbe gun rushnál ugye nincs auto aim, viszont semmilyen közel harcot nem enged, hiába veszek fel kést vagy próbálom két kezes ököl támadást nyokodom a gombot és áll egy helyben a karakterem nem csinál semmit.(xboxon játszom)
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Most "ismerekedek" a játékkal.
Látom videókban, hogy félelmetes tűzerővel rendelkeznek egyesek, pl dead eye - módban egy emberkére akár 5-8 lővést is kiosztanak villámgyorsan. Hogyan lehet ezt elérni ? -
negyven2
nagyúr
Ha jól tudom ott is az van Xbox BC esetében, hogy a PS5, a PS4 Pro kiadást futtatja, mindenféle módosítás nélkül (talán ott is van rajtuk 15x AF). Vagyis PS5-ön is 1920x2160-as felbontásban rendereli le a játékot 30fps mellett és ezt a felbontást skálázza fel a kimeneti 4K-ra.
-
VTom
veterán
PS5-ön is olyan homályos a játék, mint PS4 Pro-n?
-
szajmi222
csendes tag
Hello, rég jártam itt. Keresek aktív gun rush játékost, akit beszippantott ez a játék típus. (Playstation) Kellemes napot mindenkinek!
-
Pepeninho
őstag
Üdv!
GunRush meneteléshez keresünk partnereket.
-
FIREBLADE78
addikt
Nyugi, ez van battlefieldben is. Néha olyan headshotot kapok full taknyos szintű gyerektől rohadt messziről,hogy csak nah.
-
negyven2
nagyúr
válasz
solyom00
üzenetére
A játék, konzolon csak kontrollert támogat, viszont vannak olyan emulátor eszközök amikkel rá lehet kötni bill./egeret. Ezeket a konzol egy nem gyári kontrollernek látja, viszont működik vele a billentyűzet és az egér (meg más, nem támogatott kontroller is). Viszont a játékok kontroller irányításra vannak megírva, így ezek az eszközök nem ugyan azt az érzést adják mint a natív bill. és egér. Viszont ettől függetlenül egy jól beállított eszköz előnyt jelenthet.
-
solyom00
csendes tag
válasz
negyven2
üzenetére
Köszi a sok infót
ezek úgy nagyjából mind megvannak, de egyes játékosok dühítően jól játszák és szedik társaikat pvpbe, és elképzelni se tudtam mi lehet a trükk, viszont ha lehet billentyű/egér kombózni azért az úgy jóval könnyebb, nem tudtam, hogy a játék engedélyezi és úgy is lehet. Ettől függetlenül én szeretek pvpzni sokszor jó móka 
-
negyven2
nagyúr
Én még mindig úgy vagyok, hogy ha nem kell akkor nem PvP-zek (nem mintha így 628-as szinten nem menne, sőt!). De ezt dolgot (vagy legalábbis hasonlót), én eddig úgy éltem meg, hogy én senkit se tudtam megsebesíteni (de ők igen, meg ha free aim-ben is) és nem lehetet őket bejelölni PiB-el sem. Lehet, hogy ezen felül van ilyen Glitch is ami.
De amúgy, ez a Glitch/Bug annyit tesz, hogy free aim-be rakja számára a meccset (ő is csak így tud lőni, és őrá is csak így lehet). Viszont van Hardcore showdown is már, amiért sok ilyen játékos sírt, mért nem ott vannak? Talán mert így nekik könnyebb a PvP ha olyanok ellen játszanak akiknek nem megy a free aim? Ez mondjuk az "elitista" free aim játékosokra jellemző, hogy őket igazából az zavarja, hogy lock on esetén könnyeb őket megölni (pedig lock on hatókörön kívül free aim van)...
Mindegy, ezek sajnos bonyolult esetek.
-
negyven2
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Elvileg egy adott gombra rá lehet programozni gomb (pl. az említett guggolás glitch, vagy rapid fire). Neten rákeresve olyan €110 környékén vannak ezek.
Mike: az bug, nem Glitch. Legalábbis nekem is volt már ilyen problémám mintha defensive-be lettem volna. Nálam nem csak az Lock On nem működött de bántani se tudtam senkit. Ha meghaltam akkor helyre állt minden.
-
Mike
veterán
válasz
solyom00
üzenetére
vannak olyan kártyák, amiket lvl 50-60 felett érsz csak el
ami most divat, hogy a showdownba defenziv módba mennek be emberek, ami miatt csak free aim módban lehet őket becélozni, de akkor is kevésbé sebződnek, késsel, fegyvertelenül támadhatatlanok.
gusztustalan, és természetesen a Cockstar nem tesz ellene semmit. -
negyven2
nagyúr
válasz
solyom00
üzenetére
3-500+ szintű játékosok többsége igazából a tapasztalat miatt jobb általában PvP-ben. De itt RDO-ban a nagyon jó PvP-s játékosokat nem kötik a rankok. ha olyan a játékos akkor alap fegyverekkel 2-30-as szinten is dominálhatja a játszmákat. Persze ezek a 2-30-as játékosok többségének ezek a második, harmadik profilja.
A nagy szint alapvetően abból jó, hogy mire ide eljutsz már van elég pénzed, hogy folyamatosan vásárold a tonikokat, illetve gyártsd azokból is a III-as szintűeket, illetve folyamatosan fel legyenek töltve Big Game-el (Mint, Oregano, Thyme). Illetve ezen a szinten már minden ability kártya III-as szintű.
A nehezen megölhetőek valószínűleg Tank build-el rendelkezzenek. Csupa olyan kártya ami bónusz sebzés ellenállást add, plusz folyamatos III-as szintű Healt Tonic+big game (Mint+Oregano).
Vagy ott vannak a Tonik/Big Game + gyorstüzelő játékosok. Ők a PiB-es fejlövésre mennek, vagyis meglátnak és már halott vagy mert ment is a pontos fejlövés pl Lancaster-el, vagy valami pisztollyal (Semi/Mauser).
De ott vannak a Sniper-es játékosok is akik általában SB-vel mennek (plusz ugyan-úgy healt tonic+big game), és Carcano (esetleg RBR+attack boost kártyák), vagy bármelyik scope-os fegyver távcső módban).
Vagyis az alap dolog náluk PvP-ben a III-as tonik és a Big Game. De a fent leírtakat keverhetik is. És igen ott vannak azok is akik az ilyen játékokban nagyon profik alapvetően, és itt konzolon azért nem egy mod kontrolleres, vagy bill/egeres játékossal is összefutottam már.
Valamit a ingame glitch-es játékosok is. Pl. ez a játék eleje óta bent van mint hiba (de így ezt csak modolt kontroller esetén, vagy bill/egér kombinációval lehet megcsinálni). Lényegében egy gomb nyomattatásával megcsinál egy gugálást, felállást kombinációt, de mivel nyomva van tartva a gomb ezért ezt a folyatott pár tizeded, század mp alatt megcsinálja, így nehezen lehet eltalálni, viszont ha Lancaster-t használsz ezért egy játékbeli hiba miatt a benne lévő 14 lőszert és kb. 1-2 mp alatt ki tudod lőni (kvázi egy gépfegyver lesz így belőle). Akivel én összefutottam az ráadásul még lag switch-et is használt, mert szinte repült a levegőben.
Szerencsére a dinamitos nyíl, vagy a dinamit azért gyorsan padlóra küldi (vagy PiB+Tomahawk)
Kimaradt, hogy a Rockstar is szemét, mert jófejségből az elmúlt időszakban volt akiknek akár 1000 robbanó lőszert is adott (a 4*100-as kombó az update elött és van, hogy random ajándéként kapsz még egyszer ennyit). Igen még akár a 10-es szintűnek is.
-
solyom00
csendes tag
Sziasztok!
Pvp-vel kapcsolatban lenne kérdésem, tudja valaki, hogy milyen extra túlélő szert vagy milyen egyéb más dolgot alkalmaznak azok a pvp játékosok akik javarészt 300-500 rank között vannak és kivégezhetetlenek? Esély sincs kilőni őket semmilyen formációban, ők viszont nagyon durva mód szedik a játékosokat. Most vagyok 238 ranknál kb minden fegyverem, ability kártyám mindenem megvan, és elvileg 500 valahányas rankig már nem jár semmi plussz. Szval én ezt nem értem...(vagy semmi trükk nincs benne és lehet h 13-16 éves kamaszokkal játszom akik egész nap nyomják és ennyire prók?) 😅
-
need
addikt
Sziasztok...
A Red 2 online lehet más platformosokkal is együtt játszani vagy mindenki marad abba és ott ahol van..?!
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Mike
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
biztos így volt, vannak emlékeim, hogy mindent elvittem a henteshez, de már annyira régen volt. pl lövésem nincs hogy szedek össze egy role-hoz elég aranyat
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Mind az RDO Map-on, mind az alapvetően Collectoros Map-on rajta vannak a legendás állatok megjelenési helyei és infói.
Minta kollekció passz de ugye ezek az alapértlemezt árak amiért el lehet adni őket:
- Farmland Habitats (11 Animals) – $60.00
- Desert Habitats (14 Animals) – $80.00
- Wetland Habitats (13 Animals) – $110
- Mountain & Grassland Habitats (14 Animals) – $140.00
- Forest & River Habitats (13 Animals) – $160.00- Legendary Animals: Patterned (9 Animals) – $480.00
- Legendary Animals: Light (10 Animals) – $500.00
- Legendary Animals: Dark (11 Animals) – $680.00
- Legendary Animals: Red & Blond (12 Animals) – $700.00 -
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
jó, akkor én lemaradtam a collector role-al mert azt hittem a változtatáskor minden randomizálva lett, meg rá is untam,így nem foglalkoztam vele.
a térképen feltüntetett időpontban a legvalószínűbb
milyen térképen?Amugy nekem még néhány legendás állat hiányzik és teljesen nem vágom hogy fogom összeszedni mert nagyon bonyolultnak tűnik hogy mikor hol miért jelennek meg.
Most a harrietnek való sample kollekciókra is dupla van? mert minden nem legendás megvan, és nincs beváltva még.
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Aki most kezdi a játékot az nem fog $625-ért eladni Trader árut. Ezért írtam, hogy a nerf ellenére a Collector Role még mindig jól fizet. Egyrészt nem kötelező kollekcióként eladni a dolgokat. Igaz így csak fele annyi pénzt kapsz/tárgy mint teljes kollekcióban, illetve nem jár az 1500 XP. Viszont legfőképpen kezdőként ott van azok a dolgok amik nem lettek randomizálva. Vagyis a napi 4 kártya kollekció, a 2-4 virág kollekció, az alkoholos üvegek, a tojások és ha olyan a napi ciklus akkor a Family Heirlooms-ok is. Ezekhez bőven elég a full alap Collector role, ásó/fémdetektor nélkül. Ezek összesen (3 virág és a heirlooms kollekcióval számolva) $2155. A Trader 10+ esetén (ha már megvan a medium és a large kiszállító vagon), kb. 4 valós játékbeli óra mire összejön a $625 (igaz mellette lehet csinálni a többit is) és azért ennyi idő alatt simán össze lehet szedni ezeket (online térkép esetén persze). Amúgy ez a $2000-$2155 azok a helyek amik fixek minden nap.
Amúgy az a krokodil az aligátor
, de nekem ez volt a taktikám . Alapvetően amúgy bármikor megjelenhetnek, de a térképen feltüntetett időpontban a legvalószínűbb.
A legendary animal pheromones meg tényleg csak arra jó, hogy ha jelzi a térkép a sárga kérdőjelet, akkor ha kiöntöd, akkor jelzi, hogy hol van az állat. És kb. ennyi a tudása. Vagyis egy pár másodperces idősporoló az egész. -
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Hogy lenne a legjobb pénz szerzésre a collector? Mióta nerfelték azt is ( ha már így beszélünk
) nekem egyetlen kollekciót sikerült összeszednem úgy, hogy van amiből már sorakoznak a 9-10 összegyűjtöttek / db másból meg egy se. Mivel rengeteget lootolok és főleg moonshiner bootlegger missiönökben, ezért tőlük rengeteg antik alcoholt összeszedtem, és abból lett meg a teljes kollekció. Nyíl számolatlanul sok térkép nyitás után is hiányos. ( 1 kellene) Amíg volt működő collector rétkép addig elismerem jó volt, én is akkor gazdagodtam meg.Szerintem a trader az jobb pénzszerzés mióta az állatvilág is rendbe van. Napi egy eladás távolra 650-ért azért az nagyon jó.
Én nemrég jöttem rá hogy elmegyek harriethez, indítok egy legendás állat missiont, majd megölöm megnyúzom és azzal több mint félig van a trader, harriet sem haragszik meg, egyből lehet indítani másikat és fél óra alatt teli van.
Azt mondd meg nekem a hiányzó legendás állatokat hogy hívjam elő? pl az a krokodil amelyik a saint denistől dél nyugatra lévő mocsárban van, már ötödik este nem jön. Azt tudom hogy 3 óránként jön max legendás állat ha már leszedtem egyet. De a napokban meg úgy kb 2 hete próbálkozok hogy aznap először megyek mégse jön. Azt is olvastam / néztem hogy köd vagy villámló sötét esős este kell hozzá, akkor sem jött. Bezzeg a kos vagy mi vapiti mellett az szinte bármikor jön. Másik: hogy kell használni a legendás állat pheromone-t? Kiöntöm mikor a térképen a kérdőjel, hogy hátha ide jön, erre kiírja a játék hogy nincs a közelben legendás állat. harriet mission alatt szintén nem működik.
-
Mike
veterán
na a másik accal csináltam egy új online karaktert. simán ment. az más kérdés hogy most van 15 dollárom, meg vmi gebém, egy olyan ló amit nem is lehet kapni, de nincs a lovaim között se, szóval biztos nem tarthatom meg. a legdurvább hogy egy horgászbothoz is 14es szint kell.
-
hombre[EU]
nagyúr
a pvp tényleg bejött
egy kincs és pár eventtel sikerült ma kb 2.5aranyat...azt hittem vészesebb lesz, de azért kell melózni 
(#8221) LucentTwo most xboxon
-
LucentTwo
tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ha esetleg van Twitch prime/prime gaming előfizetésed, tudsz szerezni 1-2 dolgot, pl ingyen lehet elkezdeni a bounty hunter role-t. De sokszor adnak kupont (benefits) is.
Xbox-on vagy ps-en játszol? Mi is csak 2 hete kezdtük el.
-
morgovas
kezdő
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Vannak olyan pvp játékmódok, ahol nem számít a fegyvered, pl. gun rush, make it count.
Bizonyos eventekkel is tudsz farmolni aranyat, és persze ott vannak a kincsestérképek is (1-2 aranyat adnak). És a már említett daily challenge-ekre is érdemes rámenni. -
negyven2
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Lehet valós pénzért is venni aranyat, de a játékból is ki lehet termelni. Sajnos a legjobb arany dolgot (Daily Challenge) most, decemberben kapott egy elég nagy nerf-et. Én úgy vagyok vele, hogy aranyra most a Bounty Hunter a legjobb (ha jól emlékszem az alap most 15 arany), pénzre meg a Collector Role (szintén 15).
Illetve ha jó vagy benne akkor a PvP alapú játékmódok jók az arany farmra.
Amúgy a Bounty Hunter kivételével, az összes többi Role főleg csak pénzt add.
-
hombre[EU]
nagyúr
elkezdeném a Harriet (Naturalist?) küldetést, de a Sample Kit fizetōs (25arany)
most akkor ezek ilyen fizetōs dlc-k? mennyit kell rákölteni,hogy játszhassak az egésszel...gondolom nem csak ennél az egynél van így -
Mike
veterán
mintha Laci írt már volna ebben a témában, de most nem találom, meg ő ugye boxos ami nem bíztos hogy igaz ps4re
na szóval, mielőtt elveszik a fő karim, adott egy ps4 két accounttal
ha egyiken megvan az rdr2, az online játszható a masik accounttal, persze saját karakterrel, vagy ahhoz kell még egy példány a játékból? mondjuk a Rockstar Social Club miatt valószínű. ha megveszem annak az accnak akkor ugye neki nem kell külön még1x felrakni? -
hombre[EU]
nagyúr
elkezdtem az online story küldetéseket (sheriffek), jól gondolom,hogy nem lehet megoldani (exploit) soloban? a matchmaking miatt olyan hátrányba kerülök már a legelején,fōleg a lovam tempója miatt
, hogy lemaradok mindenrōl... -
negyven2
nagyúr
Nálam is ezt csinálja, de ha megveszem azt aminél beakadt, akkor tovább lehet megint lépni... valamennyire. Általában 1-5 között ugrál ekkor is a lépések száma. De mivel jelenleg ingyen van az összes, ez így inkább csak a szokásos Rockstar féle kellemetlenség. Zavaróbb az, hogy megint eltűnt az összes elmentet outfittem, pedig vágy 4 napig nem volt velük gond.
-
negyven2
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Maga az Online világa, open world működés tekinteteben ugyan az mint a story mode-ban. Vagyis igen állatok, NPC-k, random evetnek tekintetében szinte ugyan az ugyan. Azért szinte, mert az online kialakítás (mint online játék és a P2P alapú kapcsolódás miatt), picit üresebnek tűnhet a világ. Itt főleg a random event/free roam mission-re gondolok. meg talán kevesebb az állatvilág, és NPC-k. De ez inkább csak érzés, mert kb. 10-15%-al lehetnek kevesebben. A NPC interakció is másabb, mert itt nem lehet kvázi beszólni nekik (maximum pár emote-al), és így ha a rend őrei elkezdenek üldözni akkor már a $0-ás vérdíjért is lőnek rád. (elmenekülni el lehet, illetve itt a vérdíj sokkal kevesebb, valamint csak a felét kell kifizetni, ha le akarod szedni magadról).
Viszont a világ reagál ugyan-úgy rád (karakter nemednek megfelelően is). Vagyis megszolnak ha retkes vagy, fegyverrel a kezedben mászkálsz, vagy furcsa öltözetben vagy. Azt se szeretik ha követed őket, vagy csak sokáig mellettük állsz. Azt meg végkép nem szeretik ha nekik mész. Ilyenkor vagy beszolnak, elmenekülnek, megtámadnak, vagy bocsánatot kérnek (ők valószínűleg kanadai bevándorlok). Sajnos ha törvénytelenséget követsz el akkor itt nincs rá mód, hogy megállítsd békésen a szemtanukat.
A kompetitív alapú játszmák mellet van egy Online fő sztori szál ami már lassan két éve nem bővült, am a Land of Opportunities ami jelenleg 13 küldetésből áll (a 14. a már nem kötelező intro mission). Ebből 5 "bármikor" indítható, a másik 8 pedig a honor-od szerint változhat (van 4 Honorable és 4 Dishonorable küldetés). Ezeket 15 percenként lehet indítani, de a quick join opcióval bármikor be lehet lépni random játékosokhoz.
Vannak még a Free Roam küldetések, amik narancssárga korongban lévő emberikonok a térképen (alapból Stranger a nevük) Ezekből 19 van (van olyan is aki több helyen is elérhető). Ezen emberek szinte mindegyike szerepel a sztori-ban így vagy úgy (egy évvel a story mode elött, 1898-ban játszódik az Online). Ezek a küldetések public lobby-ban vannak, és jónéhányba más játékosok is be tudnak avatkozni negatívan (ellopjak a dolgot, megölik a célpontot, felrobbantják a szekeret, stb.), egy részébe nem (vagyis de, de nem nyernek vele semmit), illetve van kettő PvP alapú küldetés típus is (player és Posse kill).
Vannak a posse alapú minis kihívások (ezekhez minimum egy játék kell melléd), a hideout-ok és az ambush-ok. Illetve a Role alapú eventek.
Role-ok esetében is vannak küldetések.
Bounty hunter esetében a free roam-os bounty-k, amik csak szimpla menj el a helyhez és fog el/öld meg a célpontot. A most érkezet Infamous Bountie-k is Free Roam-ban vannak de ezekhez már van egy kis kerettörténet írva. Illetve Legendary Bounty-ki amik esetében már van egy kis háttér sztori is.
Moonshiner esetében is van egy 5 egybefüggő Story szál küldetéscsomag, míg a Naturalist role-nál a legendás állatok esetében is van 14 küldetés szerűség. A Role-ok amúgy bővítik a Open World random tevékenységének a köreti is.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
akkor azzal lehet számolni,hogy min. 22-ig ez lesz ami most van?
ez az 5€-s online csábító,mert néha jó lenne visszamenni az openworldbe, de a storyt már nem igazán akarom(azt kimaxoltam) viszont az online-ba csak 1-2órát voltam. úgy rémlik ott is volt valami kis generic story/küldetés lánc (lehet csak a tutorial) illetve az offline openworld teljes egészében "ott van",ugye? ugyanúgy npc-k,jard, random eventek,állatvilág stb -
negyven2
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A Take-Two/Rockstar Games-től minden kitelik. Jelenleg annyit tudunk, hogy majd valamikor idén a második félévben érkezik az SX/PS5 kiadás GTA V-ből. És kb. ennyi. RDO esetében semmi infó.
Én simán kinézem belőlük, hogy egy, csa külön megvásárolható kiadás lesz. Maximum kedvezményt kapsz ha megvan az One/PS4 kiadás (mint ahogy anno prevGEn-re volt ilyesmi, ha megvolt 360/PS3 kiadás... DLC-i).És ha lesz RDO-ból jelen generációs kiadás akkor ott is az lehet majd a szituáció mint ami majd lesz a GTA V-nél. Én számomra inkább az fontosabb kérdés, hogy mi lesz a Online-al. Átvihető lesz-e legalább azonos platformok között a profil. Mert ha nem akkor én szinte biztosan kihagyom, vagy legalábbis elég erősen meggondolom a vásárlást.
GTA V esetében írták, hogy lesznek majd olyan Online dolgok amik csak jelen generációban és PC-n lesznek elérhetőek. De ez mlég nem azt jelenti, hogy az lesz mint GTA V prev-prevGen esetében, hogy 2015-től nincs rá támogatás. Illetve ugye PS-en, az Online-al játszók minden hónapban kapnak $1 000 000-t. Ennek igazából akkor van így értelme (szerintem), ha legalább a profilt át lehet majd vinni. És bár GTA V-röl írtam itt, szerintem ez egy lehetséges forgatókönyv a RDR2 esetében is.
Hogy 60fps meglesz-e? Elviekben Stadia-n van 60fps mód 1080p (1440p?) esetében. Azért Stadia, mert teljesítményben elvileg hasonló a tudása (bár gyengébb) mint a jelen generációs konzolok esetében. Plusz a Stadia már a PC-s változat grafikaival extráival futtatja. Amúgy ott 4K-ban csak 30 fps van.
-
hombre[EU]
nagyúr
mit gondoltok az online kap majd 60fps patchet? van értelme a mostani RDO verziót megvenni vagy lesz egy újrakiadás enhanced név alatt

-
negyven2
nagyúr
Úgy kb. 8-10 ötcsillagos nehézségű Virgil “The Shepherd” Edwards megcsinálása után, most beadta nekem is
végre azt amikor a célpont a "The Loft"-nál (a kilátó torony) van. És szerintem ez még így havas időjárásban is sokkalta könnyeb mint amikor "Beaver Hollow"-nál (a barlang) van (az se egy nehéz helyszín számomra). Leginkább azért, mert itt nyílt a terep, és nem egy szűk barlangba vagy beszorítva.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként akkor van értelme, ha 7 fős posse-t akarsz, mert azt másképp nem lehet. nagy campet kevesebb helyre tud letenni, azt vedd figyelembe.

Azt nem tudom hogy duplán fizet-e most hogy maga az egyszeri minta duplán fizet

most akkor ezek ilyen fizetōs dlc-k? mennyit kell rákölteni,hogy játszhassak az egésszel...gondolom nem csak ennél az egynél van így