Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Kipróbálom. :-) Ill. kipróbálnám.
Van esetleg a medvének előfordulási helye?Mike: Tegnap vèletlenül elugráltam egy farkas elől,elmentem a legendás farkasért és visszafelé úton (mentem a trapper-hez) betámadott egy farkas,nyomtam mindent és bejött ez az ugrálósdi.Volt időm újratölteni.
Szóval biztos jót írt Laci.Ha felfedezem vmikor a puma rejtekhelyét alkalmazni fogom. -
törölt tag
Puma elől el lehet vetődni kb a végtelenségig. ( Vagy ameddig a staminád bírja). Ilyenkor tesz egy kört, és van időd még egy tonikot is inni. Nagyon könnyen leszedhető ha erre ráérez az ember. Ha meg kifejezetten rákészülök arany core-al, meg iszok is előtte, akkor kétszer is elkaphat, azt is kibírom. Ez érvényes a medvére is.
-
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
a futás nem mindig jön be. online futottam már el medve elől, de utánam jött és elkapott
jobb egy sziklára felmászni
puma elől meg a vízbe kell menekülni, oda nem jön utánad -
Elims
veterán
Megtaláltam a helyet. Mégegyszer köszi!!
Viszont azt nem írtátok,hogy ellenség is van ott.Ott laktak.
Kb.15-20percig tartott amíg lelövöldöztem mindenkit,de tudtam,hogy muszáj.. :-/ (megszereztem a pump shotgun-t)
Szomorúan vettem észre,hogy a növényt nem lehetett leszedni csak megenni. :-(Később ahogy mentem visszafelé,lehetett volna egy jó cselekedet.
Vadászokkal találkoztam.Csittegtek,hogy halkabban,elnéztem abba az irányba amerre mentek,láttam egy szarvast,gondoltam arra mennek,így rálöttem a szarvasra..nagy hiba volt.
Egy nagy kő mögül előjött egy hatalmas fekete-fehér medve,elkezdtem tüzelni a repeater-rel..ez is nagy hiba volt..nekem rontott és szétszedett mint a rongyot.
Ott mit kellett volna csinálnom és hogyan?
Találhatok vhol ilyen medvét? (Nagyon szép volt egyébként.) -
Elims
veterán
Szar helyzetben vagyok. :-(
Az életerőm gyorsan csökken és közben vmi pitos robbanásszerű jel jelenik meg.
Már rákerestem,hogy mi lehet az,gyógyszereket ittam,de semmi nem használ. :-/
Szerintem vmi kígyó mart meg egy mocsaras részen (megint csak kóválygok a térképen..).
Mi lehet a gond?Mit kellene rá inni/enni?
Már aludtam is sátorban/fogadóban,de ugyanúgy esik. -
negyven2
nagyúr
Lehet, hogy mivel az USA-ban van az Xbox felhasználók közel fele ezért amikor ők jönnek fel (ez úgy hazai idő szerint este 11 után) akkor azzal a lendülettel lehalnak a szerverek is. Bár az is igaz, hogy Reddit-en/GTAForums-on igazából mind a PS4 mind az Xbox tábor ugyan úgy erre az időpontra panaszkodik, hogy ekkor lesz játszhatatlannal a játék.
Viszont érdekes, hogy pl. ha ekkor ismerősre, valami PvP alapú játékmódba közvetlenül, vagy random Posse-ba akkor nem jön elő a hiba, mintha csak sima Free Roam/egy adott régióba csatlakoznál. Azt is megfigyeltem, hogy amikor belépés után, vagy random kidob 0x40003002-es hibával akkor elkezd hirtelen fogyni a lobby-ban lévők száma (belepés esetén meg eleve egy ilyen max. 8-10 fős a lobby). Amúgy nem a lobby-ban lévők száma az ami miatt előjön, mert mikor bent vagyok stabilan, akkor nem ritkán 28-30 fős lobby-ban vagyok, vagyunk gond nélkül. Az egész olyan, mintha valami hálózati ütközés lenne, ami kidobálja az embereket.
-
Mike
veterán
válasz
üzenetére
nem a net szar, hanem a szervereik túlterheltek
tökéletes példa a tegnapi
délelőtt belépni sem lehetett, dél körül már beengedett, de tettél 3 lépést, kidobott, este meg már ment
persze ettől ez még lehet hálózati probléma, de akkor országos, mert digin és upc/vodan is ugyanaz volt a helyzet
ja és a support panel választ ad mindenre, dns, mag építsem újra az adatbázist, ja és küldjek videót, mintha a script megnézné -
törölt tag
jó, akkor ezt megbeszéltük
Mi az a "kills from the hip" ?
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Az Update előtt semmi hiba nem volt. És annyira ismerhetsz, hogy nálam azért minden portál nyitva, de a Xbox eleve DMZ-be van. Kedd óta előjött nekem is ez a hibaüzenet, úgy hogy előtte nagyon ritkán volt ilyen hibám, és akkor tényleg volt, hogy az IPS is ludas volt benne. Most viszont elég sok embernek van ez a hibája. Leginkább Xbox-on de PS4-en is előfordul.
A support meg szokás szerint hárít. Pontosabban csak a betanult szöveget mondják az alacsony szintű support-osok.
Igen hivatalosan a 4000-es hiba az a gyenge minőségű "vacak" net miatt van. De mondtam az Update előtt semmi gond nem volt se nálam, se az ismerősök esetében.
-
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
azért tőled már elvárnám hogy tudd, hogy a sávszélesség nem jelent semmit. 1megás nettel is tökéletesen lehet multizni, és lehet gigabites ha packet vagy dataloss van... én erre gondoltam. És a " teszteltem a netet" ezeket nem mutatja ki.
A jelenlegi disconnect problémára a support is a legtöbbször egy bizonyos beállítást ajánl, ezt írják youtube kommentek alatt is., hogy nat type vagy port beállítás meg ilyesmik helyrehozzák ( persze értem hogy miattuk szar most, csakhogy így meg lehet oldani több kommentelő szerint is)
Mióta megjelent ez az update egyszer nem tudtam csatlakozni saját hibámból, azon kívül kb 20órát játszottam vele és semmi gondom nem volt. Akkor nekem miért nincs szerver problémám?
-
SaJtQaC
csendes tag
Egyébként Ps, megpróbáltam most is de kidob egyből.. ps-en netet újra beállítottam de semmi változás.
-
törölt tag
Szerintem PC-ről lesz szó bár nem biztos. Mindenesetre jobb tisztázni.
Amint rágugliztam a hibakódra valamilyen netes kapcsolódási hibát ír többnyire, és néhány megoldást is találtam.De hogy egy netes gamer oldal olyan retardált legyen hogy nem ír bele platformot, az [link] csodás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként mikor gyenge a mobilnetem , van hogy egymás után 3 különböző hibakódot is kidob ha nem tud csatlakozni ( és természetesen a net gyengeségemiatt). Aztán átváltok arra a sim-re amin van erős lefedettség, és hiba nélkül csatlakozik.
Ebből én arra következtetek hogy az ilyen hibák mind user oldaliak. Router, internet, vagy bármiféle beállítás. patch-től várni a csodát reménytelen - szerintem-
-
SaJtQaC
csendes tag
Sziasztok!
Kb fél éve abba hagytam az Onlinet, mert mindig kidobott hibakóddal, gondoltam azóta ki lett javítva.. De nem tudok játszani, 0x40003002 hibakóddal mindig kidob amikor betöltene a játék.. Neten próbáltam találni valami megoldást de egyelőre semmi. Valakinek esetleg volt ilyen hibája?
Köszi -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
jó kérdés. csinálok pár napit, ide megyek, oda megyek, simán elrepül 1-2 óra
lovagolok, tapicskálok a homokban, növényt szedek, iyleneket
nem szoktam szekeret kivinni sem (trader, moonshiner) mert annyi a pénzem mint a pelyva
de mostanában már collectorozni sem
engem ez pihentet
tegnap nem is cusimáztam, mert nem volt kedvem 100 méterenként harcolni -
Mike
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
én pont azt szeretem benne, hogy nem kell csinálni semmit. engem ez pihentet
-
Mike
veterán
ide is írom, hátha valaki a másik topikot nem olvassa, a collector cuccok random lettek az online-ban. tehát a helyek maradtak, de egy nap, ha mondjuk végigmész a coin túrán, akkor lesz amiből egy sem lesz, lesz amiből 3 is
tegnap mentem egy ciklus2-t aminek az eredménye: 7x1, 1x2, 2x3, 5x0
innentől ez nagyjából kilőve -
negyven2
nagyúr
Amúgy rákerestem és igen, be lehet rakni a Player Bounty-kat is a szekérbe...
LaciCRM: Ez az egy videóm van erről és csak azért mert a karakterem alapvetően jókislány a vadnyugaton. De annyira, hogy zavar, h véletlenül negatív honor pontot kapok, vagy ha csökken a honrom, vagy bounty kapok. Van, hogy nemcsak játék lovat, de NPC lovat is felszedek.

Persze ha beszólnak nekem az NPC-k akkor nekik annyi
-
negyven2
nagyúr
Igen. Ha megadod magad a kiérkező Bounty Huntereknek, vagy játékosoknak (vagyis hagyod, hogy bevigyenek a börtönbe) akkor időarányosan le kell ülni a büntetésed. Ekkor bekerülsz a legközelebbi zárkába, ahol kivárhatod amíg letelik az idő, őrjönghetsz, hogy engedjenek ki, vagy lefizetted az őrt, hogy gyorsan szabadulj ki (alapból neked nem kell ilyenkor kifizetni a büntetést).
-
negyven2
nagyúr
Hát igen veszélyes hely volt a századfordulós vadnyugat. És bár Story--ban van lehetőség a kidumálásra, megadásra rossz cselekedet után. Online-ban akkor is szétlőnek kérdés nélkül ha 0$ bounty-t kapsz (vagyis kiírja, hogy köröznek, de azt is írja, hogy No Bounty
) kivéve ha már 10$ fölött van a vérdíjad, mert akkor van már lehetőség megadni magad. De ugye 10$-hoz Online-ban városokat kell kiirtani... 
-
Mike
veterán
visszamentem onlineból storyba
Strawberrybe alig tudtam bejutni, mindig menekülés és bounty lett a vége
indult azzal, hogy a szállodában elvettem a szivart az asztalról, 6 dollár
vkivel összeütköztem lóval visszamenet, 15 dollár
lelőttem pár békebírót, 400 dollárRhodesban odamentem par verekedőhőz, mi lett a vége? egy százas bounty
úgyhogy en storyban már leszarok minden npct, nem az én dolgom
-
wolf13
őstag
-
Elims
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Fasza.. :-)
Fireblade: Így lesz.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ez inkább Rockstar munkamorál, hogy javítunk 3 hibát a frissítéssel, de berakunk 4 újat csak azért, hogy a következő frissítéskor elmondhassuk, milyen f*sza gyerekek vagyunk, mert javítottunk 4 hibát... stb... stb...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Elims
veterán
Gondoltam keresek még legendás állatot és csak kinelöltem egy pontot délen.Utána láttam,hogy piros "megyében" vagyok.Addig ugye nem látszott.
Olyan bug-okra gondolok mint ez a bőr vagy a kártyák amiket fel lehet venni.Felvettem már 3-4-et minimum,de a legutolsó felvétre azt írta,hogy az az első. :-/
Vagy amikor gyalog megyek be egy boltba és vki elmegy mellettem,ő jön nekem és rögtön betámad,ha meg megölöm vérdíj lesz a fejemen.+van még egy-két apróság,amik nem jutnak eszembe,bár azok nem annyira bosszantóak mint az előzők. -
solyom00
csendes tag
Naturalisba ahoz hogy eltudjak kezdeni missiokat Gusnal megkell venni 12 aranyert horned variant fegyvert?
-
negyven2
nagyúr
Xbox-on már tölthető az Update ami 4.69GB ott!
-
solyom00
csendes tag
Mikor lesz ma elerheto az update? Most leptem be es meg sehol semmi
-
Elims
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Így van,hülye is vagyok hozzá+vannak idegesítő inkorrekt bug-ok a játékban.A bug-okkal nem szokott bajom lenni (szeretem az ubisoft játékokat..),de ebben olyanok vannak amik tényleg lehúznak,szó szerint értem.
Nem rossz játék és tényleg nagyon szép(!),de nem ez lesz az újabb kedvencem.A bölénybőrnek híre-hamva,sehol nincs -trapper-nél sincs-. :-/
Remélem a többit nem bénázom el.
Tegnap sikerült a [medve] is.Azt a bőrt odavittem,adott érte $60-t+bekerült a készletébe és medvebőrös ruhát/kiegészítőt már tudnék venni.
Legendás állatot csak egyszer lehet megölni? -
-
Elims
veterán
válasz
üzenetére
Megtaláltam.De,hogy milyen pluszt adna,nem. :-(
+lelovagoltam délre,abba a piros részbe.Nagyon szerettek volna lelőni.. :-/ Aztán le is szedtek,úgy,hogy nem is láttam,hogy honnan.Megint buktam egy perfekt bőrt. (Nem legendásat.)
Szerettem volna ha bejön a játék,de nekem annyira nem mégsem.
Bocs,nem pont a topikjában akarom fikázni,de sajnos sok dolog történik úgy,hogy nem tudom miért.
A sztori módot kiviszem és pihentetem kicsit. -
Elims
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Fasza.. Tudtam,hogy baj lesz. :-/
Köszi!Laci: Ott voltam mellette.

-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
-
Elims
veterán
Megkaptam ingyen a springfield-et.
Kipróbáltam a nagy fehér legendás bölényen.3 golyó volt.
Annak a bőre+még vagy 20-25másik (farkasok,stb.) úszott el. :-(
Felállítottam a tábort és nem dobta fel sehol a gyorsutazás lehetőséget.
Elindultam lovon vissza a táborba,Valentine-on keresztül amiben ketten betámadtak,vmi jót lehetett volna cselekedni egy fa tövében.
Nem bírtam megverni a két embert egyszerre így meghaltam és csont üres lett a gyors fehér ló+lett -$10.81. :-(
Azoknak a bőrőknek teljesen füst van?
Ha igen,nincs vmi lerakat ahova le tudom rakni és ott marad fixen? -
negyven2
nagyúr
-
negyven2
nagyúr
GTA Online and Red Dead Online Updates Coming Soon
"For Red Dead Online, players can expect a massive new update to arrive Tuesday, July 28th featuring a new Frontier Pursuit that will introduce players to the secrets of naturalism as part of an all-new Role, plus a new Outlaw Pass, tons of community-requested features and fixes, and much more to play and discover in the months to come."
-
Mike
veterán
28án jön az update!
-
negyven2
nagyúr
válasz
marilllyo
üzenetére
Elég érdekes ez egyébként az, hogy Xbox One X tulajként pl. pont az RDR2 az egyik leghangosabb játék. Mármint, itt van a leginkább hangja a konzolnak. Viszont az érdekes, hogy igazából nem tudtam belöni, hogy ez miért van. Ugyanis igazából ez ilyen random turbina hang (legalábbis nekem hagos, de PS4 Pro/XOX-val is rendelkező ismerősöm mondta, hogy a éppen felszálló One X (ami nekem annak tünik) meg se közelíti a hangos Pro-t (ami szintén 3-4 havonta van pasztázva, és elmondása szerint olyan a hangja mint egy 40 éves rakéta porszívónak).
Ez a random hangoskodás onnan jön, hogy van amikor ugyan azon a helyszínen van hangja, máskor meg ugyan az a helyszín időjárás, és csöndbe van. Azt is észrevettem, hogy ha éppen szállna fel a gép akkor ha az eget nézem akkor elnémul. Illetve ha behozom Xbox-on a Guide-ot akkor is elhalkul. Vagyis én ebből azt szűrtem le, hogy mintha nem lenne köze, pontosabban nem mindig attól függ, hogy mi van éppen a képernyőn (mi van kiszámolva a GPU-val). Ja és igen. Ha behozom a térképet, vagy a játékbeli katalógust (vagy boltban nézem meg azt), akkor egyből rákapcsol.
Úgyhogy igen, One X-en is tudd hangos lenni (még ha hűvös van a szobába akkor is). Bár igazából mivel fülessel játszok (CloudX) így annyira nem hallom, csak ha leveszem.
-
Elims
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
Várok még vele.Első játék ami ennyire tekeri.
Szobában kellemes idő van. :-) Nincs hőség.Véletlenül bukkantam rá egy glitch-re.Mint a gta-ban az autók duplikálása csak itt a bőrt lehet.
Nem akartam,nem direkt kerestem,de ha már így jött össze duplikáltam párat.
Ja,é "fogtam" halat bot nélkül. :-)Melyik lehet az a bőr ill. bunda,amelyik a legtöbbet ér?
Itt a kemping-ben nem lehet később sem eladni? (Ha nem,nem gond,majd csináltatok egy szekeret és azzal viszem el a cuccokat). -
marilllyo
veterán
Hát...én most nemrég újrapasztáztam az enyémet és az öcsémét is. Mindkettő pro. Mx4-gyel természetesen...Az enyém újabb szériás. Csodát nem művelt... Vagyis igazából úgy mondanám, hogy az Rdr2, Last of Us 2...stb. Szóval az ilyen húzós játékok alatt a legtöbbje süvít. Pasztázás után sem lesz néma. Meg azért függ attól is, hogy hány fok van a szobában. Szóval egy jó kis déli-tetőtéri napsütötte panelben izzadni fog. Míg egy jó falusi tömésházban, vagy klíma mellett halkabb lehet.
Ha túl melege van...úgyis lecsapja a gépet. -
Mike
veterán
először mindig a fehér mellékküldetéseket csináld, aztán a sárga story küldetéseket. ha akarod pimpelni a tábort, akkor azt Valentine mellettiben csináld. nem tudom mennyire izgatnak a trófeák, kell e platina?
online egyszerű, csinálsz egy karit, és jössz játszani
inkább bagoly típus vagy, vagy veréb? -
Elims
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Köszi!! Ezt magamtól soha nem tudtam volna meg.
Allein: Biztos vagyok benne,de azért megkérdezem,a hdr be van kapcsolva nálad is.?
A full-os karaktert arra értettem,hogy stamina/életerő max-on+fegyverek/ruha.Ilyesmikre gondoltam.Amiket idővel/pénzzel fel lehet vinni úgy,hogy a sztoriban nem nagyon haladok.
Lassan megyek ezzel a részével,kb. chapter 2 fele van meg,de a mentésnél már 18%-ot ír. :-/
Ennyire nem akartam "rohanni".Marilllyo lovát mindenképp szerezd meg.
Nekem [EZ] nagyon sokat segített.
Ami nagyon fontos!Meleg ruhában menj oda és ha a lóra kerülsz a bal analógot húzd lefelé+tartsd magad a lovon.Azaz ha dőlsz balra,bal analógot húzd jobbra is.
Ezeket nem tudtam,így rászaladt egy kis időm.. ;-) -
allein
addikt
Öt év után váltottam PS4-ről a PRO modellre
időközben pár napot PC-n toltam. Én PRO-om annak ellenére, hogy használtan vásároltam, olyan mintha zsír új lenne, nagyon keveset használt, nincs hangja a játék alatt. Lemezen van a játék de ez gondolom csak ahhoz kell, hogy elindítsam a játékot.Lehet érdemes lenne újrapasztázni.
A korábbi PS4-en nem játszottam a játékkal.
Mit érdemes, milyen sorrendben kell, érdemes játszani?
(#7887) Elims Mitől lesz fullos a karakter, ha nem a story-tól?
-
Elims
veterán
válasz
üzenetére
De,azért van,de mégegyszer,eddig egyik játék sem tekerte ennyire.
Mike: Ezt a gépet használom már a megjelenése óta,eddig ennyire nem volt egyik játékkal sem.
Ezért kérdeztem,hogy aki szintén pro-t használ,annál is süvít?Allein: Köszi,de most váltottál számítógépről (aminek örülök.. :-) ),így sok tapasztalatod még nincs.
Viszont ha később játszol majd mással,észreveszed.
Legelső szériás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi