Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
A kedden érkezet esetében ne gond az időjárás, mert a barlangban van a nagy része.
solyom00 A mostani 3 új LBH esetében valóban, 4-es szinten nincs Lock-On, de minimális rásegítés van. Scope-os fegyverek esetében nagyobb. És nem is kapcsolható ki. Nem egyszer volt olyan, hogy 5. szinten (ez ugye annyiban nehezebb mint a , hogy nem jelzi az ellenfeleket a minimap) lövök az ellenfélre és átfut egy másik NPC, és érezhető volt, hogy picit arrébb húzta a célzást (mintha megfutja volna a szél). Mondjuk ami zavaró ilyenkor az a lovad. Ugyanis ilyenkor arra van Lock-on. Igy ha a közeledben van akkor van, hogy inkább azt fogja be, a szabad célzás helyet.
-
negyven2
nagyúr
válasz
solyom00
üzenetére
Egy kicsit taktikázni kell (vagyis nem rohanunk előre csak úgy Leeroy Jenkins felkiáltással), de nem olyan nehéz. Meg tud szivatni ilyenkor a játék (mert ugye az NPC-k ugyan úgy látnak és lőnek mint előtte (vagyis tök sötétben és sűrű ködben is pontosan látják hogy hol vagy). Viszont a pályák úgy vannak kialakítva, hogy tudsz fedezéket használni.
Mondjuk a pontosság kedvéért. Assisted Aim van, csak a Lock-On mode van free aim-re állítva. Előbbi lényegében azt csinálja, hogy picit rásegít lövéseknél (vagyis ha már a feje mellé célzol akkor is el találjahatja az ellenfelet, míg az utóbbi a célzáskor mágnesként rajta tartja az NPC-n a célkeresztet. -
solyom00
csendes tag
Online bounty hunter új legendary küldetéseknél a 4 csillagosoknál ahol már nincs auto aim mindenki szenved vele vagy csak én vagy a béna
5 csillagig else jutok else tudom képzelni az, hogy lesz meg. -
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Megjelenéskor egyszer már végigjátszottam, de most újra rám jött a kovbojosdi.
Nem egészen emlékszem már, hogy mi volt pontosan, ezért lenne egy kérdésem.Nagyjából még az elején vagyok, most költöztünk az új táborba, és van itt nem messze egy kishölgy -vergődik egy ló alatt, el kéne vinnem Valentineba.Na most valahogy sikerült gyalog arra sétálnom, ló persze a közelben nem volt, a csajszi pedig bedurcizott és elindult gyalog.Párszor már visszajöttem a helyszinre, de nem találom, később még összefutok vele valahol?Rémlik, hogy van valami folytatása a questnek.
-
Rossi
addikt
válasz
üzenetére
Megnéztem az első youtube videót erről a challenge-ről, tegnap (másodszori nekifutásra) pont ugyanezen az útvonalon mentem.
Egy pocsolyát is víz érintésnek vesz?
Szerk.: Nem is izgulok a kontrolleren, csak sajnálom a mikrokapcsolót, és feleslegesnek tartom a folyamatos, sűrű nyomkodást.
-
törölt tag
Én kinyomtam 100%ra ( és a GTA V -t is a kifflom acsival együtt, ahol szintén sokat kell nyomni mert nem trükköztem) mégis bírja a kontroller. Sőt PC-n is ugyan ezt használom 3 éve, és csak a gumi kopott el ami cserélhető. Szóval szerintem semmi baja nem lesz. ( Lehet hogy idegesítő, nekem nem tűnik már fel) PC-n lehet állítani hogy nyomásra fusson vagy nyomkodásra. Nem emlékszem konzolon lehet e
A horsemannál lehet valamint nem jól csinálsz, nem? Bár ahogy értem tudod mi a lényege: nem mehetsz át folyón. Nekem is megvan ez, elsőre sikerült.
-
Rossi
addikt
Xbox kontroller A gombja szerintem hamar feladja a harcot, amennyit nyomkodom, hogy vágtasson a ló...
Horseman challenge meg nem tudom miért nem jön össze, konkrétan a Strawberry - Saint Denis vágta víz érintése nélkül.
Bőven megvagyok 9 perc alatt, mégsem teljesül.Ez az egy dolog (A gomb őrült nyomkodás) rendkívül idegesít a játékban, egyébként nagyon beszippantott a single része.
Tegnap este csak sétálgattam a Saint Denis melletti mocsárban, és nézeggettem az aligátorokat, békákat, vízi kígyókat, madarakat stb. -
negyven2
nagyúr
válasz
solyom00
üzenetére
Pedig azt hittem elküldtem a választ erre...

Úgy igazi taktika nincs rá. Illetve van több is. A legkönnyeb az privát lobby (póker asztal), de itt érdemes pl. Stranger mission, Bounty Hunter alatt keresni őket. Ugyanis ha valami free roam mission van a közelben (Moonshine Bootlegger, Hideout, Ambush, vagy random event) akkor nem rakja le őket.
Nálam ami leginkább bevált (de messze nem 100%-os taktika) az az, hogy kinéztem egy állatot egy másik megyében és odamenetem a megfelelő időben. De itt egy példa a Snow Buck-ra:
Ugye a Shadow Buck Tall Trees-ben Manzanita Post és Aurora Basin között jelenik meg reggel 6:00 és 9:00 között tiszta időben. Vagyis én kb hajnal 3-4 között bemegyek Blackwater-be és ott nyomok egy új Sessiont (Online/Free Roam), mikor lerak akkor elindítok vagy egy BH mission-t (hagyományost nem az most érkezettet), vagy egy Stranger mission-t (Hector van Bw-ben). Amint elindult a küldetés, nem törődők vele, hanem ellovaglok arra helyre ahol megjelenik a Buck (lehetőleg 6-9 között legyél ott. És kb. ennyi. Általában 10-böl 5-6 esetben megjelenik.
Alternatív megoldás, hogy a kívánt helyen, időben, időjárási körülmények kötözött váltok lobby-t, de ez kevésbé sikeres.
Viszont arra figyelni kell, hogy elvileg ezek vonatkoznak az állatok megjelenésére (azért elvileg mert én már mindkét véglet tel találkoztam).
-ha megtalálsz egy állatot (megjelenik a kérdőjel, akkor valós 48 percig nem fog újabb megjeleni (bár nekem már volt olyan, hogy 20 percen belül 3 is szembe jött, de azt más akár játékosoknak spawnolhatot be).
- ha megjelenik és egyeltelen egy dolgot is track-elsz belőle (még akkor is ha már korábban megvolt), akkor abból a fajból (Buck/Panther/Bear/etc.) 72 órán belül nem rak le neked másikat, se a másikat (küldetéses állatok nem számítanak bele).
- a kisseb testű állatok (tehát amiket fel lehet venni) lehetőség van a Sample és kill-re, de ilyen esetben csak a Butcher/Cripps veszi át Gus-nak nem lehet eladni a prémet.
- Gus csak a lenyúzott prémet veszi á amiből kabátot csinált! Vagyis ha csak mintavétel nélkül megölöd az állatot, de nem nyúzod meg, és így adod le neki akkor, nem lesz belőle Garment Set. -
solyom00
csendes tag
És a 28 free roam-ost, hogyan lehet könnyen megtalálni?
-
-
solyom00
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy online naturalistba legendary álltokat hogyan lehet 100%ra megcsinálni? Ha mission-be választom akkor ugye nem lehet kill és skins-t gyüjteni, ha a collector mapen nézem a legendás állatok helyét hiába bolyongok nem találom őket. Valakinek valami tipp? -
Mike
veterán
válasz
vendingo
üzenetére
ha megnézed a térképet, vannak rajta sárga jelzések, azok a story missionok, van belőle vagy 10, emellett vannak a okkeres körben integető emberkék, azok is adnak küldit. továbbá vannak role-ok, collector, trader, moonshiner, bounty hunter, naturalist, ezek elkezdéséhez küldetésket kell csinálni, illetve aranyért engedélyt venni (30-40 aray / role)
van a gyorsmenü, illetve belépéskor is megtalálod a kezdő képernyőn a showdownokat, abból is van úgy 5 csoport, amibe random rakosgatja be különböző játékmódokat, ezeket sorban végigpróbálgathatod, mi tetszik, ezekhez arany se kell
és vannak az eventek, amikről értesítést kapsz, oda is el tudsz menni, ahhoz csatlakozás is a gyorsmenüből történik, invite szekció
végül pedig ahogy lovagolsz, a világban is történnek dolgok, hide-out, valaki segítséget kér, vagy ki kell szabadítani, legendás állatra bukkanszmin játszol? ha ps, abban tudunk segíteni, mi minden este fent vagyunk igaz most kicsit rossz szájízzel
-
vendingo
veterán
Az online résznek mi a lényege? 1 órán át kerestem benne a logikát, de nem jöttem rá. Azon kívül, hogy lehet lovagolni, meg állatokra lövöldözni van benne egyéb tartalom? Se másik playert, se küldetést, semmit nem találtam benne. Se pvp se semmi. Mire jó? Vagy csak én nem jövök rá a lényegére?
-
Mike
veterán
és egy újabb kritikán aluli update
-
negyven2
nagyúr
-
vendingo
veterán
Üdv. Érdemes a bővített változatot venni, vagy elég az alap? Ad annyi pluszt a bővített, hogy megérje?
-
boost
veterán
Befejeztem az RDR2-t, végül XSX-en és LG Oleden és azta! Mind technikailag, mind maga a játék fantasztikus. A játékról csak annyit, hogy nekem a Veteran mellékküldetés volt a legjobb,
Persze maga a sztorik nagyon jók voltak, de ez volt az amit én eltettem magamnak emlékbe..főleg úgy, hogy Johnnal fejeztem be, és így az öreg visszaemlékezett Arthurra. Imádtam a köztük levő kémiát. Technikailag meg a HDR nekem csoda volt. Az is különös volt, hogy két féle HDR volt beleépítve, és pl a Game esetében volt olyan, hogy kiléptem az ajtón egy istállóból, és szemembe szúrt a fény, mert szemben volt a nap. Rendesen kellemetlen volt a napra nézni. Átváltottam Cinema HDR-re, és ott simán csak világos volt, kék volt az ég és nem volt ott a vakító nap.
A negyedik fejezetnél vettem fel két év után a fonalat, és mivel akkor rohantam, most 25-30 órán át csak azzal voltam elfoglalva, hogy a mellékküldetéseket csináltam, és nagyon élvezetes volt. Nem rohanva, egyszer sem fast traveleztem. Vadászni is imádtam, és szerintem kb az összes stranger küldetést megtaláltam. Challengek közül is sokat. 10 éve játszottam az első résszel, és mivel megjelenik, akkor lehet, hogy jövőre újra végigjátszom. így azért más lesz a sztori, és az angolom is jobb.
Pár szót a játék élményről XSX-en. Töltési idő nem volt, a régi fotókat egyszer láttam, az első induláskor, akkor is csak pár másodpercre. Emlékeztem, hogy XOX-en mennyit nézegettem őket. Tudom ez már nagyon off, de a Quick Resume funkció XSX-en egy csoda, egyszer sem volt gond a játékkal, még mikor kihúztam és átraktam az XSX-et másik helyre, akkor is már másodperc alatt indult a játék, és ott, ahol abbahagytam. Úgy is, hogy volt, hogy közben a Cupheadet indítottam el.
-
solyom00
csendes tag
Sziasztok!
Collectoros webes térképén lévő dolgokat miért nem találom egyiket se a játékban a helyén? Xboxon játszom. -
VTom
veterán
válasz
bexinho23
üzenetére
Más játékokhoz képest pocsék a HDR, oleden is.
Na de mindegy, gyanítom, hogy hiába várok patch-re, legfeljebb tényleg megcsinálják a remastered/remake csomagot a két részre 100€-ért, annyit meg azért nem ér nekem.
Sajnálom, mert egyébként nagyon jó játék, el lehet merülni benne, és szeretem az ilyeneket. -
VTom
veterán
válasz
bexinho23
üzenetére
Nem csúnya maga a játék, de ettől a felbontástól annyira homályos a kép PS-en, hogy nekem rendesen fájt tőle a szemem az elején. Ezen kívül a HDR-t is elb@szták PS-re, erről is zengtek a fórumok anno.
Mindegy, én türelmes vagyok, várok még, hátha érkezik next gen patch, ha nem, akkor elengedem. -
VTom
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Persze, mert natív. PS-re sajnos elb@szták a játékot.
-
boost
veterán
már közel 70-80 óra van a játékban, de még ki se próbáltam az online-t.
-
VTom
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Remélem utána nekifekszenek, hogy kiadjanak egy patch-t PS5-re, ami végre natív 4K-ban fut, nem 1920x2160-ban, amitől kifolyik a szemem, olyan homályos.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Pedig Series X|S és PS5 (de még One esetében is) megoldható lenne, hogy csak azt szedje le ami kell belőle. De ugye nem tudjuk, hogy hogyan van összeszigszalagozva a játék. Egyébként szerintem pár dolgot biztosan kihagynak azért, hogy PC-n ne legyen olyan egyszerű unlock-olni a Storyt külső programmal.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Major Lion
üzenetére
-
negyven2
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
RDR2 esetében amikor bent volt Game Pass-ban akkor nagyon lehetett érezni, hogy megnőt az új játékosok száma. Nem csak abból, hogy tele volt sok 4-10 szint körülivel, hanem mert se előtte, se azóta (igaz azóta vacak a matchmaking része a játéknak, és még valamit elrontottak a public free roam-ban is így átlag csak 10-14 játékos van bent egyszere)., nem támadott meg annyi (előtte is alig utána is szinte senki), kezdő játékos. De azon időszak alatt minden nagyobb településen mindig volt valaki aki GTA-ban érezte magát, és megpróbált megtámadni.
Amúgy a másik, hogy ez a kiadás valójában egy letiltott Story résszel rendelkező RDR2 (jelenleg nekem 121.1GB-ot foglal One X-en, és ez megm123-at fog foglalni). De az 5 dollár-os bevezető ár eléggé megdobja majd a játékos bázist ismét (nem mintha gond lenne vele most se, sőt!).
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
mert amúgy nem
kell a pénz, meg a vevő
aki végre vesz aranyat -
Carlos Padre
veterán
December 1 - jön a Red Dead Online Standalone
Red Dead Online – the vibrant, ever-evolving world where you can take on a range of unique roles and pursuits to blaze your own outlaw trail across the American frontier – will be available to purchase as a standalone game from the PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store and Steam on December 1st.
For the first time, new players who do not already own Red Dead Redemption 2 can experience everything Red Dead Online has to offer, including access to all future content updates.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Igen az kimaradt, hogy mentésénként kezeli ezt a kijelzést. Vagyis ha legutolsó mentett állás alapján számolja (új játék esetén elölről).
Nekem ez a első, 100%-os időm (közel két éve nem töltöttem be):
Xbox-on szerencsére számolja, de ott meg minden benne van (töltés, menü, Online, Story).
Ott ez az állapot:
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Fő küldetéssel elhiszem.
-
negyven2
nagyúr
2 aim típus van. A Free Aim, amikor is nincs semmilyen célzás rásegítés, maximum "bullet" rásegítés, ami néha akkor is eltalálhatja az ellenfelet, ha nem hajszál pontosan lösz rá (igazából nem tudom, hogy ez valós vagy nem, de mikor free aim-ben vagyok akkor sokszor volt olyan, hogy láttam, hogy mellé ment a célzás, de eltalálta mégis az ellenfelet). Vagyis a free aim az olyan mint amikor PC-n játszol.
Az assisted aim felépítése kicsit komplikáltabb.
3 típus van alapvetően benne:
- Normal: az alapértelmezett beállítás ami a közeledben lévő ellenfeleket fogja be aránylag egy jó nagy szögben (vagyis ha lenyomod a célzást akkor a legközelebbi ellenfelet fogja be automatikusan a látómező kb. ⅔-ról).
Narrow: csak azt az ellenfelet fogja be akire éppen nézzél, valamint nem tartja rajta a célzást mozgás közben (lényegében átmenet a Free Aim és a Assisted Aim között).
Wide: ez szintén a legközelebbi ellenfelet célozza be, viszont itt a teljes látómezőben van befogás (nagyon kezdőknek ajánlott, illetve PvP masterek használják, viszont egy idő után zavaró lehet, hogy mindet befog ami a közeledben van)
Ezzel kívül van még az Aim Assist Strength beállítás ami a befogás erősségét jelzi, és maximális szintén amíg el nem engeded a célzást rajta tartja a célzást a célponton.
Ezeket a beállításokat külön lehet lóra, szekérre és gyalogos módra konfigurálni (vagyis pl. gyalog lehet gyengébb aim, míg lóval be lehet állítani a maximumot, vagy ahogy érzed).
-
negyven2
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
-
Rossi
addikt
Üdv!
XSX-en szűz konzolosként érdemes nekiállni a játéknak?
A kontrolleres célzásra gondolok, hogy mennyire kell mesterlövésznek lenni.
(PC-n nem lenne kérdés, de 3 éve nincs PC-m, konzolom meg most van életemben először.) -
PS-en valahol meg tudom nézni a statisztikám, hogy mennyit játszottam?
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hát most én nem értem.
A mókus a 2. végén van, én meg az elsőről linkeltem videót. [link] ebben a hsz-ben: Ott meg a fiával mész tovább a vége után.- az 1-re vonatkozott -
negyven2
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
Mert a RDR (2010) közvetlen folytatása a RDR2 epilógusának. A szereplők egy része benne van mindkét részben. Lényegében az RDR2-böl tudjuk meg, látjuk, hogy hogyan jutott oda John ahol az RDR elején van. John Marston a Van der Linde gang egyik legrégebbi tagja. Arthur-al után nem sokkal érkezett ő is (találtak rá), kb. az RDR2 története elött kb. 20 évvel. Arthur és John lényegében együtt nőttek fel. Ezért természetes, hogy az RDR2-ben is ott volt végig, viszont a játék vége felé közeledve azért egyre jobban azt érezhette, hogy Dutch-nak mindegy, hogy ott van, vagy sem. Mikor a Saint Denis-i rablás után elkapták, és mikor visszaérkeztünk Guarma-ról, nem igazán törte magát, hogy kiszabadítsuk őt a börtönből. Később mikor vonatot raboljuk ki és lövést kap, akkor lényegében már meg se próbálja (Dutch), megmenteni, vagy legalább megkeresni a holttestét. Ekkor válik véglegessé John számára az, hogy innen menni kell (előtte is már mondogatta Arthur-nak, hogy fogja a családot és lelép, mert Dutch már nem az aki régen volt). Az RDR-ben (2010) pont ezek miatt, és mert ugye a szövetségi ügynökök fogva tartottja a családját, fogjuk majd levadászni a megmaradt tagokat (Bill Williamson és Javier Escuella-et, na meg Dutch-ot).
Segíteni nem tud neki a régi csapatból mert elvileg ilyenkor már Sadie Dél-Amerikában, pedig Charles pedig Kanadába költözött (illetve ekkor még nem létezett a RDR2 sztorija se fejlesztőknél).De ez ugye benne van a játékban eléggé látható módon is, vagyis látnod kellet volna ezt a végigjátszásod alatt. 
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Válasznak írom, de igazából RDR (a 2010-es) End Game Spoiler!!!
Ilyen szempontból az RDR, picit hibás, mert nem rágja az ember szájába a Story lezárását. Mondjuk az, hogy John halála után ugrunk 3 évet 1914-re és ott állunk Jack-el a szülei sírjánál ahol ki is van írva a nevük az elég egyértelmű. Viszont ami szerintem a picit játéknarratív hibának is tekinthető, az ugye az, hogy a valódi vége (credits), az csak egy szimpla mellékküldetéssel van jelölve (és ebben is ha eddig nem lett volna egyértelmű, akkor elmondja karakter, hogy ő Jack Marston). -
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hát hogy ért neked véget ? [link]
-
negyven2
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
De nem csak onnan lehet ismerős, hiszen konkrétan a második küldetés a RDR2-ben az, hogy keressük meg majd mentsük meg John-t (nehogy farkaseledel legyen a hegyekben
). Az egész játékban ott van végig a táborban és mellettünk. Arthur lényegében általa éri el a megváltást (Redemption), hogy egy jobb jövőt biztosit neki és a családjának). -
negyven2
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
Mármint hogy értve? Arthur ugye meghalt a Chapter 6 végén. Az epilógus 8 ével később játszódik (1907-ben), és ekkor már az RDR1 főhősét John Marston-t irányítjuk.
A Jim Milton az egy álnév, mert bár eltelt 8 év, de azért valószínűleg a fejvadászok és a hatoságok azért még keresik azt az illetőt aki ezen a néven van (meg persze a Rip Van Winkle álneve is ismert lehet). Plusz ha valamelyik régi ismerőse meghalja, hogy itt ez a Jim Milton (JM), akkor levágja, hogy valószínűleg Marston lesz, főleg mivel az általuk ismert Andrew Milton már halott (az ügynök aki Van Horne-ban ölünk meg Arthur-al, aki fogva tartotta Abigail-t). Az Epilogus azt lehet úgy is nézni, hogy egy Prologus a RDR1-hez (ami 1911-ben játszódik már). -
-
modflow
veterán
Valaki leírná nekem, hogy az epilógusban
Mi ez a Jim Milton vs. John Marston álnév? Nem vágom annyira a sztorit már. Most a vége hamarabb játszódik, mit maga a játék? -
-
solyom00
csendes tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Már kikerestem, de ott mindegyik videon mind egy dobasra dobta le a 80-at...szenvedek vele egy ideje.
-
solyom00
csendes tag
Sziasztok! Story modban sharpshooter 4-nel elakadtam. 4 footon mulik hogy meglegyen a 80. A kiskocka ami pirossal kipipalodik ha teljesitem ez van melle irva: 76 of 80 foot thrown tomahawk enemy kill. Akar milyen tavolsagbol dobok nem sokerul megcsinalni. Mivel probalkozzak h jo legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
5 csillagig else jutok else tudom képzelni az, hogy lesz meg.