Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Van egy a pc-s képeknek
-
negyven2
nagyúr
válasz
gyimger
üzenetére
Nem bántásból írom, de ne legyünk már ennyire túlérzékenyek... poénnak szánt abból kiindulva, hogy a PC-s kiadás miatt lett nyitva a másik topic, és mégis ide írja. Ami nem gond szerintem semmilyen szinten. Csak érteni kell a viccet. Btw. Laci PC-re is megveszi a játékot, és mindkettő platformon fog játszani
-
korte019
tag
válasz
mrgregoryan
üzenetére
Már lehet előtölteni.

-
Mike
veterán
válasz
mrgregoryan
üzenetére
én most szakítottam meg velük mindennemű kapcsolatot
van pc-s topik, elkülönültek
ott tessék izgatottan várakozni
-
Mike
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Akkor jó az alap. Azért kérdeztem mert a ps storeban épp az ultimate akciós
-
Mike
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ultimate mennyivel drágább?
-
Anonymus23
veterán
Pont ez lett volna a kérdés, hogy Alap vs Ultimate
Mondjuk ha a skinek/emotok/time saving/early acces nem érdekelnek, max az olyan dolgok, hogy extra tárhely az itemeknek (már ha itt van limit egyáltalán), extra küldetések stb...
"Kicsit" megszívatott az Ubi a Div2 Ultimate kiadással, és inkább itt kérdezem, semmint a marketing szöveg x-edik elolvasása... -
Mike
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nincs
Az ultimate esetleg -
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
PC-re szeretném megvenni a játékot.
Megéri a drágább kiadás az alap verzióhoz képest? Van tényleges érdemi többlet benne?
Vagy csak esetleg time saving és midnen elérhető az alap verzióban is csak többet kell érte lovagolni?
Előr eis köszönöm a segítséget!
-
NemMo
őstag
Amikor egy strangertől kapok egy ház kirablási tippet, akkor azt miért nem jelöli a térképen?
-
VTom
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Én a héten kezdtem bele :)
Eddig nagyon adja a western hangulat, a "vontatott", ráérős, történetmesélős lovaglások, hogy véletlenül is bele lehet futni pár szuper mellékküldibe.
Nagyon jól összerakott játék, a R* ismét magasra tette a mércét. Több száz órát belepattintok szerintem.
Nem mellékesen gyönyörű a játék (PS4 Pro) -
törölt tag
Mikortól, vagy hogyan lehet két pisztoly nálam? leírnátok pontosan mit és hol kell megvenni hozzá ?
-
negyven2
nagyúr
-
törölt tag
már linkelte valakinek, lehet pont neked( ja nem , visszanéztem): [link] interaktív térkép, baloldalt minden ott van. Még ez is : [link] hogy mikor melyik nap van
The Collection Maps & Collection Map Change:
The collection maps:
The collection maps work according to this logic:Monday (Collection map 3)
Tuesday (Collection map 1)
Wednesday (Collection map 2)
Thursday (Collection map 1)
Friday (Collection map 3)
Saturday (Collection map 1)
Sunday (Collection map 2)Please note: The
Red Dead Redemption II Collector Mapwill always use the correct collection map automatically. -
negyven2
nagyúr
Minden héten van egy adott heti heti kollekció ami kell Madam Nazar-nak.
Ez a mostani lista:
Cheaters Suit:
-Queen of Wands
-King of Cups
-Ace of Pentacles.Ennek az idejét számolja vissza.
Minden dolog az kollekcióban eladva kétszer annyit ér + minden kollekciói után jár XP. Ezeket külön is eladhatod, de akkor csak a pénzt kapod meg. Kezdéshez jó ez a szisztéma is persze. én úgy szoktam, hogy ha valamiből kettőnél több van (minden elemből darabonként max 10 lehet nálad), akkor a kettőn felüli részt eladom.
Amúgy nem csak a linkelt oldalon lévő fix helyen vannak kártyák mg egyebek, hanem azon kívül még sok helyen. Valamint loot közben is lehet kapni random bármit.
-
wolf13
őstag
Még csak most álltam neki a Collector részét. Megkerestem az 3 első kártyát. De nem teljesen értem , hogy van nálam mégis több db.

Ezeket mind eladhatom a C asszonynak ? (Bár azt minap itt olvastam, hogy kollekciókba jobban érdemes.) Vagy valamelyiket később még használnom kell valamire ? Azt láttam, hogy számol vissza (jelenleg) 6 nap valahány óráról a menübe.
Ez pontosan mit takar, mi történik ha lejár az idő, és nem teljesítem?Köszi
-
negyven2
nagyúr
Én bár Xbox-on vagyok de itt nagyon ritkán van, hogy kidobál a játék, de tényleg. Illetve szinte mindig tud csatlakozni lobby-hoz. Ha valamiért nem tud, vagy kidobál, az a legtöbbször azért volt mert probléma volt a internet szolgáltatommal.
Amúgy az mostani Legendary Bounty talán az eddigi legjobb, baromira jól megvan csinálva, és a küldetést is nagyon jó. Várom mi lesz majd 5 csillagos nehézség-en
-
Wlac
Ármester
válasz
Triathlete
üzenetére
Arra gondolsz, hogy kidob a játék/lefagy a szerver? Én hetek óta játszom az Online-t, de ma volt az első ilyen.
-
Triathlete
senior tag
A R* szerverrel való kommunikációs probléma mennyire valós még, mit tapasztaltok? Sok YT csatornán ami a játékot mutatja be mindig meg van említve, hogy gyakran előfordul.
-
negyven2
nagyúr
Nagy valószínűséggel igen. Bár nem tudni, hogy változtatnak-e a valamit a PC-s kiadásban a Role-okon.
Meg eleve a konzolokon is ez-e a végleges lelőhely, mert sajnos tényleg elértékteleníti a pénzt a játékban ezeknek a gyűjtése. Persze most is tudnék még rengeteg mindent venni, de ami kell az már megvan, ami maradt az meg majd ha kell akkor megveszem (ez már főleg csak ruha).Amúgy az kimaradt, hogy bár a mosatni update után könnyen lehet sok pénzt szerezni, de ez valójában úgy működik kicsit mint GTAO-ban. Vagyis azért a legtöbb dologhoz kell pénz/arany, hogy elinduljon (meg Role szint). Pl. a Collector maximális kihasználásához (vagyis, hogy mindent össze tudj szedni a térképen) 5-ösz szint kell, meg vagy RDO$1050 (ásó+fémdetektor). Persze ezek nélkül is gyorsan tud jönni a pénz most már.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ezt már linkeltem korábban is:
Red Dead Online - Collector Map
Itt mindig az aktuálisan elérhető gyűjthető dolgok helyei vannak (ez minden nap hajnali 2-kor változik), illetve Madam Nazar aktuális táborhelye is látható (ő meg minden nap reggel 8-kor vált helyet)
-
negyven2
nagyúr
Hát ha a X360/PS3-as GTA V-öt és a One/PS4/PC-s kiadást nézzük akkor semminyire se (vagyis minimálisan). Mondjuk ott jött egy FPS mód meg egy kettő plusz miniküldetés, rádiószám, de a core játék az ugyan az volt. Vagyis alapvetően ezért javasoltuk itt páran, hogy igazából fölösleges a másik, PC-s topic a játékhoz, mert apróbb dolgokon kívül, ugyan az lesz.
Amúgy amit linkeltél videóban glitchet azt már javították. Viszont a bonusz kincses térképek amik járnak a PC-s elrendeléshez, azokkal nem lesz gondja senkinek se.
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Na jól van segítek
-
Đusty
addikt
A rockstar luncheren a fizetésnél megadott email címnek meg kell egyeznie azzal amivel beloginoltam? Okoz galibát ha más?
-
Đusty
addikt
[Ez] benne lesz a PC-s verzióban is ?
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
:D
Sajnálják tőled az aranyat
-
Carlos Padre
veterán
Nem tudom mondtam e mar, de rohadtul nem tudom ertekelni az olyan jatekmechanikai megoldasokat mikor a mocsar teljes madarallomanyat kipusztitja a madarinfluenza csak mert ket heron megnyuzasa a dajlicselendzs.
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
nagy 100-as kocsi, localba 500 dolcsi
de segítünk kivinni messzebb is ha szólsz -
psycroptic
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A nagy kocsival próbälod meg az ärut kiszällítani? Mert ha igen, akkor a 100-as kocsiért rövid tävra 500$ jär.
Az 56$ valószínüleg csak egy kisszekér lesz 25 egységnyi äruval.
-
Mike
veterán
válasz
üzenetére
én csak vadászgattam, nem voltam hajlandó éjjel-nappal a gun rush-t tolni (battle royal játékmód), szerintem 2000 dollárnál többem sosem volt. most egy hónap alatt, úgy, hogy csomó mindent vettem (plusz lovak, nyergek, szekerek, igaz csak egy ability kártya - az ability kártya viszi a pénz, egy fullos kártya 900 dolcsi) van 20 ezrem. Amivel egy baj van, megöl mindent. Most már meg sem nyúzom az állatokat pár dollárért (igaz a trader miatt amúgy sem. emlékeszem mekkora királyság volt a egy 3 csillagos puma, amiért szétszedve 15 dollárt is adtak, vagy hogy vártam a hunting szekeret, mert majd akkor kifogok egy halom muskie-t. és most már 20 hal elehet nálad, vagyis 20x2,5-es lazac, plusz 6 muskie 6x7.75 vagyis 96,5 dollár, de most már ezért se hajolok le. bár annyira nem is rossz

-
sasa134
addikt
Urak, Chapter 6, Beaver Hollow camp. Hol a bánatban van a kis doboz amibe adakozni tudok, illetve a könyv, ahol a tábort tudom fejleszteni?
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Nemrég belekezdtem a RDR2 story-jába. Tudnátok adni pár tanácsot, hogy "mimerrehányméter"? Mire figyeljek, stb.
-
korte019
tag
Ó, hát akkor ezt benéztem. :/
Köszönöm szépen a segítséget!
Még sosem jártam így, nem tudom, most hogy sikerült. Hát legközelebb háromszor is megnézem. Köszönöm még egyszer. -
korte019
tag
válasz
negyven2
üzenetére
Hát nem nagyon láttam ilyet, bár csak telóról érem el az egész jelenleg. Most munkában ugrott be, hogy ezt lehet elbsztam?
Megnéztem a mailt és igen, elcsesztem...
Majd másnem még a launcheren keresztül megpróbálom holnap. :/ Supportot kerülném ha lehet, sajna az angol írás tudásom, hát, nincs.
De ha lehetséges valahogy mindenképp szeretném felupgrade-elni a pakkot. -
negyven2
nagyúr
válasz
korte019
üzenetére
Próbálj írni a Support-nak, illetve a megrendelési e-mailben nincs szó a visszamondás lehetőségéről, Pre-order lemondásáról?
-
korte019
tag
Üdv urak!
Olyan kérdésem lenne, hogy előrendeltem a játékot, de benézhettem valamit, mert a Ultimate helyett a Specialt sikerült behúzni...
Valahogy van módom rá, hogy felturbózzam vagy így jártam? :/ -
negyven2
nagyúr
válasz
gyimger
üzenetére
Miért PC-n akik nem 60 fps-es, 4K-val, Ultra grafikával játszanak, azok külön vannak?

Amúgy részben a irányítás miatt, részben meg egy kettő minimálisan átterveztet dologból kifolyólag nem valószínű PC-konzol crossplay (már ha terveznének ilyent). Áttervezés alatt főleg irányításbeli apróbb módosítás, meg egy kettő kártya működését kell átalakítani.
-
gyimger
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
És ha lekorlátoznak 30 FPS-re?
-
negyven2
nagyúr
Amúgy kicsit poén, hogy a héten mindenkinek Free Aim-ben kell játszani PvP játszmában

-
CactuS
Arcképgyáros
Azt tudja esetleg valaki, hogy lesz cross platform a PCs induláskor?
-
szajmi222
csendes tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem kell camp ahhoz, hogy sütögessél. Van rengeteg camp fire a játékban. Valentineban a hentestől a második tüzet ajánlom, ott meg sem tudnak zavarni más játékosok, mert van a közelben egy küldetés adó NPC.
-
negyven2
nagyúr
November 19-én indul a Google Stadia, és ekkor lesz elérhető a RDR2 Stadia-ra kiadása is.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Storyba mindig lerakta. Keves volt a jatekos a szerveren! xD
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Session váltás, posse, és ott lesz
-
psycroptic
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Valószínü, hogy csak placebó, de amikor megformälom a Possémat, akkor nem kell olyan sokat värakoznom a camp lerakäsra. Nem mondom, hogy azonnal megtörténik, de tegnap is "csak" 5 percig kellett szórakoznom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem veszem én fel, lesz ez rosszabb is majd megjelenés napján