Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
zojjektum
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Ugyan nem pörög a topic, de szeretném megkérdezni, ps verzióval rendelkezőknek lenne e kedve segíteni 2 trófea megszerzésében? Az egyik az all’s fair a másik the real deal. Itt erőlködök velük, de olyan magas levellel rendelkezők vannak benne, hogy önerőből nem igazán akar összejönni. Köszi
-
Mike
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Részvétem. 2018-ban amikor megjelent, alig volt bug ps-n. Szerintem fantasztikus játék, a storyba 270 órát tettem, az online-ba több mint 4000-et. Szerintem nem bugos a ló, nem unalmas a történet, de elfogadom, hogy nem való mindenkinek. Ha nem élvezed a játékot, engedd el.
-
Mike
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
amúgy megsajnáltalak. itt csesztetünk, nem értjük a problémádat
igaz, te sem kezdted valami diplomatikusan
a 3 éves bugokat sem javítják ki, ez meg szándékosan ilyen, szóval nem fogják megváltoztatni a kedvedért.
próbálj meg játszani vele, legalább Valentine mellé juss el, és ott csinálj meg pár dolgot. menj el Saint Denisbe lovon, majd Annesburgba, onnan fel északra a vasút mentén. ezalatt el tudod dönteni tetszik-e a játék, vagy nem fogsz vele boldogulni. -
Mike
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Egyszer nem kellett emiatt visszatöltenem. Nem játszhatatlan a program. Sokan végigvittük. Én sem vagyok mai csirke, bőven 40+, mégis sikerült. Szóval ez a te problémád, és nem input lag, és csak te görcsölsz rá erre, rajtad kívül 3 év alatt senki nem hozta fel ezt a problémát. Ezért mondom: lemezes, add el. Ahogy írod is, nem kell mindenáron játszani egy játékkal.
Nem mi írjuk a játékokat, szóval ne kend ránk, hogy miattunk ilyen. Semmi baja az rdr2-nek sem az online-nak, kiválóan játszható, szerintünk. És ne legyen olyan mint az rdr1.
-
Musaka
senior tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Huu ez már sok.
1 éve vetted meg a játékot ami már "akkor is ebben az általad hibának titulált" állapotban volt. Ha utána néztél volna a sok linkelt fikázásnak biztos nem vetted volna meg és nem hisztiznél itt.
Nagyon sok ember az általad írt problémák ellenére élvezte a játékot mert a számodra oly fontos animáció csúszást leszarták és vitte magával őket a történet.
Tényleg csak azt tudom mondani hogy ülj le és játsz vele és próbáld ezeket a "hibákat" figyelmen kívül hagyni ( nem HC lövölde lesz ahol az a 300-400 ms számitani fog) , mert az egyik legjobb story base játékélményben lesz részed.
Ha meg nem ez a célod irány vissza a COD- és társai -
negyven2
nagyúr
válasz
lanszelot
üzenetére
Sem én, sem szerintem Mike nem állítja azt, hogy amiket leírtál, tapasztaltál az nem lenne igaz. Még azt is lehetséges, hogy előző generációs konzolokon ez a normális működése. Viszont ha ez így van akkor mind Mike PS4 Slim-es, mind az én One X-es kiadásom vagy bugos, vagy valami Rockstar által adott titkos bónusz, mint a Veterán játékosok számára.
Ugyanis egyikünk sem tapasztalata azt ami neked és az általad linkelt videóban is előjön. Egy az direkt ilyennek tervezet, hosszú animációs fázisokból adódó tehetetlenség (amit lehet input lag-nak nézni), mivel megpróbálták szimulálni azt, hogy hogyan mozoghat egy ember valójában.
Az Online-t meg azért hoztam fel, mert ott látható az, hogy mi van akkor ha ezeket az animációs fázisokat felgyorsítják, kell hagyják. Ott tényleg azonnal reagál mindenre a játék. Cserébe a mozgás animációk unrealisztikusak.
De az is lehet, hogy több száz órányi sztori-ban (és tovább több ezer órányi Online-ban), eltöltött idő után én már nekünk nem tűnik fel, mert hozzászoktunk. Ettől függetlenül az általad linkelt videóban lévő késés vagy 3-4-szer olyan hosszú mint amit én tapasztalatok. Ott tényleg olyan mintha minden képjavító funkció is be lenne kapcsolva ami miatt ennyi a késés.
Ja... és gondolom azt tudod, hogy jelen generáció konzolokon is a prev-gen kiadású játékok futnak!
-
Mike
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
melyikre gondolsz? hogy köszöntél? vagy az egy éve, vagy a talicska fos?
4000 órát érted? nálam nincs input lag, ha te ezt nem hiszed el, az a te bajod. nekem tök mindegy. minek írjam be a keresőbe, én problémám? Rockstar support se vagyok. a talicska fos után, meg miféle jóindulatot vársz?
PS4-en te hogyan mod-dolsz legálisan? -
Mike
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
A Rockstar nem fog éhenhalni
ülhetek csendben a sarokban, ám az rdr2 online-ban, ps4 slimmel csekély 4000 órám van, ellentétben a te 15 perceddel, de elhiszem, hogy te jobban tudod
nálam nincs input lag
néha vannak döccenések, de azt a session váltás, vagy a játék újraindítása megoldja
játssz vele pc-n
bár az agresszív stlusod, abban a topikban sem fog senkinek sem bejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest