Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz wolf13 #8294 üzenetére

    Mike: már megválaszolta a kérdéseidre a választ, én csak kiegészítem őket.

    Én a kollekciókat (a hetit és a BH Role Awardot is), úgy követem nyomon, hogy kitűztem őket. Mert bár jelzi őket ha kész van, de így rájuk tudok egyből nézni, hogy melyikből mennyi hiányzik (aztán rájuk lépve azt, hogy mi). A listát amúgy a Social Club-on is meg lehet nézni (miből mennyi van, és mi hiányzik)

    Bár nem hiszem, hogy ez hiba, de a heti kollekciók leadásához, fel kell venni a postán a hozzá tartozó levelet, mert különben nem engedi leadni őket (általában a listában az első).

    Tábor esetében Mike már leírta, hogy mitől függenek a lerakás feltelelei. Bár abban téved, hogy a sima játékból való kilépés - ha ezt a táborból teszed - nem föltétlenül jelenti azt, hogy máshová fogj letenni. Ugyanis a játék szinkronizációban, az egyik legutolsó helyen pont a tartózkodási hely van. sokszor volt már olyan, hogy kiléptem a játékból, majd visszalépve oda tett le ahol a kilépés elött vagy 10-15 perce voltam.
    Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden esetben így van, mert lobby váltás esetében menti helyet, illetve akkor is, ha aranyat kapsz. Pontosabban, nem küldetés után, ha nem pl. Daily Objective, vagy reward aranyat (award restet, vagy kuponok által kapott arany-at).

    Nagy tábor meg tényleg csak akkor kell ha veled együtt számítva, 4 főnél többen vagytok a posse-ban. Szinte semmi különbség nincs, maximum egy-két prop picit módosul (pl. nagyobb az asztal, hogy a teljes posse le tudjon ülni). A lerakása és a napi fenttartása is drágább).

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák