Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
Mike: már megválaszolta a kérdéseidre a választ, én csak kiegészítem őket.
Én a kollekciókat (a hetit és a BH Role Awardot is), úgy követem nyomon, hogy kitűztem őket. Mert bár jelzi őket ha kész van, de így rájuk tudok egyből nézni, hogy melyikből mennyi hiányzik (aztán rájuk lépve azt, hogy mi). A listát amúgy a Social Club-on is meg lehet nézni (miből mennyi van, és mi hiányzik)
Bár nem hiszem, hogy ez hiba, de a heti kollekciók leadásához, fel kell venni a postán a hozzá tartozó levelet, mert különben nem engedi leadni őket (általában a listában az első).
Tábor esetében Mike már leírta, hogy mitől függenek a lerakás feltelelei. Bár abban téved, hogy a sima játékból való kilépés - ha ezt a táborból teszed - nem föltétlenül jelenti azt, hogy máshová fogj letenni. Ugyanis a játék szinkronizációban, az egyik legutolsó helyen pont a tartózkodási hely van. sokszor volt már olyan, hogy kiléptem a játékból, majd visszalépve oda tett le ahol a kilépés elött vagy 10-15 perce voltam.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden esetben így van, mert lobby váltás esetében menti helyet, illetve akkor is, ha aranyat kapsz. Pontosabban, nem küldetés után, ha nem pl. Daily Objective, vagy reward aranyat (award restet, vagy kuponok által kapott arany-at).Nagy tábor meg tényleg csak akkor kell ha veled együtt számítva, 4 főnél többen vagytok a posse-ban. Szinte semmi különbség nincs, maximum egy-két prop picit módosul (pl. nagyobb az asztal, hogy a teljes posse le tudjon ülni). A lerakása és a napi fenttartása is drágább).
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest