- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
dshadowz #15982 üzenetére
Azt tényleg fontos tudni, hogy pár 10 ember panaszkodik itt (engem is beleértve), ki tudja hány ezer meg vidáman használja. Persze olyan is van, aki némán szenved, ezek számát sem tudjuk meg soha.
Nekem elég sok bajom volt, ebből alig maradt. Részben a frissítés (2 mp várakozás) részben valami beállítás (lockscreen fagyás - wifi alvás) oldotta meg, vagy épp annak az elfogadása, hogy a GPS csak akkor működik normálisan, ha működő mobilnet is van hozzá.
Jelenlegi helyzet:
- lock fagyás kb. 1 db per két hét
- GPS nem talál jelet - szinte nincs is, olyan, hogy működő net mellett ilyen lenne, talán egy hónapban egy, vagy annyi sem.
- hálózatvesztés. Ilyet senki nem panaszolt, nekem előfordul, de ha nem korlátozom 2G-re a mobil adatot, akkor nagyon ritkán. Semmi nem használ, csak a reboot.
- Belassulás, annyira, hogy a telefon alkalmazás pl. nem működik. Még csengési visszhangom sincs (másik oldal fel is vette)... power hosszan - reboot. Na ilyen is kb havonta egy van, vagy inkább annyi sem. Ilyet sem hallottam senki mástól.Ez rossznak tűnhet, de mind olyan ritka, hogy a gyakorlatban 95%-osnak mondanám a telefon használhatóságát, ami okostelefonok esetében - és az én használatomban - igen jónak tekinthető! Ha valaki kevésbé nyúzza szegényt, szerintem még ennél is ritkábban jönnének elő, ha meg valami fél évente egyszer van, az már végképp "mérési hiba".
Vagyis szerintem, ha amúgy tetszik, belefér a keretbe, meg minden ilyesmi, ne tartson vissza a sok sírás. A néma tömegek nem szenvednek!
-
Mate
nagyúr
válasz
dshadowz #15982 üzenetére
Milyen telefonok jöhetnek még szóba?
Attól is függ, hogy mire fogod használni a telefont. Ha nem akarsz játszani stb, akkor ne ezt vedd. Azért, hogy antutu pontszámod magas legyen és növeld a péniszed méretét felesleges megvenni és szívnod a telefonnal. Minden országban szívnak a telefonnal, több szolgáltatónál és bár tudnak a hibákról, külföldön már nem igen foglalkoznak a telefonnal, Romániában nem tudom milyen a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest