- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Nos igazatok lett a múltkor. Valóban nem jött cseredarab a telefonból, úgyhogy én is elindultam az egyezkedés útján. Sajnos a múltkori halál jófej ügyintéző után, kifogtam az univerzum leggorombább ügyintézőjét. Konkrétan alig akarta elhinni amit mondtam neki, csak akkor kapcsolt, amikor elsétált mellettem az az ügyintéző, akivel a múltkor beszéltem, és mondta neki a szituációt.
Azért is lecseszést kaptam, hogy a tropára ment usb kábelt (amit miután tönkrement kidobtam) mért nem vittem vissza. Na mind1 kicsit megszeppenve, és tág pupillákkal, de elértünk a választáshoz.Elkezdte sorolni a választható telefonokat, de olyanokat dobott be a közösbe, amitől csak pislogtam (Ace 3, Alcatel Idol (nem az Idol S), Desire 300), mire én azért felbátorodva előhúztam a kis listámat, amire felírtam melyek közül választanék. Természetesen azonnal az Xperia SP-t dobtam be, amire rá is bólintott a tag, hogy rendben vagyunk, és nem is kell ráfizetni. (pedig 4000 forinttal több a listaára), csak sajna nincs raktáron, ezért minimum péntekig várni kell, de sebaj, a lényeg az hogy vihetem az SP-t
(nem azt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest