- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gasston
csendes tag
Hali,
Az elmúlt néhány napban azt vettem észre, hogy a GXI alsó 4 funkció billentyűje akkor is világít
halványan, mikor a telefon készenlétben van tehát mikor a kijelző nem. Ez nonstop halvány
fényt jelent. Valaki találkozott már ezzel a hibával? Szerintetek mi a teendő?A másik probléma, hogy mikor netet kap a telo, rögtön felhoz 2-3 hirdetést alkalmazást, zseblámpa, lock screen stb. hogy telepítsem, elég zavaró. Pont ez miatt állítottam vissza nemrég a szoftvert gyárira, mert már tele volt hányva mindenféle alkalmazással. Valakinek van ötlete hogy lehetne megtisztítani a vasat, valami vírusírtó vagy hasonló megoldás? Most 10 nél is kevesebb alkalmazás/game van, azokat is a playről szedtem le...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest