Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GvFh

    csendes tag

    válasz heidricha #14923 üzenetére

    848:41:27 jelenleg :)
    Ca. 9-10 óra kimenő telefonálás havi szinten (6 Ft a percdíjam :) ) + ennek 3x-osa a bejövő. Net-ezés wifi-n napi 20-40 perc (böngészés inkább, mail-eket, egyebeket laptopon intézek, fészbukkon meg nem vagyok fenn, úgyis mindent tudok a friss infókról, mert az asszony az összes kismacskát megmutatja, aki posztolja magát - by South Park)
    Egyebek: szókereső, mah-jong, stb. ha nagyon ráérek. Mobilnetet csak akkor használom, ha nincs wifi a közelben, GPS meg van a kocsiban kínai multimédiás 5.0 vince képében.
    Telefont max. lenémítom, nem kapcsolom ki soha (repülőbe sem), mert olyan a melóm, hogy 24 órában el kell érjenek. Ja, és rászoktam a telefonnal fotózásra, napos időben túl szép képeket csinál ahhoz, hogy fényképezőgéppel vacakoljak.
    Szóval nem nyúzom agyon pl. a kijelzőt (mert elsősorban telefonálásra használom), de nem is alszik állandóan a telefon... Van, hogy minden nap töltöm, van, hogy két napra forog ki az akksi... De ennek nincs köze az Up-time-hoz. Sztem csak jó példányt fogtam ki...

Új hozzászólás Aktív témák