Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• heidricha

őstag

Hmmm... eddig minden alkalommal az lett belőle, hogy "na, már megint elkiabáltam"... mégis megpróbálom:

V3 van fenn.

- GPS remek - ha van net. Ha kikapcsolom, vagy akár csak a Telenor szaraxik, akkor negyed óra, vagy több is lehet a fix, egyébként 10 +-5 mp. Ha ilyenbe szaladok, akkor el kell engedni a GPS-t minden alkalmazással, és a NET helyreállítása után újraindítani. Lehet, hogy a GPS hw ki/bekapcsolása is segítene, ezt nem próbáltam ezzel a verzióval.
    - Touch fagyás eddig egyszer volt, amikor a WiFi alvást "midig"-re állítottam. Ha az alapértelmezett "soha" van beállítva, akkor eddig nem fagyott. Szerintem fog, mert korábban is mindenen állásban volt fagyás, még kikapcsolt WiFi esetén is, de jelenleg ez a helyzet.
    - WiFi stabil, BT, mobil hálózat, mobil NET - minden stabil. Mostanában 2G-n használom, kézzel kapcsolom 3G-re, ha nagyon kell, viszont nincs takarékos alkalmazás, ami ki/bekapcsolgatná a netet a háttérben.

Még csak 33 óra az uptime, bármi lehet a következő két napban. Ha elmegy 72 órát ilyen minőségben, azzal teljesen kiegyeznék, 3 naponta újraindítom, ha kell, ez nekem beleférne!

Új hozzászólás Aktív témák