- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL-31
csendes újonc
válasz
CPT.Pirk #1269 üzenetére
Köszönöm. Akkor valószínűleg újra meglátogatom a szemere utcai szervizet,hátha tudnak vele valamit kezdeni. Tölteni tölt, de fura mód pont akkor, amikor nem világít a felirat a töltőn. A számítógép érzi, és kiírja,hogy ismeretlen eszköz+valószínűleg hibásan működik,továbbá, hogy csatlakoztassam újra. Ha újracsatlakoztatom, akkor ugyanezt játssza el.
-
AL-31
csendes újonc
válasz
CPT.Pirk #1267 üzenetére
Köszönöm.Igazából elég bukta a dolog, mert se a PC,se a Notebook nem ismeri fel a telefont, így nem tudok vele mit csinálni. Pedig letöltöttem a Qualcomm USB drivert, meg az ADB drivert is, hátha úgy felismeri. Nem,úgysem ismeri fel. Apunak Android 6-os a YotaPhone 2-ese, azt természetesen gond nélkül felismeri a számítógép (Win 10 az is és a Notebook is). Korábban ezt is felismerte, most nem. Egy dologra gondoltam még, hogy egy gyári beállítás visszaállítása alkalmával, vajon ha egymásnak háttal rakom az android 5-ös yotaphoneomat, az android 6-ossal,akkor vajon átdobja rá az újabb Androidot? Vagy ilyenben ne is reménykedjem?!
-
AL-31
csendes újonc
válasz
CPT.Pirk #1261 üzenetére
Azt megköszönöm,ha belinkeled. Én szedtem le pár dolgot, lehet,hogy ezt is,de inkább linkeld, hátha az amit én leszedtem, az nem a legfrissebb. Ha linkeled,lehet,hogy nekiugrok egyedül, bár félek tőle, mert sosem csináltam még ilyet. A windows telepítés bármikor megy, de ez nagyon más. Apunak is vettem egy 201-est. Az nem EU-romos, hanem a legutolsó fajta orosz rom van rajta,Android 6 meg TWRP meg minden. Aztán egyszer megbolondult, mert akku baja is volt ezen kívül nem tudom mit csináltak vele a szüleim, de minden eltűnt róla, csak TWRP volt.. A TWRP-ből én sem tudom,hogyan,(az angol tudásom használtam, mert a szakmai a nullához konvergál) de visszaraktam neki a 6-os Androidot. Plusz ahhoz is vettem egy új akkut, amit szintén az ötödik kerület Szemere utca 23-ban be is szereltek.
-
AL-31
csendes újonc
Szép napot mindenkinek!
Van rá esély, hogy senki nem olvassa el, de hátha mégis.
Van egy YotaPhone 2 YD-201-es készülékem,EU-romos Android 5-el.Doboza megvan, az IMEI azon is 356-al kezdődik, tehát tuti YD-201-es. NEM eladni szeretném, hanem valahogy megmenteni.Leejtettem még 2020-ban, és mivel az első képernyőn nem volt védőfólia így megtört. Aztán most jutottam odáig egy hónapja, hogy rendeltem hozzá új akksit és új első képernyőt. A képernyőt profi módon kicserélték ahogy az akksit is ( a Szemere utca 23-ban), plusz elöl-hátul kapott védőfóliát. Azt hittem minden szép és jó lesz a feltámasztása után, de nem így lett. Ugyanis azt kezdte el játszani, mint amit a később vett 206-osom. Vagyis eldobálta a térerőt és a mobilnenet, főleg otthon,vidéken. A 206-oson pedig fura mód egy ideje már vidéken is van térerő. Pedig az is egy képernyős (pontosan ugyanúgy sikerült leejtenem, szerencsés ember lévén) egy ideje, plusz Android 5 van rajta is. Egy ideje mégis van rajta térerő vidéken is, még ha nem is sok. Mintha kicserélték volna a két telefon agyát, ami azért nem lehetséges,mert a 201-es volt csak szervizelve. A telefont visszavittem a Szemere utcába, ahol nagyon korrekten újra még részletesebben szétszedték, és átnézték nem sérült e az antenna. Azt mondták,hogy nem, de komoly tisztításnak vetették alá,plusz biztonság kedvéért újraónoztak egy csatlakozót. Nagyon korrektek voltak ismét. Viszont sajnos jobb nem lett, most itthon kiderült, térerő nuku.
Abban szeretném valaki hozzáértő segítségét kérni, aki lehetőleg budapesti,paksi vagy szekszárdi, hogy fel tudná e frissíteni Android 6-ra a telefont?
Előre is köszönömk a segítséget! -
AL-31
csendes újonc
válasz
chris-77 #1164 üzenetére
50 000 ft-ot fizettem érte.És nem bántam meg! Még úgy sem,hogy egy másik, "j" betűvel kezdődő oldalon most 20 000-ért van kint egy törött első képernyővel. A tulaj azt írja,hogy ad hozzá egy csere képernyőt is,ha esetleg telefont keresel. Csak azt nem tudom,hogy az a telefon 201-es vagy 206-os.
-
AL-31
csendes újonc
Egy orosz webshop mindenféle alkatrész és kiegészítő kapható itt a YotaPhone 2 és 3 készülékekhez.
Külföldre is szállítanak,ez akár 10-20 nap szállítási idővel is járhat, a külföldi szállítás felára pedig 450 rubel(kb.1800ft) paypal is használható náluk fizetéskor. Még nem rendeltem tőlük semmit(nincs paypal-om),de elég tetszetős a kínálatuk:
[link] -
AL-31
csendes újonc
Na még egyszer az alapsáv száma: RU1_M05
-
AL-31
csendes újonc
Üdv mindenkinek!
Korábban YotaPhone 1-est használtam, de egy hónapja sikerült hozzájutnom egy YD201-es verziójú YotaPhone 2-eshez(használtan vettem a hardverapro.h-ról). A telefon nagyon klassz, jól működik nem fagy,erős napfényben a hátsó E-ink kijelző nem csak olvasásra jó,hanem nagyon hasznos tud lenni hívások indításához,SMS-ek küldéséhez.Az akksi is jó sokáig bírja. Annyi lenne a kérdésem, hogy az mitől lehet,hogy nem akar Android 6-ra frissíteni?Megnéztem minden lehetséges módon:kilógó kis fémtábla a SIM kártya fióknál, a "telefonról" menüpont alatt, plusz a *#06# kombináció beírásával, meg persze a dobozon is a modellszám és IMEI kód résznél.Az eredmény,hogy a készülék egyértelműen 201-es, az IMEI száma 356-al kezdődik. Ennek ellenére viszont nem akar valamiért frissíteni. Amikor rámegyek, akkor mindig azt írja,hogy az "Ön által használt rendszer naprakész" pedig csak android 5 van rajta. Az automatikus frissítést is bekapcsoltam. Igazából semmi.
Elkezdem olvasgatni orosz fórumokat is de az ott leírt megoldások sem segítettek (pl. a frissítéssel való próbálkozás előtt engedélyezzük az ismeretlen forrásokat is,és akkor már megtalálja a frissítést). Utána átállítottam oroszra az egész telefont,hátha úgy összejön, úgy is semmi. Aztán angolra is átállítottam, végül kikapcsoltam ezt az ismeretlen forrás engedélyezést. volt olyan javaslat is,hogy indítsuk újra akár többször,és látni fogja, de ezzel meg úgy voltam,hogy 2 alkalom után nem akarom nyektetni, nem azért vettem,hogy tönkretegyem.Változatlanul semmi. Tehát egyelőre megálltam a próbálkozással.
Az alapsáv száma így végződikU_1M05
A build number pedig így: EU1.1.87a
Ha tud valaki egy nem túl kockázatos megoldást, azt előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest