- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
philoxenia #942 üzenetére
Tehát csak egyféle vélemény létezik?
Többször is kiemeltem hogy mindenki azt használ amit szeretne,ez így a természetes,ezzel semmi baj nincs is.
Ennyi a lényeg.
Ez egy fórum,többféle vélemény találkozik,erről szól nem?
Az meg hogy páran habzó szájjal nekem estek,nemtudok vele mit tenni.
Egyébként a témát már lezártuk -
johnyblaze
aktív tag
válasz
philoxenia #940 üzenetére
Milyen flame-et? Leírtam a véleményem,beszélgettünk a kollegákkal!
Tán tilos? -
johnyblaze
aktív tag
Ja neeeem,semmi köze a kettőnek egymáshoz.Ez csak városi legenda.De pl ez is .Most attól hogy valaki apple user attól még nem nő szarva és nem lesz vasvillája.Sőt évekíg gyűlöltem az iphone-t.
Van galaxy s7 edge-m is szóval nem kizárólag almás vagyok,viszont az apple már közelebb áll a szívemhez.Na de látom még táplálnád a tüzet
Nem fogok neked esni amiért azt mondtad hogy 3 évvel le vannak maradva ha esetleg az lett volna a cél
Azért érdekelne hogy mire gondolsz ?
-
johnyblaze
aktív tag
Biztos van köztük használható,meg merem kockáztatni.Saját példámat mondván én személy szerint nyugodtabb vagyok ha olyan gyártótól veszek telefont akik régóta a piacon vannak és van tapasztalatuk-e téren. Most nem mondom meg melyik almás gyártóról beszélek még a végén elfogultsággal vádolnál .
Hoppá -
johnyblaze
aktív tag
Nem konkrétan ezzel van bajom hanem az olcsó és használhatatlan jellemzően kínai mobilokkal amik elárasztják a piacot.Az ember megveszi és utána csak mérgelődik vele mert belassul össze omlik.Ne adj isten elromlik,vagy az olcsó anyag használat miatt ripityára törik ha véletlenűl elejted.
Nincs vele bajom ,mondtam már korábban is mindenki azt vesz amit szeretne.Én nem venném meg mert van helyette 10 másik opció,az meg hogy a hátulja olyan amilyen számomra nem mérvadó.Lehet jópofának nevezni viszont nem egy olyan dolog amit feltétlen hiányol az ember,szerintem a felhasználók 95%-a elvan enélkül a feature nélkül.
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #916 üzenetére
Gondolom régebbi a cikk,230 ezret mondanak benne.
Értem én viazont azt tudod kirakni hátra is ami magán a rendes kijelzőn lenne.És mivel ha elő veszed a telefont nyílván használni is akarod akkor már inkább a rendes kijelzőt használja az ember .nem?
Plusz kikapcsolt állapotban ugye nem jön semmi,tehát azért hogy lásd mennyi az idő...hát részemről nem valami nagy kunszt. -
johnyblaze
aktív tag
A xiaomi meg valami jó tündér, lassan akar kevés pénzt keresni azért csinálta meg a káva mentes kijelzőt ugye?
Szoftveresen lehet hogy tudja imitálni viszont ez nagyon nem ugyanaz mint a 3d touch.Ha járt már iphone a kezedben tudhatnád.Plusz ha később más fejlesztésekhez vagy játékokhoz is fel szeretnék használni aligha lesz elég a szoftveres megoldás. -
johnyblaze
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #912 üzenetére
Értem én mit mondasz,viszont ha az ember kiveszi a zsebéből a telefont gondolom kijelzővel előre veszi ki nem? Így nyílván mindent látsz amit esetleg a hátulja is mutatna ,sőt többet is idő ,hömérséklet.stb
Persze mint koncepció érdekes hogy van ilyen dolog is.Ja és 230 ezer forint -
johnyblaze
aktív tag
Azt hiszed hogy a xiaomi előtt senkinek meg sem fordult a fejében a káva mentes kijelző?
Érdekes felvetés,valószínüleg meg is tudnák csinálni a nagyobb gyártók viszont nem ez a prioritásuk.
Kíváncsi vagyok pár éven belűl mennyi kínai gyártó fogja le copyzni az apple féle 3d touch-ot.... -
johnyblaze
aktív tag
A nagy gyártók copy-zzák?
Kérdem én melyik volt előbb a samsung vagy a xiaomi?
Az apple vagy a xiaomi?
de írhatnék helyette ezer mástUi:nem ,nem veszed észre.Én ugyanúgy megvoltam az 1334 x 750-s iphone 6s-el meg a full Hd-s s7 edge-l is nem oszt nem szoroz.Mindennapi használat során nem ezzel fog az ember foglalkozni.Mindkettő bőven kiszolgál.
-
johnyblaze
aktív tag
Kijelző....ugyan már.Jópár éve nem téma már a kijelző mert gyakorlatilag észre sem veszi az emberi szem a különbséget.Persze elő lehet vele jönni de minek .Már nem a sony ericcson w200-asok korát éljük,jóbarát...
A Huaweii meg olyan amilyen,most mondtam el a személyes példát.Engem annyi bőven meggyőzött,kb 1 éves sztori.
Majdnem káva mentes a kijelző,oké.Viszont teljesítményben ugyan azt tudja mint a flagship telefonok.Az mind szép és jó hogy káva mentes viszont ez mind parasztvakítás.Samsung galaxy s7 edge nél is inkább irtó idegesítő az edge szél mint hasznos.Véletlenűl is elnyomja az ember a dolgokat,engem inkább idegesít megmondom őszintén.Ennyit a forradalmi újításokról.Persze lehet kapálózni de minek,szívesen meghallgatom a témában a professzor urat
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #902 üzenetére
Dehogy borultam én ki.
Csak nem értem a koncepciót,egyik ismerősöm is vett valami huaweii-t konkrétan nemtudom melyik volt nem vagyok képbe ezekkel a B kategóriás cuccokkal,és csodálkozott hogy fagy,radikálisan belassul,videó készítés közben beakadozott.Pedíg újabb fajta modell volt.
Persze mindenki azt vesz amit akar,viszont az hogy elárasztják klón telefonokkal is pl a piacot mostmár azért is retteghet az ember hogy nehogy valami hamisítvány kerüljön hozzá esetleg.....Plusz még rendes brandet sem tudnak kreálni hozzá,mi ez a név?
Értem én hogy olcsó,meg nyílván ezért is veszik sokan.Én konkrétan személy szerint nem vennék sem ilyet sem hasonlót sem. -
johnyblaze
aktív tag
Megmondom őszintén elég siralmas ahogy minden mocsokkal el akarják(el is árasztják) a piacot.Kínai,orosz telefonok...
Meg ilyen névvel hogy yotaphone? Már ettől a hideg ráz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest