- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
morist
csendes tag
Köszönöm, a hét végén megpróbálom, remélem minden rendben lesz!
A telefon rádiórésze is rendben van? Állítólag nem ugyanaz a 206 és a 201 rádiója. XDA szerint több telefon "téglásodott" a rossz rádiószoftver miatt.UHHH:
Most nekem van fontosabb is, egyébként érdekel a téma. De nem most fogom kipróbálni -
watchfun
tag
A screenshot alapján 1800MHz-es 4G is van ott ahol Te vagy, a Te szolgáltatódnál... Ha azt sem látja a telefon, akkor nincs engedélyezve rajta - vagy a készüléken, vagy a kártyán. A menü beállításaiban nincs olyan opció, hogy 2G/3G/4G kiválasztható? a B3 (1800MHz) sávot elvileg tudnia kellene a 206-osnak is
-
P€P€
csendes tag
Van könyvolvasó funkció YotaReader a neve ki hitte volna?
Tudsz külső könyvtárat hozzáadni.
Ma érkezett meg a qi töltő (tesómnak szóval megy majd tovább, így csak próba) Samsung(5V2A) az aliexpressről kb 25 nap.
Érzékeny, a teló töltőjével megyen 1.5A előtte 1A-rel töltöttem na ott szakadozott a csatlakozás, és mivel csak ráhelyezed baromi kényelmes szerintem rendelek én is egyet.
Sajnos fordítva einkkel felfelé nem tölt NINCS ALWAYS_ON-od.
Melegedni nem melegszik mint a QuickCharge alatt mivel nem is gyorstöltés. -
fattyu
veterán
qi töltőt használok kettőt is. egyet meló egyet itthon. tölt9teg elég lassacskán de ezzel együtt is jó móka mert nem kell usb cwsati elhasználódástól tartani.
annyi hogy erős töltőfej kell neki mert egy 750mahs töltőfejjel nonstop eldobálta a kapcsolatot és megszakadt a töltés. Pozícióra is érzékenyke kicsit ha nem pont jó helyen van hajlamos megszakadozni. ettől még szerintem ez jó dolog szeretem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest