Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én első generációs motorola x-ről váltottam, amin kb hasonló stock közeli android van, mint az A1-en. Nem is volt vele gond soha. De most jól esik a sok beállítási lehetőség, a rom csere (azelőtt meg motorola defy volt ahol ez kötelező volt és még mindig használtabban van, de x-en erre nem volt szükség), csak a Miui launchert kellett cserélnem nova-ra, és hibátlan az élmény. Régebben pl. Operát, boat legutóbb pedig dolphin böngészőt használtam, de pl a dolphin annyira rossz lett, és a többiről is ezt írják, a chrome pedig fájdalmasan fapad, szóval nekem pl pozitív meglepetés a gyári böngésző, amiben a szövegtördelésen kívül minden megvan ami az előzőekben jó volt, látszik hogy valaki szétnézett, gondolkodott és úgy rakta össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi