- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyirike #19908 üzenetére
2x tört már el a kijelző úgy hogy leesett az asztalról szőnyegre. Miből van ez? Cukorból?
Bocsi, de nem tudom mit vettél vagy mivel vertek át, mert ez a teló sem törik könnyebben, mint bármely más hasonló mobil. Nekem az első napokban repült sok métert és hatalmasat csattant a parkettán, mert elfelejtettem, hogy nem az Xcover kapom fel siettemben és a lendülő kezemből simán kisiklott. A sebesség és a csapódás hangja alapján biztos voltam benne, hogy vége, de akárhogy forgattam, mint qrva a ridikült, egy karcolás nincs rajta. A gépelés szokatlan volt nekem is eleinte a Samu után, de ez nem a teló hibája.
Összességében úgy látom összegyűlt már néhány hsz a topikban, de nagyon egyedül vagy ezekkel az általad leírtakkal. Úgy fest, itt a user error hatványozottan jelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest