- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
trebrona #2361 üzenetére
Bocsi, vakon gépírás, néha mellé sikerül ütni, vagy nem
Oks, akkor nem tesztelgetem, majd marad a nyitás, azon viszont akkor át kell magam rágni, mert pl az RN3-ason nem kellett.
Ott mondjuk ZCX TWRP volt, ami "nyitottnak" mutatta magát, régebbi bootloader segítségével
-
Upo
addikt
válasz
trebrona #2355 üzenetére
Kicsit akadozik az oldal, gondolom kis költségvetésű a csapat. Nekem a Note 4X rom kell, tegnap délután 404-ezett, meg bad gateway. Aztán kicsit később megindult, akkor le is szedtem. Nem másoltam fel a telóra, álmos voltam, mentem aludni. Reggel siettem, elmaradt. Most tudnám próbálni, de a fájl otthon, letölteni megint nem lehet, otthonról meg nem tudom most leszedni, valamit elfaragtam a vpn beállításaimmal.
Na közben rápróbáltam, és most jön.Lehet hogy szergej anyukája takarítás közben kinyomta a "szervert".
-
Upo
addikt
válasz
trebrona #2346 üzenetére
Sőt még tovább a Multirommal: [link]
Új módszerrel dolgozza meg a romot, memória bajnok, állítólag 2.5G ram free reboot után a 3 gigáson.
Én még nem tudom, most töltődik. Elég lassú, többször megszakadt, most DownThemAll-al viszonylag stabilan jön le, már csak fél óra van hátra... -
-
-
-
solidarity
csendes tag
-
kiskakas
senior tag
válasz
trebrona #2086 üzenetére
trebrona, hú, köszi,ez engem is nagyon érdekelt!! viszont a Beallitasokban nincs Rendszer almenu
Ill megvan, pontosan itt:
Beállítások - Rendszer és eszköz alcsoport - További beállítások - GombokViszont a Vissza gombot nem tudod átkonfigni a bal gombra, mert csak 4-5 lehetoseg kozul tudsz valogatni
-
-
-
-
Upo
addikt
válasz
trebrona #1254 üzenetére
Nem, mert azt arra írják hogy nem a kínai rom van rajta hanem az official global. A B20-asra inkább az international kifejezést szokták használni, legtöbbször international global vagy global international összetétellel. Mindig meg kell böngészni a frekvencia táblázatot, adott esetben rá is kell kérdezni, mert utólag esélytelen , max. beajánl miatta 1-2$ kupont ha copy-paste hiba miatt rosszul rendelted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest