- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark1998
tag
ja, semmi, jó a net (szerintem a SlimSabarben is) csak a b*zi T-sek nem adták meg a 40 mega bónuszt...
valaki nem tudja melyik a legolcsóbb mobilnet magyarországon? -
mark1998
tag
Kinek működik a mobilnet SlimLP-n? Mi a baseband-je?
-
mark1998
tag
Emberek, próbáljátok ki, saját kernel config
Jobb multitask, jó sebesség/akksiidő arány, és szebb színek!Csak xcelerate kernellel jó! (TheBeast-nél nincs normális governor szerintem, vagy ugrál a Mhz, vagy nem, de akkor meg akad...)
Tegyétek be a data/data/com.gararak.kerneladiutor/files mappába, írjátok felül, és a KernelAdiutor-ban aktiváld a profilt (SlimLP-vel fasza, SlimSaber-t dobtam a mobilnet hiánya miatt)
https://docs.google.com/file/d/0B9utE2zE0Q8ZQ2w4S3lJLXlZZ2c/edit?usp=docslist_api
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Légyszíves segítsetek. Nagyon merül CM12 alatt a telefon (-20% úgy hogy reggel vettem le a töltőről és gyakorlatilag két 5 perces telefonhívást intéztem el róla). Kernel Auditor programot szedtem le, mert úgy gondoltam, hogy avval a cpu óra jelét tudnám lecsökkentenni arra az időre amikor nem használom a telefont. Play-ről le szedtem, de a program elindításakor azt írja ki, hogy root jog szükséges. Egyszerűen nem találom a neten, hogyan tudnék root jogot adni ennek az appnak arra az időre amíg a szükséges beállítrásokat elvégzem.
Nem tudna valaki egy jó kis leírást (szájba rágósat) belinkelni akár a Kernel Auditorról, akár más app-ról ami megoldaná a cm12 akku pazarlási problémáját.
Kösz előre is.
(Bocs a hülye kérdésért, de semmi használhatót nem találtam a gugliba, mert gondolom nem jól kerestem...)
-
Flashget
félisten
válasz
mark1998 #4878 üzenetére
Redmi 1s 8Gb belső memória, bővíthető 64Gb-ig (microSD) [link]
engem ez tévesztett meg, hogy redmi 2-ben 32GB-ot ír...gondoltam kevesebbet csak nem fog és de.Redmi 2 - 8Gb belső memória, bővíthető 32Gb-ig (microSD) [link]
sőt az updatelt változatnál (2/16GB) is ennyit írnak.
Redmi 2 pro - 16Gb belső memória, bővíthető 32Gb-ig (microSD) [link] -
101010
újonc
5.6.4 (V6)szoftver van a telón, de vacak, vissza tudom valahogy tenni rá a vagyula 45-öt?
-
zeno79
őstag
Amúgy érdekes, hogy az uj xcelerate kernelre (cm11-hez) pl. a kamera fc-zik, a beast kernelre pedig gyakran bootloopba kerül...
-
Latitude
aktív tag
Melyik governort érdenes használni? Illetve a Kernel Auditor program milyen, lehet vele akuidőt növelni?
-
Ájvé
veterán
válasz
mark1998 #4878 üzenetére
Elvileg támogatja a microSDXC-t, akkor pedig elvileg 200GB-ot is támogat. Ha nem akkor 32GB-nak kell lennie a maximumnak, mivel SDHC maximum ennyit enged.
-
mark1998
tag
Ritmusra villogó LED(itt bezzeg pulzál): Luminara (google play)
ROHADT JÓ!!
-
mark1998
tag
Ha nem működne a Viper4android, akkor lépjen az AudioFX-be, és kapcsolja ki.
-
juve600
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #4874 üzenetére
20150405
-
Latitude
aktív tag
Ma reggel különösebb indok nélkül újra indult a telefonom (CM12.1 Cyanogenmod). Újra indulás után automatikusan bekapcsolaja az adathasználatot. Mivel nekem egy ilyen bekapcsolás 200 HUF-ba kerül, és amúgy sem netezek ezen a telefononmon, ezt szeretném a jövőben elkerülni. Hogyan tudom beállítani, hogy újra indulás után se engedélyezze az adathasználatot?
Köszönöm a válaszokat.
-
berzser67
tag
Mekorra a legnagyobb memóriakártya amit belelehet tenni?
Xiaomi R1S MIUHIHU
-
mark1998
tag
válasz
Latitude #4860 üzenetére
A Led nem pulzál sajnos, csak világít. Xcelerate kernellel villog (de nem pulzál) de nekem nem szükséges, szóval a sebesség+jobb akksiidő miatt a TheBeast van fent
Sebesség az van rendesen, a SlimSaber rommal a böngészős Fb fix 60fps-sel egyetlen lag nélkül pörög
(UC browsernél beállítható a Fb értesítés, ez 5MB ramot fogyaszt csak!
-
Latitude
aktív tag
Akinek cm12.1 vannak fennt azokat kérdezem, nektek mennyire merül gyorsan a telefonotok? Ma reggel vettem le a töltőről, szinte semmi használat mellet 42%-ot merült...
-
101010
újonc
Sziasztok!
Vagyula 45-ös szoftvert szerettem volna JHCCNBL50.0 (V5)-re cserélni, de nem jött össze, utána vissza akartam tenni a vagyula 45-t, de failed hibát írt ki.(Próbáltam teljes törléssel is, de nem ment fel.) Utána a Mi feliratnál megfagyott a teló. Ezután végigcsináltam (#2423) Bass hozzászólásában leírt dolgokat. A vagyula 45-ös ezután sem települt fel. Újból feltettem a kínait, aztán a 5.5.29 (V6)-ost. Ekkor már legalább volt magyar nyelvű szoftver a telón, de ez meg sokszor újraindult, meg nem is tetszett. Ezután feltettem a 5.6.4 (V6)-t, jelenleg is ez van fent, de ezzel i sokszor újraindul a teló, a wsm témák nem mennek... Kérdésem, hogyan tudnám visszatenni rá a vagyula 45-öt? Köszi. -
mark1998
tag
válasz
mark1998 #4853 üzenetére
https://drive.google.com/folder/d/0B9utE2zE0Q8ZR1dlTG8zQjhhcm8/edit
Itt a mixer_paths.xml fájlt rakd a system/etc mappába. írd felül. A Viper4android mappát pedig a belső SD kártya gyökerébe.
A viper4android-ban menü gomb, load profile, loud
Ezután reboot és kész
Ha recseg kicsit, akkor visszább veszed a hangerőt.
Jobb multitask: Beállítások, Advanced, Kernel Adiutor, virtuális memória, ZRAM->770MB
LMK-> normalCPU governor pedig legyen "alucard"
Mindennél "alkalmazás induláskor" -
fecske13
tag
CM11 alatt van olyan lehetőség mint MIUI alatt, hogy alkalmazásonként tilthatom a mobilnet hozzáférést, vagy külön kell valami hozzá?
-
ttt1
őstag
Van 53-as V5-ös global meg V5-ös 55-ös kínai is. A globalt próbálta valaki?
-
LantosBerry8
senior tag
A legutolsó CM11 -ben (amit itt linkeltetek) másnál is van kamera bug? - konkrétan, ha valamilyen alkalmazás pl. Line, böngésző, stb... akarja használni a kamerát, az lefagy és csak a telefon újraindítása után működik, akkor is csak a gyári kamera appal...
+ elég gyakran kiírja a telefon, hogy "térkép alkalmazás leállt" holott megsem nyitottam előtte...
Nálatok? -
syler123
veterán
válasz
Aethelstone #4842 üzenetére
Engem pont ez érdekelne, hétköznapi használatra melyik a jobb a cm 12.1 vagy a miui5, ha inkább akarok gyors telefont, mint csicsásat? Pl miui 5 memóriahasználata olyan nagyon nem tetszik, a beállításokat is egyszer végig kell görgetni, hogy megakadás mentes legyen, utána már lehet görgetni nem akad meg, cm 12.1 alatt milyen? Akksiideje melyiknek jobb? Nekem sokat alszik a telefon, fontos lenne, a mély alvás okés legyen.
-
juve600
nagyúr
egész jónak tünik eddig ez a CM 12.1 R9
-
Latitude
aktív tag
válasz
Aethelstone #4833 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Gond nélkül fel ment ez is. Sajnos nem tudtam, hogy CM11-re nem lehet CM12.1-et OTA-n keresztül telepíteni, de azt hiszem most egy időre megjegyeztem
.
Amúgy valóban jobban ketyeg tőle a rendszer, Antutu MIUI5 és CM11 alat 21.500 körül pontozott. Tegnap esti teszt eredmény (CM12.1 alatt): 22.220
.
Amúgy a telefon hívások hangja tisztább és hangosabb mint MIUI5 és CM11 alatt.
Másra még nem volt időm, hogy kipróbáljam.
Még egyszer köszönöm a segítséget.
-
ludnik
tag
válasz
Aethelstone #4838 üzenetére
Na ezt jól kibeszéltük
-
ludnik
tag
válasz
Aethelstone #4836 üzenetére
Csak a hívásért felelős operációs rendszerben található modul szoftver.
-
ludnik
tag
Sziasztok!
Jelenleg az 5.5.29 es vagyula féle szoftver van fent. Miért van ezzel az átkozott telefonnal, hogy tipikusan a munkahelyemen ülve rendszeresen megszakad a beszélgetés? Teljesen mindegy milyen stabil vagy developer gyári (vagyula) szoftverrel próbálkozok. Elég szar a térerő itt, ugrál a H+, H és Edge hálózatok között, ha kimegyek pl a szabadba, akkor nem jelentkezik a probléma. Szóval ezt a hálózati ugrálásokat nem bírja a teló? Nem akarom tisztán GSM-re kapcsolgatni minden hívás előtt a telefont a mobilinternet letiltásával. Hallottam olyat, hogy magát a hívás modult lehet cserélgetni a szoftverekben. Mi lehet a megoldás?
-
Aethelstone
addikt
válasz
Latitude #4830 üzenetére
Nos, a neten ezer leírást találsz, de azért összefoglalom.
1. Letöltöd a ROM-ot
2. Letöltöd a gapps-ot. (5.1-es)
3. Felmásolod mondjuk az SD kártyádra mindkettőt
4. Recovery módban indítod a telefont.
5. Wipe all
6. Install ROM
7. Install Gapps
8. Wipe ismét a cache/dalvik cache
9. Reboot.És mennie kell.
Ha valami kihagytam, sorry, de szerintem kb. ennyi.
-
bzoly
aktív tag
válasz
Aethelstone #4821 üzenetére
Köszi mindenkinek, veszek egy új akkut, ennyit megér és kiderül.
-
Latitude
aktív tag
válasz
Aethelstone #4829 üzenetére
Sajnos nem oldja meg a problémát...
Hogyan tudnám úgy feltelepíteni a Nyalókát, hogy működjön?
-
Latitude
aktív tag
válasz
Aethelstone #4827 üzenetére
TWRP menü ->Wipe-> Advanced Wipe ott kiválasztanám a Dalvik Cache-t és a Cache-t?
-
syler123
veterán
Milyenek Redmi 1s-re a cm romok? Már eléggé kezd foglalkoztatni, miui6 szerintem nem jön a telefonra az 5 pedig nem túl pörgős, a Cm jól gondolom hogy gyorsabb nála? Akksi időre jobb / rosszabb mint a gyári? Melyik cm rom az ajánlott?
-
Latitude
aktív tag
válasz
Aethelstone #4823 üzenetére
Mivel folyamatosan hiba üzenet ugrik fel, ezért esélyem sincs bárminek a mentésére
. Nem lehet a hiba üzenet felugrását kikapcsolni?
-
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Eddig CM11 volt a telefononmra feltelepítve. Tegnap a frissítések alol feltelepítettem a CM12 20150526 (legfrissebb) verziót. Telepítettem TWRP alól Gapps 5.1.-et is. Csináltam utánna egy Wipe cache/davlik -ot. (A gapps telepítés leírása szerint Wipe dalvik & cache-t kell csinálni) Ujra indítás után a google.process.gaps leáll. Lehet, hogy nem csináltam rendes wipe-ot és az a baja? Tudna valaki esetleg egy szájbarágós telepítési útmutatót linkelni?
Előre is köszi
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Tanácsra lenne szükségem, már egy ideje megvan a teló, kb 1 éve és minden ok volt eddig, de mostanában nagyon gyorsan merül, kb 14 órára már majdnem teljesen le is merül. Van valami ötletetek?
Köszi, Zoli
-
trebrona
nagyúr
válasz
LaciMaci84 #4813 üzenetére
-
LaciMaci84
csendes tag
Sziasztok segítséget kérnék, tegnap vettem az Edigitáltól egy hipernet touch2 internet csomagot, tegnap aktiválták és ma lett elérhető, a hálózati kijelzése megvan de nincs internet. A telenor üfsz-én nem tudnak segíteni, állítólag valami apn beállítást kell elvégezni de fingom sincs róla mit állítsak mire. Aki esetleg a telefont ilyen net kártyával használja légy szíves segítsen. Korábban Telekom feltöltőkártya volt benne azzal minden ment rendesen nem kellet semmit sem állítani. A válaszokat előre is köszönöm.
-
mark1998
tag
válasz
Aethelstone #4809 üzenetére
Részvétem. Szerintem próbáld meg a fentebbi linkről venni. Vagy ragasztó osztan' jóvanazúgy
-
mark1998
tag
válasz
Aethelstone #4807 üzenetére
Nézd meg ott amit linkeltem
Flasget-nek az van, és fasza
amúgy a tieden "m" vagy "MI" van? Meg designed in/model nálad mi?
-
mark1998
tag
Ááj de hülye vagyok, miért nem onnan rendeltem amit Flashget linkelt, ott még fóliát is kapok
most kidobtam 1200ft-ot (mert veszek másikat)
Na de nem baj, legyünk optomisták, így is ki**szottjól néz ki
-
mark1998
tag
válasz
Aethelstone #4804 üzenetére
Már alakítgattam, hajlítgattam, most jó egy darabig
majd rendelek oyat amilyet itt linkeltek régebben, azt mondta az jó
URL: http://www.aliexpress.com/wholesaleProductDetailNew.htm?productId=32223351092&productSubject=22-Color-Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-For-Xiaomi-Hongmi-Red-Rice-Redmi-1S
-
mark1998
tag
Gyerekek, megjött a hátlapom
A fémcsík nincs jól illesztve (mozog), picit recseg a hátlap. Két apró horpadás a fémen Nem "MI" van rajta, hanem egy szögletes kis "m". (Alatta: Designed in Shen Zhen, Model:HM) Gagyit kaptam? -
need
addikt
válasz
Aethelstone #4800 üzenetére
köszi mind2töknek..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest