- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Nem telepíti a romot, már próbáltam az este. Kár hogy itt nem lehet SD kártyáról telepíteni, mert az megoldaná a gondomat. Közben most nézem, hogy csak 13-ig lesz nyitva a bolt. Én meg 14-ig dolgozom, szóval majd csak hétfőn fogom tudni visszavinni. Még szerencse hogy van cseretelefonom, mert most akkor bajban lennék.
-
Flashget
félisten
szerinted ezen boltokban miért olcsóbbak a dolgok?
úgy van az áfa miatt...tehát nekik kintről kell behozni ezért olcsóbbak..emag esetében 100% volt, hogy romániából jött a cucc és oda is vitték vissza. itt meg le is írják saját szerviz nem partnereket..[link]
mert ha ez nem így lenne akkor nem ennyiért adnák ők sem. ennek meg ha csak a fele igaz már az is rossz.
mall.hu-nál húzd ki az összes olyat ahol ők vannak írva "partnernek" mert az megy vissza szlovákiába javításra.
engem nem zavar, hogy honnan hozzák és hogy javítanak csak javítsák vagy cseréljék a szabályos használatban elromlott készüléket.szóval a lényeg mindig a garanciázásnál derül ki milyen egy bolt. ha szarakodnak kamuznak biztos lehetsz benne vastagon szürkeimportosak de abból is a legrosszabb fajtából.
-
Flashget
félisten
Én nem azt írtam nem javítanak garanciában és, hogy mi kötelező Mo-n vásárolt termékekre, hanem azt hogy a bolt intézi a garanciát, de mivel visszaviszi szlovákiába ahonnan hozták ezért tovább tart az intézése.
Sok más webshop is így tesz pl. tv-k esetében.sajnos hajlamos vagyok azt feltételezni az általános rossz tapasztalatok miatt amik a webshopokról alakultak ki, próbálták elsütni valakinél egy bevásárolt tévét, mert olcsón jutottak hozzá....nagyon jól tudták mit adnak el.
futár hozta sérült csomagolást, nem vagy köteles átvenni.
Nekem kihozták nem volt sérült, kibontottuk megnéztem a kijelző épp a készülék nem karcos ergo látszott rajta, hogy zsír új nem újra csomagolt, átvettem kifizetem.
TV-nél maga a futár hozta fel a lakásba és ő mondta nézzem meg a csomagolást addig nem bontja ki, hogy sérült vagy sem. Nem volt sérült kibontottuk, kivettük megnéztük a kijelzőt, tartozékokat és csak utána fizettem. -
Flashget
félisten
edigitaltól van a redmi 1-m (az más kérdés októberben 55K volt, most meg 44K ugyanott, de 10 havi 0% hitellel már nem olyan rossz elviselni) rendeltem tv-t is tőlük mindkét esetben a hitelintézés neten keresztül és postai küldéssel történt nem volt gond. Később a tv gari alatt hibás lett nem tudták kijavítani a hibát adták a csereutalványt amivel már be kellett mennem az edigitalhoz és 2 héten belül utalták a pénzt, pedig 30 napra vállalták a törvény szerint.
egyik esetben sem volt gondom a kiszállított árucikkel.mall.hu adott el olyan tv-t amit portugália,spanyolországba szánt a gyártó nem is volt benne más nyelv a smart sem működött ezért, de legalább elismerték a hibájukat és kicserélték az illetőnek. megint lehet gondolkodni azon, hogy tudták mit adnak el vagy sem ugyanis a modell szám alapján pontosan lehet tudni hova szánt készülék.
a garancia meg a szlovákiából behozott termékekre pont úgy vonatkozik mintha ausztriából hoznád be..oda is kell visszavinni ezt intézi a bolt. -
Flashget
félisten
garancia terén semmi különbség a mall.hu és a supergamez között.
mindkét cég raktára szlovákiában vagy cseh országban van.
és nem mindig jó az olcsóbbra klikkelni...mall.hu nekem 2-3 hét alatt sem volt képes gyári tokot beszerezni, hitegettek csak majd ekkor majd akkor...közben a honlapjukon az volt, hogy "raktáron" lemondtam és inkább rendeltem a drágább edigitaltól, 2 nap múlva a telón volt a tok. -
Torzi05
tag
Lehet, hogy buta kérdés de a bolti és a hivatalos garancia közt mi az eltérés a vásárló számára?
Nézzük példaként az említett cégeket.SuperGamer: garanciát írnak de milyet?
Mall: garancia itt is van de milyen ( nem találtam feketét csak fehér készüléket )
Edigital: itt van a rendes gyártói garancia? -
Nos, visszaléptem, mert nem sikerült Fastboot alól az újratelepítés.
fastboot fast recovery twrp.img
paranccsal sikeresen visszaraktam a TWRP-t, az alól pedig a külső SD-re előzőleg készített CM11 Backup-ot.
Nagyra értékelném, ha egy működő gyári MIUI Reinstall-t linkelnétek.
-
-
-
-
-
k.kristof
őstag
Sikerült helyreállítani, de nem volt időm feltölteni, mert rohantam a vonathoz, és anyám telefonja volt. És még azt hittem, sima frissítés lesz... Így is csak egy angol/kínai ROM-ot sikerült visszarakni, de két napig kibírja, és szerencsére backupoltam a Mi PC Suite-tal a frissítés előtt. Szombaton visszarakom az utolsó stabil MIUIHU ROM-ot inkább.
-
eFeMeR74
senior tag
-
eFeMeR74
senior tag
melyik rom van rajta, mert a v45 volt olyan nekem is, hogy alig bírtam életrekelteni, ha nagyon lemerült,Ilyenkor hátlap le töltöre rádug közben aksi ki és vissza. Ezt addig kell játszani amíg fel nem veszi a feszültséget és elkezd világítani a kis piros led
Hiába van töltön, ha a led nem világít, mert akkor nem is veszi fel a feszkót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest