- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
Sziasztok!
Unokatesóm használja eme régi telómat. TWRP, root, akkori Miui 8-al adtam neki oda. OTA érkezett egy frissítés, és az új tulaj nem tudta mit csináljon, így frissített 9.2.2-re és természetesen felülírta a twrpt és nincs root. Segítsetek visszaemlékezni, elfelejtettem hogy kell rootolni? -
zeno79
őstag
válasz
balint355 #7300 üzenetére
Párom még tovább használja az én három éves 1S-em. Miui stabil 8 van rajta, nagyon elégedett vele, még az aksi is elég jó. Nem úgy, mint amit külön vettem Original-t hozzá, az hamar felpúposodott, és hol 0%, hol meg nem. Szóval a 3 éves aksi még elmegy, de már én sem vennék ilyen régit, nem olyan már mint 3 éve.
-
zeno79
őstag
Szia!
Nem régi hír, hogy a Note 5A lesz ilyen ami 2 SIM + MicroSD!!!
Illetve van még a "sufnituning" -
zeno79
őstag
Köszönöm a válaszokat és beszámolókat
Igazából az újabb custom romokra lettem volna kíváncsi, de valószínű a romolgatós nép már váltott. -
zeno79
őstag
válasz
kriszpontaz #7255 üzenetére
Miuival használtad?
-
zeno79
őstag
Sziasztok! Használja még valaki (napi szinten, elsődleges telónak) a jó öreg Redmi1S-t? A családban még van egy használatban, amin az utolsó, 2017.03.20-i ResurrectionRemix teljesít jó szolgálatot különösebb gond nélkül (csak telefonálásra használja az illető).
A kérdésem csak annyi, hogy érdemes-e lecserélni a romot mondjuk a legújabb LOS14.1-re, jobb-e az üzemidő, stb.?
Előre is köszi. -
zeno79
őstag
Igen, bukó az összes adat, mivel hogy nem hivatalos rom van a telefonon, hanem eu multi rom. A multi csapat már nem foglalkozik ezzel a telóval sajnos, így a legfrissebb rom csak a hivatalos global verzió, amit viszont újként tehetsz csak fel (a fenti kép alapján eu multi romod van).
Szerk: ha nem ragaszkodsz a miuihoz, nemrég tettem fel egy friss RR nougat romot egy Redmi 1S-re, és a tulaj szerint remekül működik. A miuinál sokkal takarékosabb az biztos! -
zeno79
őstag
válasz
Szivacs85 #7167 üzenetére
Nem venni észre cm11-en a merülést, de cm13-n nagyon.
Köszönöm a megerősítést hogy kell(ene) működnie. Próbálkozom.
Már a páromé a teló, de jó volt ujra talalkozni az r29-el. Nagyon szerettem én is, nagyon profi. A firmware-t igénylő r30-at is elb@szták... Mint a többit. -
zeno79
őstag
válasz
Szivacs85 #7165 üzenetére
Köszönöm, sejtettem hogy valami trükk lehet, mert nem elöször allitok be ilyet, nem egy telón. Még kap 1-2 napot, azután Ha Nem tudom beállítani kipróbálok valami új 7.1.1et. Fogyasztásra a legjobb volt a cm11 r29... Azelőtt cm13 volt, ott jól ment a MiBand, BT füles is, de el kezdett merülni a teló, ezért tettem fel a cm11-et.
-
zeno79
őstag
Sziasztok! CM13 alatt tökéletesen működött, de tegnap visszatettem a CM11-t, és nem akar működni a MiFit app, vagyis nem rezeg a csuklón hívás közben. BT bekapcsolva, elvileg minden jól beállítva és a mifit app többi része jól működik, csak nem jelzi a MiBand az eseményeket. Lehet h a cm11 a ludas?
-
zeno79
őstag
Azért az nem semmi hogy armani-ra is HIVATALOSAN van CM14.1
Valaki használja már vele a telefont? -
-
zeno79
őstag
Hali!
6.9.29 eu multi rom van jelenleg a telón, ráfrissíthetem (downgrade) a 8.0.2.0 eu multi stabil romot, hogy hátha stabilabb lesz? Nem fog megzakkanni? -
zeno79
őstag
válasz
Canonfan #7040 üzenetére
Sokan választottuk a Note 3 Pro-t az 1S után. Én is.
Párom 1S-én korábban MoKee futott, kb. 1-2 hónapja CM-et pakolok rá, MoKee nem volt a legjobb (apróbb furcsaságok, God's kernel, ki tudja miért), azóta semmi baja a CM-mel (gyári kernellel). Csak telefonálásra használja, nem egy power user. -
zeno79
őstag
Sziasztok!
Asszonyka használja a Redmi 1S-em, amin még Mokee 511 + GOD's kernel van (jómagam Note 3 PRO-ra váltottam, így nem követem az 1S ROMokat).
Felmerült viszont az igény, hogy frissítsem a telóját. Az volna a kérdésem, hogy:
1) melyiket ajánlanátok frissítésre, továbbra is a MoKee stabilját, vagy ResurrectionRemix-5.7.3at? (Note3Pro-n RR-t használok). Esetleg valami mást? Fontos a stabilitás, nem ért a telókhoz!!!
2) takarékos üzem fontos lenne, van valami jó kis takarékos kernel hozzájuk? Vagy elég a gyári?
Köszi -
zeno79
őstag
Az még v5-ös MIUI. Már v8-nál tartunk. Sajnos teljes legyalulást és új telepítést igényel, egyszerű ráfrissítés nem játszik. Aztán mindent újra be kell lakni. Nem kis feladat, főleg hogy nem saját részre kell csinálni.
Az nem kérdés, hogy a v5 megérett a cserére.
Javaslom a miuiandroid.hu/forum oldalt, hol minden le van írva a telefon fórumán a tudásbázisban -
zeno79
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Már nem használom a telefont, ezért a MI fiókomat, felhőt, hozzá tartozó telefonszámot, mindent szeretnék deaktiválni, törölni. A telót amúgy sem MIUI-val használtam/használják. A MI fiókomba belépve nem igen találok erre vonatkozóan semmit. -
zeno79
őstag
válasz
balint355 #6733 üzenetére
Zártabb, igen, és kevesebb app van rá. De minek az a sokszáz használhatatlan app? Nagy a káosz androidon, a wp lehet kevesebb lehetőséget nyújt, viszont azt fejfájás nélkül.
Sajnos a miui7 nagyon s..r lett, az alternatívákból meg elegem lett. WP-n is megy ami kell nekem, és legalább nem kell a rendszerben turkálnom, romokat cserélgetni és bosszankodni hogy épp mi nem megy.
Konkrétan viszont ennél a telónál nem tudom elfogadni az új romok képalkotási minőségét, úgy elcseszték.
kb. ennyi. -
zeno79
őstag
Skacok, tegnaptól a fő telóm immár egy Microsoft Lumia 640 XL dualsim.
Szeretett Redmi 1S-em most asszony próbálgatja, úgyhogy még azért be-benézek. -
zeno79
őstag
Aki mk601 nightly-t használ, megnézné hogy elindul-e az IGO Szülinapp? Nalam nem. Hiaba telepitem ujra. A Nokia HERE is eloszor, 1-2x elindul, aztan az is megall a betoltesben. Csak a legujabb mk601-en rossz. OSMAnd pl. jok.
Koszi -
zeno79
őstag
6.3.3:
Synapse nem futott, NO UCI... hibára hivatkozva, pedig bld7-es xcelerate és root jog+pipa minden meg volt, ahogy szokott működni, ennek ellenére mégsem ment nálam, pedig azért párszor csináltam már....
- 6.3.3 multi verziónál nem ment semmi sem ki az internetre, a play sem, valami engedélyekkel kellett volna szarakodni, de alapból nem működött semmi, így hagytam a fenébe, nem volt kedvem nyomozni. Az engedélykezelővel nem ment semmire
- 6.3.3 miuihu: ezzel minden megy (kivéve a synapse), bár mintha néha elfelejtene már korábban beállított engedélyt, hozzáférést
ezt leszámítva működik
ja, valamelyiknél a hívó fél képét nem mutatta mindkét számánál, csak mikor az egyikről hív...
Többet nem nagyon próbáltam, 1-1 napot voltak csak fent, mert borzasztóak a fényképek amiket alkotnak, és nincs RDS, stb.! Asszem végleg lemondok a MIUI-ról.
Komolyan mondom az én telómmal lehet valami gond, nekem sosem akad a zenelejátszás, csak wifi nincs god's kernelt vagy mást (xc-n kívül) próbálom.
Gyanítom több fajta eltérő alkatrészekkel szerelt Redmi1S van, ezért lehet hogy valakinél ugyanolyan környezetben megy pl. a wifi, másnál meg nem, God's kernellel. -
zeno79
őstag
válasz
Flashget #6687 üzenetére
Egyrészt igazad van, másrészt meg tényleg nincs az embernél mindig fényképezőgép, illetve én igenis csak a redmivel fotózok, mert JÓ FÉNYKÉPET csinál a v50 és CM11 r29, és mindig nálam van, elérhető, fel van töltve, és nem kell külön cipelnem. Ráadásul gyakran adódik olyan megismételhetetlen esemény, pillanat (gyerek mellett főleg, stb. ) amikor gyorsan a telóval kell fontos eseményt megörökíteni.
Miért fogadjam el a rosszabb minőségű v7 vagy a cm12.1 képeket, ha tudom milyen jó fényképeket IS csinálhatna? -
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #6650 üzenetére
Akkor nincs több ötletem/javaslatom. Nem tudom, nálam miui-nál volt ilyen réges-rég, illetve valamelyik AICP MM verziónál.
Most én is friss stabil MK 5.1.1-en vagyok, eddig nem tapasztaltam, de figyelek. Engem is zavar(na) ha megakad a zene.
Nem használsz valami "különleges" programot vagy kernel-beállítást? Nekem ez a smartmax és smartmax_eps governor nem tetszik ilyen megbicsaklások miatt, de ondemand vagy interactive rendben van. Olvasom én is a különböző fórumokon ezt a fajta hibát, de nem értem, nálam nem csinálja. -
zeno79
őstag
A mai, 20160205-i MoKee 6-ban már mókolás nélkül újra működik a SIM
-
zeno79
őstag
Az miért van, hogy a zenelejátszó bezárása után pár másodperccel újra elindul a zenelejátszó, ha a programelőzményeket ürítem LP/MM-ben? Még mindig nem jöttem rá hogy lehet megakadályozni. Tudja valaki?
-
-
zeno79
őstag
Nem nevezném stabilnak az AICP-t..... a feloldással nálam nem volt gond, de a mobilnetet általában nem tudja bekapcsolni, többnyire újra kell(ene) indítani hogy menjen neki. Engem is vonz az AICP gyorsasága/újdonságai/beállításai, de kb. a használhatatlanság árán nekem nem éri meg.
Gyakran, szinte minden kiadásban van valami hiba. Hiába, túl sok/túl gyakran frissül, nincs összerakva rendesen. Nincs akkora stáb mögötte, mint pl. a MoKee mögött, pedig az is nightly (leszámítva a NoSIM bugot) -
zeno79
őstag
válasz
balint355 #6594 üzenetére
Bízom benne hamar javítják a közelségérzékelő bugját (elég bosszantó hiba). Talán az egy héttel előtti release-ben nincs ez a hiba... Elméletileg már ki kellett volna jönnie az új release-nek, de gondolom az "ünnep" miatt késik.
A MoKee LP nekem is tök jó lenne, de a 6-os AICP szebb képeket lő.Hogyhogy lecserélted a stabil miui-t?
-
zeno79
őstag
válasz
balint355 #6590 üzenetére
Sajnos a CM12.1 sem teljesen hibátlan.
Teszteltem manapság a RR utolsó lollipopját, meg a MoKee LP-jét. Tényleg stabilabbak. Szerintem a legjobb az RR LP-je, 01.26-i kiadás, bár neked sok beállítást tartalmaz. Az arany középút szerintem MoKee LP-je, de sajnos a 01.25-i kiadásban a közelségérzékelő pont nem megy :-( ezt leszámítva szerintem nagyon jó.
A fényképek minőségével nem vagyok megelégedve LP-n, főleg RR-nél, ezért tegnap este óta újra MoKee nightly MarshMallow fut a telón! A NoSIM problémát sk. meg kell oldani, de kapott még egy esélyt, mert nekem bejön ez a ROM. Olyan, hogy nem akar bekapcsolódni a mobilnet/wifi, olyat sose csinált, csak az RR szokott. Karácsony óta használom MM MoKee-t, csak 01.23-óta (no-sim) szüneteltettem, úgyhogy van tapasztalatom róla, nekem tetszik.
Sajnos az ébresztés kikapcsolva még nem megy, és a feloldás közelségérzékelő figyelésével sem, de talán csak napok kérdése, AICP-ben már megy. Esetleg ha van kedved/időd, egy próbát megér szerintem a MoKee. Szerintem stabilabb mint az RR! Amire én használom arra jó, és a képei is talán jobbak mint az RR, AICP-é. -
zeno79
őstag
Szia!
Nincs olyan, hogy melyik a legjobb. Aztán még ott van az is, hogy ami NEKEM a legjobb, az nem biztos hogy neked is megfelel. Mindenki más appokat használ (és vár el egy ilyen multifunkciós kütyütől).Nem FB-zek/Messenger/WhatsApp/stb. csili-vili buboréküzik, nem használom játékra egyáltalán a telefont, nincs ezer program rajta. Nálam a lehető legjobb üzemidő (némi teljesítményt beáldozva) és biztos működés a lényeg.
Amit használok: Opera Mini, Gmail, FBLite, gyári Zenelejátszó/FM rádió/Naptár/IGO/Maverick/Időkép/SDMaid PRO és Greenify.
És persze fényképezés.
A "sima" CM nekem túl butácska, az AICP meg hasonló napi kiadások meg túl bugosak. AOSP-k, Aniket.lamba és TechEchibeo buildjei szintén nem jöttek be. Működik, stabil még az 5.1.1-es MoKee is.Röviden: tetszik ez a mályvacukros android, de még több minden nem megy/hiányzik.
A CM11 felett eljárt az idő, tetszenek a képei, megbízható rom, de nálam a csengőhanggal és csengetési hangerővel vannak gondok(?). És egyéb régi hibák (videózás pl.) Aztán meg a rádió-vétel, gps-vétel stb. mintha erősebb lenne az MM-ben.
Úgyhogy egyelőre középút, vissza LP, amíg kész nem lesz az MM.
LP-ból most tesztelés alatt áll az utolsó (végső), friss Resurrection Remix 5.5.9 + xcelerate kernel. Eddig jó, a fentieket hibátlanul teljesíti, xcelerate-tel pedig biztos takarékos de ha kell gyors. Memória-mizéria nálam sose volt, sose érdekelt, nem kellett figyelni. MIUI-n persze igen. Amúgy meg pont az a cél, hogy KI LEGYEN HASZNÁLVA A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ MEMÓRIA. Azért van! (Persze én is takarítok greenify-vel). -
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #6573 üzenetére
hmmmm, cm13-ban már nincs ilyen lehetőség. és pl. a számológép sem jegyzi meg (nem mutatja) a műveleteket/előzményeket, hogy milyen számokat írtál be... :-( Volt már rá eset, hogy vissza kellett ellenőriznem egy hosszú összeadás összeadandóit. Nem értem miért kell butítani a rendszert...
-
-
zeno79
őstag
válasz
syler123 #6564 üzenetére
Nekem ilyet még a MIUI v5 csinált, beragadt a sensors qcom, vagy a gps, stb., pörgette a procit -> felmelegedett -> lemerült pár óra alatt.
Egyértelműen szoftveres dolog volt.
Nálad mi merítette le? Nem tudsz akkuhasználatot meg folyamat-előzményeket, ilyeneket visszanézni?
Lehet hogy valami hw hiba? -
zeno79
őstag
Remek az AICP, rakás beallitassal, alapbol jo akkuidovel, csak epp olyan "összecsapott", sok bug van benne! ki kell fogni egy jo verziot es nem naponta frissiteni. MoKee detto. Már ha 6os androidrol beszelunk.
A mostani aicp first run wizzardja FC-zik (nem lehet telepiteni), az elottiben pedig megakad a zenelejatszas pl.
Nalam most a sima cm13 r13 a nyerő + gods kernel r5 + greenify.
eleg stabilnak tunik -
zeno79
őstag
válasz
syler123 #6547 üzenetére
igen, gyarival gyorsan merul. a 7es beast kernel még működik, de nincs gps es amugy is nagyon rossz.
a 7es xcelerate a legjobb miuihoz.
masoknak mukodnek ezek az uj Gods kernelek, nekem nem. amugy a 9es xcelerate-ot kiprobaltam ma, de a kamera app nem birta a fotozast ma a havas szigeten, ujra kellett inditani a telot, gps sem volt...
lehet tul visszavesz a kernel a teljesitmenybol, mert a zenelejatszas is meg-megbicsaklik, viszont ha nem folytom vissza akkor meg nem birja akksival mert porog mint allat.
ugy emlexem a 7es xcelerate-tal nem volt ilyen gond, de az nem is veszi igy le a CPU-t.
(ezek miatt, meg RDS stb. miatt cm13 restore) -
zeno79
őstag
-
zeno79
őstag
ugy veszem eszre jo paros akku szempontjabol a cm13 r13+gk kernel r5+nightmare governor+greenify
-
zeno79
őstag
válasz
syler123 #6531 üzenetére
epp most akartam irni, hogy a 23-i mokee rom nem jo, nincs sim1, masnak sem!
ezert most a sima cm13 R13 tettem fel, aprobb hianyossagok vannak(mokee utan), de GK kernellel nincs akkufogyás mint mokeen
vagy a 22-i mokeet, vagy a legujabb cm13-t probald kijotanacs MM-hez: a kulso SD-t ne! hasznald belso tarhelynek majd
-
zeno79
őstag
válasz
Flashget #6529 üzenetére
Phhh. Redmi 2-re is csak most keresnek béta-tesztelőket, de az 5.0-ra!!! Pffff.
Még jó, hogy van nekünk CM, 2015.áprilistól 5.1.1, és 2015.12.06-tól pedig 6.0.1!
MIUI-nál amúgy sem számít sokat hányas androidra épül, annyira egyedi rendszer.
(Személy szerint nem tudom miben lenne jobb a MIUI mint a mostani CM-ek, nem is hiányzik) -
zeno79
őstag
Több benne az apro, bosszanto kis hiba. A mostani pl. leall a zenelejatszas par mp. utan lezart kepernyon; nem mindig ment a mobilnet, es neha hivas utan meghulyult volna, olyat erzekelt amir nem is nyomtam. szoval par aprosag amitol kisse bizalmatlan lesz az ember hozza.
pedig gyari kernellel is jo, tobb mindent tartalmaz, mokee-hoz meg celszeru a GK kernel. -
zeno79
őstag
ma ismét megbizonyosodtam afelől, hogy az AICP 11 nightly nem olyan jó mint a MoKee 60.1 nightly
-
-
zeno79
őstag
válasz
syler123 #6519 üzenetére
eleg reg ota hasznalok MM-t, igaz, MoKee-t. Nekem minden megy amit hasznalok: gps, fm radio, zene, kamera (a legjobb, jobb mint a miuié), wifi, 3g/2g, opera mini, FB lite. Ezekben mintha jobb is lenne mint az 5.1.1 volt
A MoKee több mint a CM, mert előbbi naponta jön, igy egy hiba masnapra javitva lesz, es benne van ami a cm13-ban is.
AICP is jo, de az bugosabb. -
zeno79
őstag
Letöltöd ezt: [link]. Csak simán installálod twrp-ből, utána nyomsz egy wipe cache/dalvikot, majd restart. Ezt minden rom-frissítés/telepítés után meg kell csinálni.
A noFrills CPU-t cseréld le a synapse progira, azzal jobban be tudod állítani a procit, ha telepítetted az xcelerate kernelt. DE: szerintem nem is muszáj belenyúlni, már csak azzal, hogy telepíted a kernelt nyersz; én sem feltétlen telepítem a synapse progit és állítom át az órajelet és a governort... elég jó piszkálás nélkül is a kernel.
(A synapse progi csak akkor működik, ha telepítve van az xcelerate kernel)Amennyiben MiRecovery-d van és nem TWRP, akkor:
1) ajánlott twrp-re váltanod
2) más leírja mit csinálj, MiReco-hoz nem értek -
zeno79
őstag
válasz
balint355 #6466 üzenetére
Rendelkezésre-állás időt, SOT-időt egy xcelerate kernel telepítéssel és némi finomhangolással is tudsz növelni, valamint a fejlesztői beállításokban az animáció-értékeket 1-ről 0.5-re levéve.
Nem akarlak rábeszélni semmire, csak mint alternatíva említettem a stabil verziót => nincs hetente szívás. Viszont kevesebb feature-t tartalmaz. Pl. betűtípust sem lehet változtatni...Bocs, carr-nak akartam válaszolni!
-
zeno79
őstag
válasz
balint355 #6448 üzenetére
Igen, ki van pucolva, de böszme a rom. TWRP mentésem kb.1,2GB szokott lenni, ez a rom majd 2GB lett
Amúgy a 7.1.1.0-ban nincs opera max data saver, a 7.3.1.0-ban elvileg van (már akinek fontos).God's kernelről tudsz nyilatkozni?
A facebook-születésnapokat a CM romok mutatják a naptáramban automatikusan (külön beállítás és FB telepítés nélkül is), de a MIUI-ban nincs ilyen naptár. Másnak működik? -
zeno79
őstag
válasz
balint355 #6444 üzenetére
Hali!
Én is feltettem tegnap a 7.1.1.0-t, de nem említed hogy nem tud magyarul, mivel GLOBAL. A multira még várni kell, valszeg az a 7.1.3.0-n fog alapulni.
Amúgy nálam a fájlkezelőben rendesen mutatja (írja) az SD-kártyát és a Belső tárhelyet, ahogy kell.
Video alkalmazás nálam nincs, a sok google cuccot pedig töröltem. Pin-kódot nem használok, arról nem tudok nyilatkozni.
Az értesítési függöny vagy mi panel hogy nem átlátszó-elmosott hanem fekete spec. nekem bejön.
Amúgy tényleg pörgősebb. Én a 7-es xcelerate kernelt mindig alányomom...
A legtöbb új fejlesztés nekem sem tetszik, a 12.24-es globált ezért sem tenném fel, pl. az új időjárás app miatt.Valaki megírhatná aki miuit és R5 GOD's kernelt használ Redmi 1S-n, hogy mi a bánatot csináljak hogy legyen WiFi? Az elérhető hálózatokat látja, de nem tud kapcsolódni. Angol fórumon nem jutottam előbbre, és szeretném a God's kernelt használni, mert azzal kikapcsolva is ébreszt a teló, meg jók a governorok!
-
zeno79
őstag
válasz
juve600 #6288 üzenetére
nem, meg nem. allitolag javitottak a legfobb hibakat. valszeg megvarom mig resurrection remix is kiadja a sajat verziojat. az RR sokkal tobb beallitast tartalmaz ami kell
egyelore nem tudom miert kellene a 6.0, nem tudom mivel jobb, gyakorlatban (nalam) nem is igazan szamit. Meg mire hasznalhato lesz a 6.0 ... mar unom hogy mindig "majd meg lesz/majd javitva lesz"
hasznalni akarom -
zeno79
őstag
Tölthető a CM13.0 R1 [link]
Kicsit még angol, kicsit szokatlan. 2 kényes kérdés volt első körben, a hang(erő) és a kamera, eddig mindkettő OK.
Eddig tetszik. Ezt a naptárszinkronizációs zip fájlt a gapps-ok közül IS fel kellett tennem, anélkül nem akart a naptár szinkronizálni. -
zeno79
őstag
nem kell semmit csinalni, a gep latja a twrp-ben levo telo mindkét tarhelyét, csak angolul nevezi
egy kis romolós info neked: r20-ig még a "régi" a CM12.1. Ez annyit jelent, hogy neha megakadhat a gps. amugy minden oké vele. a videozas kicsit fura. xcelerate-bol 21-es buildig jo hozzá.
r20 rom fölött már "uj", tehat miui firmware kell neki és god kernel r3 vagy xcelerate 22a jó hozzá.
Sajnos a sima (fefifofum, kra1o5) cm12.1 nem tartalmaz tul sok beallitast, extrát... de vannak más jó romok is amik igen.A leglenyegesebb kulonbseg szamomra a " regi" es "uj" kozott, hogy az "uj" kepei nem tetszenek, szemcsés-mosott, eletlen a zajszures miatt. (mint miuin) a "régiben" van képzaj, de viszont élesek a képek.....már ha fényképezel a telóval.
-
zeno79
őstag
A God's kernel R3-as kiadása immár "hivatalosan" is tölthető. Már az CM11 r30 is támogatott (már aki használná).
God's kernel előnye xcelerate-tel szemben (számomra): ébreszt akkor is az ébresztő, ha véletlen kikapcsolna lenne a telefon... -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vicces képek
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest