- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
arra másoltam be, hogy miért a rohamos népszerűsége. persze ehhez előbb a két legnagyobb lakosszámmal érintett országot vették célba, kínát, indiát.
Még csak most kezdték amerikát és európát hódítani. lenovo is csak azért tudta a 3. helyet visszavenni tőlük, mert felvásárolta a Motorollát.Realme GT Master Edition
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Én ezt úgy oldottam meg, hogy az egyik jegyzettömbben kijelöltem a teljes jegyzetet, kimásoltam, majd a másikban beillesztettem.
Elég hatékonyan lehet másolni/beilleszteni, ha rááll a kezed.A telefonkönyves kérdésre nem tudom a választ.
Már nem ilyen készüléket használok, de még csak nem is MIUI-rendszerűt...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ZolkoW
őstag
nem vágom annyira, de mások írták, hogy a stabil az 3 (?) havonta frissül csak, míg a globális és a HU fejlesztői hetente. Nem egy nagy cucc felrakni fejlesztőit, ha heti frissítést szeretnél, menüből megy az egész
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Flashget
félisten
-
kriszpontaz
veterán
Innen leszeded a legutolsó stabil, vagy fejlesztői romot, van benne 100% magyar nyelv.
Felmásolod a készülékre a .zip fájlt, és a frissítés menü alól rom telepítés kiválasztásával kijelölöd neki telepítésre.
Újraindítás után vagy a Recovery menüből csinálsz egy Full Wipe-ot (hangerő fel + bekapcs gomb kikapcsolt készüléknél), vagy a beállítások - adatvédelem alól gyári állapotra visszaállítasz mindent. -
kriszpontaz
veterán
Akkor kell update.zip elnevezés és a gyökérkönyvtárba kell másolni, ha recoveryből közvetlenül flashelsz (van rá menüpont).
Ha nem, akkor akárhová másolhatod, a neve akármi lehet csak ki kell választani a frissítés menü alól telepítésre."vagy a beállítások - adatvédelem alól gyári állapotra visszaállítasz mindent."
Ez gyakorlatilag - amennyiben kijelölöd az emulált SD kártya törlését (belső memória) - akkor egyenlő a full WIPE-al. Ha azt nem jelölöd ki, a fényképek, és felhasználói beállítások megmaradnak (ha jól emlékszem). Ha tiszta telepítést akarsz, akkor mindent töröltess (csak amennyiben fontos adat van a telefonon, mentsd le és a pluszba berakott memória kártyát is érdemes kivenni). -
balint355
aktív tag
Szia, jól látod, mostanában a dual SIM-es telefonokban vagy két SIM, vagy egy SIM + egy SD kártya van. Xiaominál nem tudok olyan típusról, amelyik egyszerre tud két SIM-et és SD kártyát fogadni, sufnimegoldások viszont vannak, nyilván ez nem az igazi, de jelenleg ez van...
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
zeno79
őstag
Szia!
Nem régi hír, hogy a Note 5A lesz ilyen ami 2 SIM + MicroSD!!!
Illetve van még a "sufnituning"[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
Szia!
Ez attól függ, hogy eddig hol/hogyan voltak tárolva a számok... Ha Google fiókban, akkor be kell jelentkezni ugyanabba a fiókba, ha Mi fiókban, akkor ugyanez. Ha SIM kártyán voltak, akkor a Névjegyek alkalmazásban kell keresni importálás lehetőséget (azt is jó lenne tudni, hogy milyen rendszer van a telón).I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
balint355
aktív tag
Akkor csak megerősíteni tudom magam, tudni kéne milyen ROM
Pl. MIUI 8-on Kapcsolatoknak hívják amit én Névjegyeknek neveztem az előbb ott hosszan nyomva a menü gombot van olyan, hogy névjegyek importálása.MIUI 5 na az már régen volt nekem, ott nem tudom hol van ez az opció...
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
Újabb MIUI-n van ilyen opció, lehet v5-ön még nem volt. Mielőtt nekiállsz frissíteni azt kb leírhatnád hogy ha megnyitod a Névjegyek vagy Kapcsolatok vagy bármi is a neve alkalmazást, akkor mit látsz? Ott valahol kell lennie egy menünek, beállításoknak ahol importálni lehet a névjegyeket.
Ha mégis frissítenél, akkor vagy TWRP-t kell előbb feltenni a telóra és onnan telepíteni az új ROM-ot, vagy géperől MiFlash-sel feltenni, v5-ről 8-ra nem fog menni a sima frissítés.
-
balint355
aktív tag
Telefon menü gombját ha megnyomod?
TWRP: ha rootolt a teló (valószínűleg az, ha az alap MIUI v5 van rajta) akkor Playből telepítsd ezt, ezzel fel lehet telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
Settings-ben jelöld be hogy Run with root permissions, ha nem lenne bejelölve.
Viszont eszembe jutott egy egyszerűbb megoldás, ami a frissebb ROM-ot is telepíti: miui.hu által készített multitool, gépre kell letölteni, TWRP-t is tudja telepíteni, meg utána a legfrissebb miui.hu ROM-ot is le tudja tölteni és feltenni a telóra.
Szerk: ehhez viszont fastboot driverek kellenek a gépre, csak hogy ne legyen olyan egyszerű... Először próbáld meg simán megcsinálni, aztán ha nem jó lehet driverezni.
[ Szerkesztve ]
-
maczera
aktív tag
Én az ezen az oldalon leírtak szerint MiFlash-sel töltöttem fel az ugyanezen oldalon belinkelt "Redmi 1S Latest Global Stable Version Fastboot" firmware.t (MIUI 8.2.1.0 KHCMIDL). Gyorsan felment, lassan indult el, de egyszerűen ment minden.
-
balint355
aktív tag
Ami i.mi.com-on megvan, azt frissebb MIUI rendszerre is vissza lehet állítani, ha bejelentkezel a megfelelő fiókba.
Nem tudom MIUI v5-ön hogy van, de 8-ason pl akkor mennek a számok Google fiókba, ha a szám hozzáadásánál a Google-fiókot választod ki (lehet választani hogy Google-fiókba, Mi-fiókba vagy SIM kártyára mentse a számot).
Ha egészen biztosra akarsz menni, akkor van egy rakás alkalmazás, ami lementi a számokat, akár számítógépre is (továbbra is jó lenne valahogy megtalálni a mostani Névjegyek alkalmazásban, hogy hol vannak a beállítások, mert ott is kell lennie exportálásnak...). Pl. MyBackup, Titanium Backup, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest