- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Nyomkövetéssel, vagy anélkül?
Nekem 31-én már a svédeknél volt, onnan illene 5-10 napon belül ideérnie, ha az ausztráloktól ideért egy levélként feladott csomag 1 hét alatt... (az is regisztrált levél volt).laci06#857: Nem USD, hanem 22 EUR a vám- és áfamentes határ. Ha már fentebb emlegettem az ausztrálokat, anno az onnan érkező, 22€ alatti értékű küldemények is vámkezelésen voltak 2-3 napig (a nyomkövetés szerint), a legutóbbi csomag már az országba érkezés után egyből át volt adva a postának feldolgozásra, szóval mintha enyhítettek volna kicsit a dolgokon. De ismerősöm is rendelt többször 22€ feletti csomagot (szintén az ausztráloktól), és sosem akadt fenn a vámon. Szerintem 100€ alatt nem foglalkoznak az értékével, vagyis azzal, hogy magánszemélytől kapod-e, vagy üzleti levél (mert utóbbi esetben alacsonyabb az értékhatár).
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest