Új hozzászólás Aktív témák
-
truz
csendes tag
Hello fiúk
A sugallatotokra én is boldog tulajdonosa lettem nemrég egy 10000-esnek - köszi a hasznos információáradatot a témában
.
(Ha valakit esetleg érdekel: banggood-ról 07.19-08.08. volt a rendelés-megérkezés, trackinggel. A szilikon "védőfelszerelés" tracking nélkül jött, pár nappal ért ide előbb.)Légyszi, segítsetek abban, hogy van-e a power bank (és okostelefon, mp3 lej.) társaként olyan jó minőségű fali és autós adapter, amelyik min. dual portos, ill. érdemes-e egyáltalán ilyen formátumút beszerezni, egyenletes marad-e mindegyik eszközön a töltés, stb.?
A Nillkin-nél még nem találtam olyat, ami 2-4 portos lenne, de lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet. Sajna a többi lehetséges pályázóról nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne az igazán szóra érdemes.
Van annak jelentősége, hogy némely ketyerék tájékoztatójánál szerepel az iPhone/Samsung/Smartphone szöveg? Vagy tök mindegy, bármi rádugható?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest