- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
Kicsit felélesztem a topikot. Ma reggeli telefon bekapcs óta néhány telepített app nem akar elindulni. Rányomok a parancsikonra, egy mp-re feljön az alkalmazás ablaka, aztán rögtön bezáródik. A főképernyőn lévő widgeten pedig nem jelenik meg semmi. Egyszerűen nem jövök rá, mitől lehet ez. Biztonsági és akkumulátor kímélő beállításokban bogarásztam, hiába. Tegnap óta semmilyen változás/frissítés nem volt a telefonon. Az érintett appok: Gmail, Időkép, NHL app, Weather and clock widget.
Nova Launcher és gyári MIUI 12 global stabil verzió van a telón.
Valakinek valami ötlet? -
ANT
őstag
válasz
vegyszer #7255 üzenetére
Pedig ez tényleg eltűnt. Alapértelmezett alkalmazások ablakban még a böngésző funkció se szerepelt addig, amíg ezt a Via browsert nem telepítettem. És most is csak ezt tudom választani. Gondolom, itt azért meg kéne jelenni a telepített böngészőknek.
Amúgy nem vagyok egy droid expert, szóval nem mókolt ROM-ról beszélünk. Sima gyári Android 9, MIUI Global 12.0.1.0 (PDEMIXM). -
ANT
őstag
Mi a gyári böngésző neve? Vissza kéne telepítenem, mert a ma reggeli MIUI frissítés után egyszerűen eltűnt a telefonról.
-
ANT
őstag
válasz
vegyszer #6766 üzenetére
Ez még a hivatalos 10.3.5.0 OTA frissítés.
A beépített gyári Telefon alkalmazásban lehet állítgatni a közelségérzékelést, de csak bejövő hívásnál. Ezt néhányszor ki-be kapcsolgattam, és elkezdett működni normálisan a szenzor kimenő hívásoknál is.Bár nem tudom, van-e köze a kettőnek egymáshoz?
Most meg az ébresztő csengőhangokkal küzdök. Hiába állítok be saját csengőhangot, ha olyan kedve van azzal ébreszt, ha nem akkor másikkal.mgTerminator: nekem 2018 júniusi a telefon.
-
ANT
őstag
Megint volna egy problémám a MIUI10 frissítés után. Nevezetesen ha hívást indítok, rögtön lekapcsol a kijelző, mielőtt a fülemhez emeltem volna a telefont. Mintha önállósítaná magát a proximity szenzor. Csak hívás bontása után kapcsol be újra a kijelző. Ezt be lehet állítani valahol? Egyáltalán ez bug vagy fícsör?
-
ANT
őstag
Üdv.
Wifire csatlakozáskor folyton feldobálja a telefon a MIUI frissítést (v10.3.5.0). Ha ezt ráengedem, az adatvesztéssel jár? Bocs ha láma a kérdés, nem vagyok expert a témában. -
ANT
őstag
Üdv mindenkinek!
Unlockolni szeretném a telót, ezt a leírást követem. Tőlem semmiféle adatot nem kértek az oldalon, rögtön aktív lett a Download gomb, le is töltöttem a MiFlashUnlock.zip-et. A kérdés: unlock törli az adatokat a telefonról? -
ANT
őstag
Megjött a tok Hongkongból.
Tapasztalatok: tapintásra totál ugyanaz a felület, mint a gyári tok. Az üvegfólia az előlapi keretbe pontosan illeszkedik, viszont én még nem raktam fel. Egyelőre hagyom a kijelzőn a gyári fóliát. Beszélgetés, mobilnet, wifi ugyanolyan, mint a tok felrakása előtt. Gps-t nem használok. A tok kinézete meg szubjektív, döntsétek el ti.
Egy biztos, inkább ettől legyen "csúf" a telefonom, mint a tok nélküli használat nyomaitól.
Számomra egyetlen negatívum, hogy ha elrejtjük a szoftveres gombokat, akkor az alulról felfelé simítással előhozás kissé pontatlan. Viszont ez is csak a főképernyőn, teljes képernyős appoknál semmi probléma nincs vele.
üdv. -
ANT
őstag
válasz
bozarjoska #5250 üzenetére
A Zene tiltásához root kell? Mert nekem nem aktív a funkció az Alkalmazásinformáció alatt.
KaiotEch: én mindig megszívom a csatlakoztatásnál, hogy miért nem látszik a telefon TC alatt? Aztán átbököm fájlátvitelre és örülök.
-
ANT
őstag
Ja, üveg is van hozzá.
Más: hol tudom a következőket beállítani:
-PC-re csatlakozásnál a "fájlok átvitele" legyen az alapértelmezett a "csak töltés" helyett
-zárolt képernyőről hogy lehet eltávolítani a gyári zenelejátszót? 3rd party lejátszót használok, ami be van állítva a zárképernyőre, de ha ezt feloldom, megjelenik közvetlen utána a gyári lejátszó is. -
ANT
őstag
Üdv a márkatársaknak!
Tegnap vettem át a telefont a DHL futártól, nagyon pöpec készülék!
Becsülettel végigolvastam a topikot, látom, egy sarkalatos probléma a megfelelő tok beszerzése. Én egy ilyet rendeltem feketében, kép alapján jónak tűnik.
Aztán majd kiderül.....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest