- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui09
kezdő
válasz
szunyi777 #6278 üzenetére
Hát valóban nem tolják túl a custom romokat. Redmi Note 4-hez kb. 5x annyi van. Kamerája gcammal jó igazán. Nagy különbség nincs a custom romok között, pár apróság. SyberiaOS és Nitrogen a két legstabilabb. Egy - két napja jött az Arrows, abban nincs pl. gesztus vezérlés. Az alap kamera nem Miui, csak a felsorolt kettőben. Nagy különbséget SOT-ban sem tapasztaltam. De a 4000-es akksi hiányzik. Napi töltés biztos, de mondjuk jóval gyorsabban. USB-C miatt adat átvitel is gyorsabb. A 6 gb ram és az SD 835 pedig magáért beszél. Nekem nagyon bejött, nem szeretem a szívlapát telefonokat és a notch-t. 😉
-
válasz
szunyi777 #6276 üzenetére
Amennyiben a jobb kamera , keramia hatlap , erosebb soc/ram,gyorsabb lte ,wifi sebesseg szempont akkor igen , de hozza kell tenni hogy a tarhely nem bovitheto ezt is vedd figyelembe . Az uzemido se rossz de a redmi note 5-ot nem fogja megkozeliteni ilyen teren (mai napig vissza sirom a redmi3 8-10 oras screen idejét , igaz azt nehez uberelni) de a 6 ora SOC a mi mix 2-nél is meg van. Nalam mi4c-t valtott ahoz kepest az uzemido sokkal jobb,a rendszer is fluidabb ,kamera is elore lepes volt , a 6 giga ram se hatrany . Amugy unalmas keszulek ,mert stabilan ,gond nelkul mukodik nalam , miui eu 10.2.2.0.0 verzióval .
-
kigyi_23
addikt
válasz
szunyi777 #6276 üzenetére
Azt neked kell tudni. Hasonlítsd össze a puszta adatokat, ha lehetőséged van nézz meg egyet, tapogasd meg. A Note és a Mix amúgy sem egy kategóriába szánt termék. Számomra a Mix 2 egyértelműen jobb készülék, de ugye a topikjában ez várható is, hogy ilyen véleményt fogsz kapni
Én pl ugyanezt teszem most egy Mix 3-as készülékkel holnap érkezik egy hozzám és majd eldöntöm szélnek eresztem a Mix 2-t vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged