- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
trouble #7154 üzenetére
Azt hagyd a fenébe akármit is csinálok vele, ha agyon vissza nyomkodom is csak azt csinálja amit én megnyomtam. Tény, hogy írni sohasem tudtam vele, de ez a béna ujjaim miatt van nem nekem való a telefonon gépelés. Annak ami olyan felületen is érintést érzékel ahol nem nyomkodod valami komoly baja van. (ez csak az én véleményem lassan 3 éve vagyok mix2 tulaj)
-
vegyszer
addikt
-
-
válasz
trouble #7141 üzenetére
A miui 12 global/stabil az év második felére van ígérve azt még meg kapja jó eséllyel a mix 2 .
Az andoid 9 nem fog frissülni 10-re és esélyes hogy a tavaly szeptemberi security patch se változik . Közepes használattal simán kibír 1 napot a telefon a SOT kb 5.5-6.5 óra .
Vsz hogy nem frissül 10-re előnyként fogom fel,így mentesülni lehet a google nem éppen előre mutató változtatásaitól .vegyszer
Nem vagyok reprezentatív minta de nálam nincs gond a képernyő forgatással ( chrome alapú brave , vanced youtube alatt, ez utóbbi magisk alól telepítve) .
Nincs tipped hogy a Cib bank alkalmazása elől hogy lehetne rejteni a nyitott bootloader/root meglétét? ( Root magisk hide-al rejtve ) mégis feldobálja a módosított eszköz feliratot, a banki app működik , csak bosszantó a felugró ablak, gondolom a nyitott bootloadert vagy a busy boxot láthatja az alkalmazás .
Reboot után se jön helyre a képernyő forgatás ? -
Csib0r
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged