- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
Köszönöm, de ez sem tudja...
Közben egy másik Xiaomi fórumán véletlenül találtam egy megoldást az "error 7" kiküszöbölésére, bár kicsit macerás. A telepítő rom zip csomagjában lévő updater-script nevű fájl első két sorát ki kell törölni és láss csodát: települ. Azóta már feltettem a Lineage napi változatát az Orange Fox -al. Amikor azonnal kiírta, hogy lett rá frissítés, vidáman letöltöttem és ráengedtem az automatikus procedúrát, és jött a bűvös "error 7"
. Szóval nálam egyik recovery sem működik custom rom telepítésre, csak a rom módosítása után. MIUI romokat gond nélkül tudok TWRP alól telepíteni.
Újabb dolgog, aminek az okát nem értem, de hátha akad valaki, aki tud rá magyarázatot és le is írja.
Közben megkerestem a HSZ-t, ahol ráakadtam, örök hálám érte:
https://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_mi_8_lite_cukormentes_etrend/hsz_1508-1508.html
(Egy használt MI8 Lite hirdetés miatt néztem utána a készüléknek és véletlenül jött a megoldás a saját gondomra.)
-
vegyszer
addikt
Nem. Kivettem a pipát, és vigyázok rá, hogy mikor jön frissen, ne azt nyomjam meg, hogy az összes frissítésre nyomjak (mert az a kivett pipát felulírja).
Két appot őrizgetek így szánt szándékkal régi verziót. A másik az utolsó 6-os előtti banggood app. Mert az még 20 pontot ad, az új meg ötöt egy megosztás után. -
niklebi
senior tag
-
niklebi
senior tag
Ha a Magisk fenn van akkor a SafetyNet-t le kell tiltanod, mert nyitott bootladert, rootot érzékeli és így nem is tudsz fizetni. A Magisk Hide-ban be kell jelölni a programot amivel fizetni akarsz és akkor nem érzékelik a terminálok a rootolt telefont. Futtasd a Magisk nyitó képernyőjén a "Tap to start SafetyNet check" programot, ha zöld jelzést kapsz akkor rejtve van a telefon. Ezek a modulok kellenek: MagiskHide Props Config; SafetyPatch. Az XDA-án azért próbálj utána olvasni a SyberiaOs leírásánál.
Szerk: Milyen Erste app van amivel mobilon lehet fizetni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest