- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Én is most pont emiatt kerestem fel a fórumot! Már egy jó ideje vacakol a szenzor. Hol működik, hol nem, de azt vettem észre ha megpróbálom kicsit kipucolni a hangszórót mintha jobb lenne, de igazából össze vissza működik.
Van hogy kikapcsolja a kijelzőt, majd látom hogy visszakapcsolja a fejemnél.
Nekem 1.5 éves a teló, nektek?
Xiaomi.eu 9.9.3 -
ANT
őstag
Megint volna egy problémám a MIUI10 frissítés után. Nevezetesen ha hívást indítok, rögtön lekapcsol a kijelző, mielőtt a fülemhez emeltem volna a telefont. Mintha önállósítaná magát a proximity szenzor. Csak hívás bontása után kapcsol be újra a kijelző. Ezt be lehet állítani valahol? Egyáltalán ez bug vagy fícsör?
-
ANT
őstag
Megjött a tok Hongkongból.
Tapasztalatok: tapintásra totál ugyanaz a felület, mint a gyári tok. Az üvegfólia az előlapi keretbe pontosan illeszkedik, viszont én még nem raktam fel. Egyelőre hagyom a kijelzőn a gyári fóliát. Beszélgetés, mobilnet, wifi ugyanolyan, mint a tok felrakása előtt. Gps-t nem használok. A tok kinézete meg szubjektív, döntsétek el ti.
Egy biztos, inkább ettől legyen "csúf" a telefonom, mint a tok nélküli használat nyomaitól.
Számomra egyetlen negatívum, hogy ha elrejtjük a szoftveres gombokat, akkor az alulról felfelé simítással előhozás kissé pontatlan. Viszont ez is csak a főképernyőn, teljes képernyős appoknál semmi probléma nincs vele.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest