- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
válasz
HUTCHDB #4412 üzenetére
egyébként nekem is csinál fura dolgokat a bt hanggal. mármint nekem is szokott szakadozni. nem mindig, de viszonylag sokszor. és xiaomi fülessel meg más márkával is. de nekem rég óta csinálja.
engem még az új lockscreen desing idegesít. eddig tök jól váltogatta a fekete/fehér színt a háttérképhez igazodva. most meg... sokszor semmit nem látok az órából meg a status barból...
-
válasz
HUTCHDB #4380 üzenetére
Fekete tárolóra van beállítva a fókusz. Szerintem katasztrófa. Mondjuk én vagyok a hülye, meg se néztem a tesztben a képeket, amiket készített. Pocsék
Nagyon remélem, hogy ezt szoftveresen lehet sokkal jobbra hozni és pillanatokon belül javítják, ellenkező esetben ez a telefon nagyon gyorsan egy másik kollégánál fog landolni
MI Mix 2 vs Lumia950 (belenagyított kép)
-
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #4293 üzenetére
Én 1 hete kipróbáltam a legfrissebb Arnova gcam-et. Egy hangyányival volt csak jobb a gyárinál. Igaz nekem a gyári kamera nem csinál olyan durva hibákat, mint amit múltkor mutattál. Szívesen javítható a többi, ha fogja...mint említetted videó hang azóta is borzalom, de ahogy nézem rengeteg xiaomi telefon gondja ez, tehát szándékosan belexarnak, és így hagyják. A másik a 2s hdr és ai problémája. Jelenleg xar, és jelenleg drágább a 2s, pedig ilyen hibákkal a sima 2-es használhatóbb. Megint egy félkész terméket adtak ki.
-
kigyi_23
addikt
válasz
HUTCHDB #4241 üzenetére
A google fotók tárhely, ha 16Mpix alatti képeket töltesz fel akkor korlátlan és nem tömöríti a képeket. (legalábbis régen így volt és nekem már elég rég tolják a telefonjaim oda a képeket így már megtellett volna párszor, ha beleszámolná
Vagy újabban korlátozza a 16Mpixel alatti képek minőségét is?
Mondjuk nem baj, mert csak vész biztonsági mentés elvileg a nas megőrzi ami nekem kell.
-
-
sonyz7
tag
válasz
HUTCHDB #4199 üzenetére
Üdv mindenkinek,
én sem gondoltam volna, hogy egyszer Mi telefont fogok használni:
Elkövettem régen én is egy egyszerű leírást Az még a (h)ős kor volt -
Karavik
veterán
válasz
HUTCHDB #4199 üzenetére
Akkor Te is régi motoros vagy már!
(#4206) Shyciii:
Én sose szerettem CM, AOSP vonalat a puritánsága és szürkesége miatt. Nekem fapados. Most is ugyanúgy néz ki mint 10 évvel ezelőtt. Ugyanúgy nem lehet letiltani a notification shade-et képernyőzáron, wireless display ugyanúgy nem működik, ugyanúgy nincs rendszerszintű FTP elérés lehetőség, nincs telefonbeszélgetés rögzítés lehetőség és még sorolhatnám...
-
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #4184 üzenetére
Sosem használtál régebben Cyanogen romot? Gyakorlatilag ugyanaz, ugyanazok a fejlesztők. Anno mikor díjat custom romoztam, mindig az volt fenn. Magam ízére testreszabtam, és élveztem, hogy a gyári rendszerhez képest érezhetően nagyobb az üzemidő. Ezt meg nem raknám fel, mert korai még.
-
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #4160 üzenetére
#4160) HUTCHDB [Még mindig ezt használod?]
-
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #4154 üzenetére
Van hozzá új fix, vagy jó a régi is? Erre gondoltam: ModGCam_MI6_HAL3_FixCam_MIUI-8.4.4_FixFrontHDR+.zip
belan Szerintem itt senki nem fog rosszat mondani a telefonról. Gyors és szerintem hibátlan. Talán a gyári kamerára lehet azt mondani, hogy nem mindenben tökéletes, de az is simán használható. Hiába gondolkozok nem találok mást amit kritizálni lehetne. El kell döntened neked mik a preferenciáid és az alapján dönts.
-
batai15
félisten
válasz
HUTCHDB #4090 üzenetére
Köszönöm.
Muszi:teljes mértékben elégedett vagyok a hardver és akku kapacitás tekintetében.
Legalább 1.5x olyan jól bírja mint az s8 bírta, és nem hektikus az üzemidő sem.
S8at ezen a helyen ahol vagyok kissé gyenge a térerő , már mi band el se mertem használni, itt viszont mixel bandel folyamatos bt kapcsolat, mobilnet ígyis 3 óra sot jön ki. -
batai15
félisten
válasz
HUTCHDB #3941 üzenetére
Nem rosz, várom én is a bl nyitási kérelmet, aztán camera API gcam.
Lenne egy kérdésem :a navbart nem lehet témától függetlenül személyre szabni?
Már mint a kinézet. Tetszik például egy téma, de a navbar kinézete nem.
Remélem értitek.
Valamint az alap lockscreen téma óráját valahogy nem lehet középre helyezni?
Valahogy mindig ez a téma válik be, ez az egy bajom van vele.
Peldaul a többi lock zene vezérlőnél nem az adott futó appot nyitja meg hanem mindig a miui music playert pedig mondjuk egy spotify fut.
Igazabol gyak. Ez a 2 dolog ami miatt custom romot raknék fel na meg a camera minőség javítás miatt. -
mgTerminator
veterán
-
mgaben
senior tag
válasz
HUTCHDB #3873 üzenetére
Mix2-re nem írják, hogy felfüggesztve:
MIUI9 8.4.12 Teljes listaKínai ROM Megyjegyzés:
1. Mi 5, Mi MIX, Mi Note 2 frissítés felfüggesztve váratlan újraindulások miatt
2. Redmi 4A és Redmi 4X frissítés felfüggesztve képernyőzár jelszó után rossz értesítés volt kint
3. Redmi Note 5 frissítés felfüggesztve kamera hibák miattGlobal ROM Megjegyzés:
Mi 5, Mi Note 2 és Mi MIX frissítés felfüggesztve Android O tesztek miattMIUIHU ROM Megjegyzés:
A MIUIHU romok felfüggesztve a héten, jövőhéten újra jövünk, legyetek türelemmel! Köszönjük!forrás: miui magyarország
-
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #3815 üzenetére
Nah akkor Karavik írásáról lemaradtam, igaz sok hozzászólásról is. Kicsit húzós hetem volt.
Viszont a gyári kamera nálad borzalmasan elmossa a részleteket 😮
Ez nagyon durva. Ilyen nálam nincs. Láttad a vintage szénszálas izzóról készült fotót, és ott se ilyen, pedig ez speciális körülmény. Nem csodálom, hogy Te nem használod a gyári kamerát. -
bloggiold
tag
válasz
HUTCHDB #3815 üzenetére
Személy szerint én csípem a hozzászólásaidat és sokszor hoztam fel példának, "nézd meg a képeket és utána szóld le a Mix 2 kameráját,,. Pár ember már ledöbbent a minőségen és rájött, hogy azért mert az MA lehuzta kamerában a telefont attól az még nem feltétlen igaz.
Más, linkeld légyszi a google camerát, amit te használsz, frissítek én is 8.4.4 eu verzióra és feldobom a fix után a gcamot -
Kornel
veterán
válasz
HUTCHDB #3765 üzenetére
Én az enyémről beszélek.
Kézből, menet közben megállva, kattintva nem minden kép lesz jó. Ami jó lesz az tényleg jó, ami nem, az pedig tényleg nem, nem árnyalatnyi különbségek lesznek. Minél kevesebb a fény, annál nagyobb eséllyel nem lesz jó egy képem rögtön elsőre.
Egy csúcs Samsung/Huawei 10-bol 10-szer ugyanolyan képet lő, kevésbé érzékeny a bemozdulásra, és az instabil tartásra. -
wwhy
veterán
válasz
HUTCHDB #3705 üzenetére
Sajnos most nincs másik telóm, azaz ami van, nem a Mix2 kategória. Ugyanakkor, laptopon visszanézve a képeket, sokkal jobbak, mint telón - de ez nagyon nem vigasztal, hiszen amikor másnak küldöm, szintén telón nézi meg, és a kritikákat inkább nem írom ide ....
/nem tudják, h milyen teló!/
Előtte OneplusX-em volt, annak a képeit soha nem érte ennyi kritika. -
tomboy0013
veterán
válasz
HUTCHDB #3669 üzenetére
Értem, kössz a választ. Akkor vagy hozzászokok eme hiányhoz vagy másik telót keresek. A Notch hiánya miatt eddig csak ez jöhet szóba pedig
Amúgy mik a tapasztalataid a Note 8 lecserélése után? Mik a pozitívumok illetve negatívumok a Mix 2-vel kapcsolatban? Főleg rendszer szinten. -
Karavik
veterán
válasz
HUTCHDB #3485 üzenetére
Ez igaz, én is vártam keskenyebb kávát, bár nekem ezzel a dizájnnal sincs bajom....hát majd a S845 SoC, 8GB RAM, 256GB UFS storage, Wireless Charging, Dual Rear AI Camera kárpótol valamelyest
Még kijelző mögött lévő ujjlenyomat-olvasót is emlegették (pletyka szint), de ehhez nem fűzök nagy reményeket...
-
bozarjoska
őstag
válasz
HUTCHDB #3432 üzenetére
Itt a javítás a google kamerához.
Azt írják működik de csak saját felelősségre! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ford topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest